Csak ellenőrzött adatokkal, valós képekkel hirdető szexpartner és masszázs lányokat találsz itt
Bővebb információkért látogasd meg a beszamolok.com-ot!


Kereső megnyitása
Hirdető név:
Telefon:
Besorolás:
Város:

Niki

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-13
Jó beszámoló (részlet)

"A két randinkat egyben írom meg, mert nagyon hasonlóak voltak, egy-két dolgot leszámítva. Zuhany után francia a részéről, majd újabb és még francia. Kölcsönöst kértem, szépen rám feküdt, popsival és puncival az arcom fölé. Én nyaltam a szép kis puncit ő pedig tovább és fáradhatatlanul franciázott tovább. Nem gondolnám, hogy elment volna, nem is volt kifejezetten ez a cél. Aztán fordulást kértem és gumit. Belecsüccsent, a haja rám borult, két kezemmel fogtam a melleit amíg lovagolt. Majd misszi és egy idő után próbáltam a popsiba kérni magam, de a sikosító ellenére sem sikerült. Ő engedett volna, de aznap fáradt voltam vagy sok volt a felhúzás, mindegy. Nem jött össze. Így végül kértem, hogy térdeljen elém és a szájába élveztem. Szerettem volna az arcára és szájába, de mindig úgy ficánkolt, hogy csak a szájába ment. Aztán láttam, hogy az arc nem is játszik, így a második randin nem is pró ..."


Fanni

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-13
Jó beszámoló (részlet)

"Odaértem, bebocsáttatást nyertem, elszaladtam fürödni. Ezalatt ő kint ült a nappaliban, mert ha jól értettem, ketten dolgoznak a lakásban, a másik lányt és vendégét elkerülendő figyelnek erre. A szobába érve rendeztük az anyagiakat, kértem tőle extra nfvsz-t (ez még fontos lesz), majd némi állva simogatás, ölelkezés után az ágyon kötöttünk ki. Megkérdeztem, szereti-e az orális kényeztetést vagy az ujjazást, előbbire igent mondott. Kértem, hogy nyugodtan irányítson, mi esik jól, mi nem, együttműködő volt. Azt mondta, szinte minden nyalást szokott szeretni, némi nyögdécseléssel a tudtomra adta, hogy tetszik neki a dolog, de azért annyira nem volt még komfortos velem, és/vagy nem csináltam olyan sokáig/jól, hogy elmenjen tőle. Fordulás, natúr francia. Nos, igen, lágy, barátnős, kicsit cuppogós-nyálas. Pornós élménye egyáltalán nincs, nem intenzív az érzés, inkább simogatás, cirógatás-szer ..."


Laura

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-13
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Olyan benyomásom volt , és szerintem neki is mintha már ismertük volna egymást . Szinte rögtön egymásnak estünk , simogatások ölelések , forró csókok .Isteni volt csókolni . Az ágyra vetettük magunkat ,Csók, csókot követett aztán végig csókolta a testem , aztán eljutott a farkamig . Finom franciázással indított ,ügyesen jó mélyen bevette . Nem akart kivégezni, csak finoman érzékien akart felhúzni .Aztán kölcsönösség került napirendre, isteni volt nyalogatni a kelyhét. Miután maximálisan felhúztuk egymást gumit is húztunk. Lovaglással nyitottuk meg a partyt , egy pillanat alatt eltüntetett a csoda csőbe , ezalatt folyamatos csókcsata zajlott .Melleit a kezemben tartva , ügyesen mozgott rajtam .Aztán missibe folytattuk ,nagyon mélyen hatoltam be . Aztán doggyba folytattuk amig a mámorba nem élveztük magunkat . ..."


Shila

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-13
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Megérkezésemkor Shíla rendes, nyelves csókkal fogadott. Ez alapjaiban meghatározta a vele töltött időt. A virágok átadása után elmentem zuhanyozni, majd miután visszatértem, megkértem, hogy a masszázs előtt én kényeztethessem őt. Beleegyezett, vízszintesbe kerültünk az ágyon, és elkezdtem felfedezni Shíla csodálatos testét. Szépen lassan eljutottam a puncijáig, amit először finoman, majd már céltudatosabban nyaltam-faltam. Szerintem tetszett neki, legalábbis a reakcióiból ezt vettem le. Miközben épp felfaltam őt, úgy álltam, mint a cövek, amit észrevett, és hamarosan ő kezdett el engem kényeztetni. A keze, a szája, a mellei, a hasa, a combja mind foglalkoztak legnemesebb részemmel, majd egy végtelenül finom és gyengéd szopás során artikulálatlanul hörögve az élvezettől elmentem a szájában. A regenerációs időszakom alatt kaptam meg a fentebb már leírt masszázst, majd miután újra éreztem, ..."


Hollyh

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-13
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Aztán tényleg lepippantott, de azért ebben több volt és sima furulyánál. Jó technikával dolgozik. Kezét is használja pont amennyire kell, néha pedig csak kézzel dolgozik. Egyszer egyszer csókolózassal tarkítva zajlott a pippantásom és ez tartott körülbelül 10 -15 percig. Még nem akartam elmenni úgyhogy cserét javasoltam. Én is megmaszíroztam egy kicsit, és egy óvatos kényeztetés következett részemről a borostás arcom miatt, emiatt (vagy másmiatt) :) kitörő eredményt nem értem el nála. Idővel azért nem spóroltam, szeretem ezt a részt is kiélvezni. Kb 15 perc után visszavette az irányítás, újra a szájában találtam magam. Szépen ténykedett, felváltva szájjal kézzel, sok csókolózassal tarkítva. Hozzávetőlegesen újabb 15 perc telt el, amikor úgy éreztem hogy már nem akarom tovább tartani magam. Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dol ..."


Vivien

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-13
beszámoló (részlet)

"Fordulásom után széles mosollyal nyugtázta, hogy bizony nem hagyott hidegen a ténykedése, a farkam erőteljesen az ég felé meredt. Nyilván nem én voltam az első és egyetlen akit látott, és tisztában vagyok az adottságaimmal, mégis jól esett, ahogy teljesen természetes módon el tudta velem hitetni, hogy én vagyok a legférfiasabb férfi akit látott. Igazi ego növelés volt, és remekül mutatta, hogy jó tagja lesz az itteni csapatnak. Szóval a teljes valóság után kényelmesen rám helyezkedett, szépen lassan, hagyta, hogy a haja a mellkasomra hulljon, mint egy lassított felvétel, majd a combjai közé vette az egyik lában és teljes testével rám feküdt. Finoman közeledett a számhoz, és én már alig vártam, hogy megérezzem az ajkait, az édes csókját, a nyelvével játsszak. Nem okozott csalódást, nagyon érzéki finom csókot kaptam tőle, elsőre egy kicsit visszafogottat, de mivel a kezeimet elkezdtem hasz ..."


Amanda

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-13
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Masszázs után elsőnek én kényeztettem őt. Kézzel, szájjal. Feje búbjától a lábujja hegyéig teljes hosszban feltérképeztem és lepusziltam tökéletes testét. Majdnem hibátlan. Csak a combján találtam egy kisebb sérülésre utaló fura nyomot, ami már majdnem teljesen begyógyulni látszik. Hosszabban elidőztem azoknál a csodás ciciknél. Bombasztikus formájúak és tapintásúak. Alig bírtam szabadulni tőlük, de hát várt lejjebb engem más finomság is. Puncikája is szép és ápolt. Sikerült izgalomba hozni. A rózsaszirmok kinyíltak, megdagadtak a munkálkodásomat tapasztalva, de orgazmusig nem juttattam el. Aztán ő kényeztetett. A számnál csókokkal indított, majd elindult a dákóm felé. Ott is bevetette a száját. Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges. Ezen már n ..."


Giulia

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-12
beszámoló (részlet)

"Rövid beszélgetést követően megindultam feltérképezés útján , puszilgattam , simogattam a selymes, virágillatú bőrét. Tetszhetett Neki a finom közeledés. A felvezetőt követően kértem, hogy üljön a számra, nem kellett kétszer kérni, Gyönyörű látvány. Óvatosan kezdtem nyalogatni a finom punciját, majd egyre nagyobb intenzitásra kapcsoltam , mert kellemes hangokkal jelezte , hogy kellemes számára is. Ezalatt Ő sem tétlenkedett, érzékien franciázott, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet ,mert neki is jó dolga van Áhítattal, odaadással csinálta, váltogatva a tempót. Mindig megérezte, hogy mikor kell lassítania nehogy robbanjak. A csoda finom franciája közben én is nyaltam ahogy csak bírtam. Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam. Örömére volt a határozott ..."


Olivia

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-12
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Nem ugrott rám azonnal ,rögtön , először finoman olajjal kényeztette kedven testrészem, néha finoman megmarkolva. Aztán ahogy jobbára az legtöbb olaj beszívódott, akkor kezdett el franciázni. Ekkor kezdett bele a farkam menybe vitelébe , úgy játszott rajtam a nyelve , mint Paganini a hegedűjén. Érzékien kezdte, aztán hatalmas mohósággal vetette rám magát . Nagyon élveztem , amint cuppogva élvezkedik a farkamon, és a tekintete csak emelte a hangulatomat . Kőkemény lettem pillanatok alatt. A hajába túrva segítettem a kedvenc ritmusomhoz. Aztán már csak ,hagytam magam száguldozni az élvezet rodeón . Két perc sem telt bele és a mennybe repített . ..."


Szilvia

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-12
beszámoló (részlet)

"A fordulás után kaptam egy párnát a fejem alá. Majd folytatódtak a simogatások. Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált. Lassú, finom mozdulatokkal dolgozott. Időnként rámhajolt, és a cicije is végigszántotta a farkam. Ekkor már én sem bírtam magammal, és finoman símogattam a feszes popsiját és a hátát, ami ellen nem volt kifogása. A korábban olvasott beszámolók alapján felbátorodtam, és merészebben kezdetm simogatni őt. Először a cicijét, amit azzal fogadott, hogy megfogta a kezemet és rászorította a mellére. Majd felefedező útra indultam a kezemmel, és a bugyit félrehúzva eljutottam a puncijáig, ami már kellemesen nedvesen fogadott. Az ujjammal izgattam a csiklóját, amit halk nyö ..."


Sofie

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-12
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Felertunk a lakásba, megbeszéltük a program tartalmát, extrát nem kértem. A virágcsokrok kitettem az asztalra, majd elmentem zuhanyozni. Zuhanyzás után már egy piros fehérnemű szettben és egy áttetsző köntösben várt. Nagyon szexi volt! Szerintem látta rajtam, hogy kicsit fáradt vagyok, ezért felajánlotta, hogy kezdjünk masszazzsal. Kb. negyed órát maszirozott, nagyon jól esett. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sofie nem csak gyönyörű, de kifejezetten értelmes lány is. Rendkívül kommunikatív, szeret beszélni, de nem üres fecseges a mondandója. A hangja pedig kifejezetten nyugtató hatású, rendkívül kellemes. Egy idő után a velem egykorú a masszazstol és Sofie testenek kozelsegetol elkezdett ebredezni. Sofie szerintem észre is vette, befejezte a masszázst, levette a köntoset és odabujt mellém. Simogattam, puszilgattam a testét, főleg a szép nyakat. Nagyon selymes bore van! Megszabadult ..."


Hanna

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-12
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"A fentebb megkezdet felvezetés az ágyon folytatódott. Előbb alaposan bejártam kezemmel és számmal Hanna testének első felét, a feje búbjától a lába kisujjáig. Bársonyos, illatos bőrét jó érinteni, puszilni, rubensi alakja sugározza a bujaságot, éritésekre jól reagál. Az idő igényes folyamat során Hanna szája és kezei sem voltak tétlenek, ahol lehetőség adódott rá. Jó néhány perc múlva Hanna átvette a kezdeményezést. Kérésre hanyatt dőltem, kényelmesen elhelyezkedtem. Hanna a még rajta lévő harisnya kötött levette és felkötötte vel a haját. Most Hanna kezdet bele előoldali megismerésben. Alapos csókkal indítót, majd komótosan halad keze és szája délnek. Kérésemre mellbimbóimmal küllőn-küllőn és egyszerre is gondosan foglalkozott. Közben, hogy az érintés mellett vizuális élmény is minél teljesebb legyen kispárnákat a fejem alá tettem. Hanna időközben megérkezett a combjaimho ..."


Lotti

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-12
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Előre rendeztem a díjat, bár nem kérte de én így szeretem. Pár szót váltottunk, elmondtam nagyjából mire lenne szükségem, kedvesen és lelkesen meghallgatott, aztán elmentem gyorsan a fürdőbe, hogy a témázgatás az ágyon folytatódjon. Lotti az ágyon várt, oldalt fekve meztelenül. Kirajzolódtak izgató nőies adottságai, én pedig már élesre tőltött fegyverzettel érkeztem mellé. Csókoltam a melleit, miközben kezemmel feltérképeztem teste pontjait. A puncihoz érve éreztem a nedvesedését, ami úgy beindított hogy a farkam kőkeményen behatolásért kiàltott, de tartottam magam és előszőr megkóstoltam Lotti csupasz, nedves punciját. Nagyon finom ez a làny, szenvedélyesen élvezi ahogy a nyelvem kényezteti. Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenek ..."


Egyetemistalány

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-12
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Utcai rutában fogadott, megérkezés után kaptam egy gyors tájékoztatást mi merre, majd irány a zuhany. Kilépve fehérneműben fogadott és elég gyorsan egymásnak is estünk. Nagyon jól csókol. A szaftosabb részeket kölcsönös franciával kezdtük, majd utána lovaglás közben lett végem. Életem egyik legjobb franciáját kaptam (ha nem a legjobbat). Iszonyatosan szenvedélyes lány, párját ritkítja, minden percét élveztem az együttlétnek. Az action után beszélgettük, majd kaptam még egy kellemes franciát, mert hát a jóból sosem elég. Ezután ismét zuhany, majd összekaptam magam és már szaladtam is vissza dolgozni. Nagyon gyorsan elrepült ez az óra. Igaz nem ezért mentem, de beszélgetni is jót lehet vele, nagyon barátságos hangulatot teremtett. ..."


Aida

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-12
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Előre is elnézést kérek a „technikai” részletek hiánya miatt. Sokszor jártam már nála és nagyjából hasonló forgatókönyv alapján történnek a találkozásaink. Kedves üdvözlés után gyors fürdés, majd egymásba gabalyodunk, innentől kezdve pedig kicsit megszűnik a külvilág. Azt, hogy mi ketten, mit és hogyan csináltunk szerintem irreleváns az olvasónak. A részletekről annyit osztanék meg, hogy minden, ami az adatlapon szerepel azt Aida a lehető legmagasabb színvonalon, szenvedélyesen kivitelezi, végig a vendégre koncentrálva. Ami miatt beszámoló írás mellett döntöttem: számomra annyira különleges élményt nyújtanak ezek az együttlétek, hogy komolyan elkezdetem töprengeni azon mitől különleges lány Aida, mitől érzem magam ennyire jól vele. Arra jutottam, hogy tökéletesen teremti meg az intimitás illúzióját. Az együttlétnek van egy természetes ritmusa, ami mindig alkalmazkodik a helyzethe ..."


Bella

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-11
beszámoló (részlet)

"Finom csókolózás közepette egyik kezem a ciciken a másik a popsiján, ő a farkam izgatja, hanyatt dönt, lassan végigcsókol, puszilgat, farkam se marad ki, lágyan kapja be, ujjával gátam simizi. Pici ulaj utan engedélyt kér popsim izgatására amire naná h igent mondok. Repültem, a 2 inger egyszerre mámorító volt. Ajkai között ért a vég. ..."


Vivien

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-11
Jó beszámoló (részlet)

"Ezt a legnehezebb számomra megfogalmazni. Kezdő/tapasztalatlan ki mókusként érkeztem. Ezt jeleztem is felé. Mindent megerősíttettünk, amit telefonon lebeszéltünk. Virágszálak elhelyezve (ami végig ott is maradt), tusolás után a tetthelyhez vissza, ott várt az ágy szélén. A látvány teljesen elbűvölt amiben fogadott, és ami bele volt csomagolva az perfekt. Oldódásként beszélgetés, nagyon jól tudja oldani a kezdeti izgalmakat. Közben megkérdezte, hogy mi az amit szeretnék és mi az amit nem. Itt már tudtunk egy kicsit humort is beleszőni. Ő is elmondta, hogy ő mit vár el tőlem. Gentleman-ek ezt el tudom árulni, tiszteletet, törődést, odafigyelést. Ha ezek be vannak tartva akkor mindent meg fogtok kapni. Kérdezte, hogy akkor hol szeretném és hogyan. Én javasoltam hogy az erkélyen szeretném kezdeni, nevetett hogy rendben csak nincs erkély pedig nagyon szívesen, mert izgalmas ötlett lett volna. ..."


Evelyn

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-11
beszámoló (részlet)

"Megerkeztem csörgés és már mentem is fel a szép tágas és otthonos lakásba. Beléptem a lakásba hatalmas mosoly és csókok várták, ez a fogadtatás ismét jól esett számomra. Ledobtam a cipőt és irány a szoba megbeszélni ki mit csinált és mi történt vele mióta nem találkoztunk. Miután ezt megbeszéltük le a ruha és irány tusolni. Tusolás kész, szájvíz kis dezodor és irány a szoba ahol Evelyn az ágyon fekve meztelenül már várt rám. Isteni látvány volt ahogy ott nézett rám és várta hogy mikor dobom le a törölközőt és csatlakozok hozzá. Nem kellet sokat várnia mert már dobtam is le és mentem hogy minél hamarabb a kezeim között legyen. Ágyra le és kezdődhetett a csókcsata, simogatás és a heves szeretkezés előkészítése. Igen jól felhúztuk egymás vágyait amit egy hatalmas franciával az ágaskodó szerszámomon végre is hajtott. Nyalogatta, szopogatta, játszott a nyelvével és közben rendesen eltüntette ..."


Marcsi

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-04-11
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Világos bodyban fogadott – ha helyesen ismertem fel a ruhadarabot. Ehhez sem értek jobban, mint a hajviseletekhez. Benneteket már nem fog érinteni, de a lakás olyan hideg volt, mint egy jégverem. A gázkonvektor valami miatt nem volt beüzemelhető. Tusolás után gyorsan összebújtunk, és libabőrös testtel melengetük egymást. Ölembe is ültettem, hogy így csókolózzunk. Marcsi csókjai mindig begerjesztenek, így hamar az ágyon kötöttünk ki, és tovább gerjesztettük egymást. Előbb én, majd Marcsi. Aztán az alkalomhoz illően felöltöztetett és meglovagolt. Gyakran tervezgetem, hogy na, most aztán mindenféleképpen megszeretgetem kedvesemet, aztán annyira belefeledkezem az első együttműködésbe, hogy nincs kedvem annyi időre sem szétválni, amíg újrarendeződünk. Többször is megkérdeztem Marcsit, hogy nem fárad-e, de mindig elhárította, nekem meg nem akaródzott kiengednem a karmaim közül. Csodaszép keb ..."


Linett

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-04-11
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Óra esetében egy, másfél óra esetében két lehetőség van. Megbeszéltük a forgatókönyvet, majd leheveredtem az ágyra hanyatt fekve és Linett hozzálátott a bevezetéshez. Lágy, barátnős francia, kölcsönös lehetőséggel. Ügyesen kezeli a cerkát, időnként kézzel rásegítve. Megfelelően mélyen beveszi, de senki ne várjon vad pornós elemeket. A punci nagyon szép, borotvált, 69 közben jól izgatható. Közben a csodás ciciket is könnyű elérni, XS-es csajoknál minden kézközelben van. :) A szájában ért a vég, nem siettet, letörölget és a nedves törlő is segítség lehet, de én jobban szeretem a fürdőt igénybe venni. Külön jó pont, hogy mivel három alkalommal is voltam a fürdőben, felajánlott egy másik törülközőt, ha túlságosan vizes lenne már a mostani. Levezetésnek tulajdonképpen ugyanezt a forgatókönyvet választottam. Ha valaki a kézi levezetés mellett marad, akkor egy kellemes krémes farokmasszázsban r ..."


Loading...
Happy Massage