Az oldalról

A callgirl-list.com a magyar beszamolok.com koncepciójára, tapasztalatira épülő oldal. 8 éves tapasztalat , rendkívüli sikeresség azt mutatta számunkra, hogy van igény korrekt, hirdetők és vendégek igényeit egyaránt maximálisan kiszolgáló, közösségi, kapcsolat teremtési, informálódási lehetőséget nyújtó oldalra. Ezért úgy döntöttünk Európának is bemutatjuk koncepciónkat.

Igyekszünk pártatlanok lenni, egyaránt figyelünk a hirdetők és a vendégek oldalára is. Vendégek megoszthatják egymással tapasztalataikat, nagyon bő hirdetési adatlapokat találnak, minden szükséges információval, online tudnak időpontot egyeztetni, térképen tájékozódni útvonalat tervezni.

Úgy véljük a siker 5 dolognak köszönhető:
  • Folyamatos fejlesztés a felhasználók visszajelzése alapján.
  • Összeszedett, átlátható kezelési felület, amely a rengeteg információt összegyűjtve, rendezett formában, és könnyen megtalálható formában tálalja azt.
  • Mind a vendég, mind a hirdetői oldallal szembeni korrekt, jó viszony, egyik oldalnak sem kedvezve, tényeken alapuló, korrekt információ szolgáltatás - és ezzel összefüggően az oldalon létrehozott, évek tapasztalata alapján kialakult szabályok kőkemény betartatása, a békés együttélés reményében. :)
  • A hagyományos hirdető oldalak a hirdetőket próbálják kiszolgálni, a vendégek hátrányára, a hagyományos érdekvédelmi fórumok pedig a vendégeket a hirdetők kárára. Ez sok problémát szül, és alapvetően a két felet szemben állóvá teszi. A mi célunk a normális viszony kialakulása, a normális vendégeket, a tisztességes, magas színvonalú szolgáltatókhoz eljuttatni.
  • A "konkurenciával" szembeni új látásmód, azaz mi minden oldallal információcserére, partneri kapcsolatra, tartalom megosztásra törekszünk. Egészen addig amíg velünk is korrektül betartják a játékszabályokat. Partnerprogramunk mindenki számára elérhető, a legkisebbtől a legnagyobb oldalakig (utóbbiak nem nagyon akarnak élni a dologgal - nem mindenki vallja azt az elvet, amit mi, hogy nem attól lesz nekem jobb, ha a másiknak rosszabb :))

A dolog működik, a kostruktív hozzáállás következtében mind a vendég mind a hirdető jól jár, akik megmaradnak az oldalon.

Ezen a vonalon kívánunk továbbra is haladni, ezért a jövőben is várjuk észrevételeiteket az oldallal kapcsolatban a KAPCSOLAT menüpont alatt - elsősorban üzenetben emailben:).
Happy Massage