Csak ellenőrzött adatokkal, valós képekkel hirdető szexpartner és masszázs lányokat találsz itt
Bővebb információkért látogasd meg a beszamolok.com-ot!


Kereső megnyitása
Hirdető név:
Telefon:
Besorolás:
Város:

Lili

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-12-01
beszámoló (részlet)

"Belépve az ajtón az üdvözlő puszik és egy kis beszélgetés után letettem a polcra rezsihozzájárulást, majd a fürdőszobába távoztam. Lili kedvessége és fogadóruházata nagyon felspannolt, aminek a fürdőszobából kijövet látható jelei is voltak. Az egy órás masszázs programoknál minden alkalommal a masszázst szoktam először kérni, hogy mire vége a masszázsnak a kellő hangulatba kerüljek. Kiléptem a fürdőszobából és megláttam Lilit nem bírtam ki, odaléptem hozzá. Kölcsönös simogatás és puszilgatás közben rádöbbentem, hogy én most olyan idegállapotba kerültem, hogy kínzás lenne ha felfeküdnék a masszázságyra. Ezért azt javasoltam, hogy a matracon kezdjük a programot. Lili szerencsére nem egy keményvonalas masszőz, aki ragaszkodik tudományának rajtam történő prezentálásához, - volt már ilyenhez is szerencsém -, elmosolyodott és igent mondott. Valószínűleg világcsúcs körüli időt értem el ..."


Kitty

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-12-01
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Nagyon pontosan érkezett , órát lehetett volna hozzá igazítani . Már amikor bejött nagyon felszabadult és kedves volt ,mintha ismerősök lennénk .Kávéval és üdítővel kínáltam. Kicsit beszélgettünk ,aztán megmutattam a fürdőszobát. Miután végzett követett a hálószobába. Még állva kezdtünk csókolózni ,aztán Ő hamar lejjebb vándorolt , és a pici szájával is üdvözölte a már teljesen mereven álló farkamat. Csak a száját használta az örömszerzéshez . Csodálatosan finom , érzéki franciával kényeztetett, aztán kicsit később már az ágyon folytattuk , így már én is hozzáfértem a mézédes puncijához. Kölcsönösen örömszerzés alaposan fokozta mind kettőnk hangulatát . Aztán gumit húztam , és szemből tettem be , de néhány perc múlva éreztem, hogy így eléghamar el fogok menni, és inkább szájjal kezdtem kényeztetni , aztán újra indult a bevetés . Szerencsére így már , jobban bírtam a menetet , de azért né ..."


Astrid

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-12-01
Jó beszámoló (részlet)

"Fürdés után rendeztem az ajándékozást, aztán az ágyon találkoztam vele ismét. Akkor már rajta sem volt semmi ruha, így lehetőségem nyílt teljes valóságában megcsodálni formás testét. Még nézegettem volna, de elém térdelt és elkezdett szopizni. Előbb csak amolyan incselkedő stílusban csinálta, de szép lassan belelendült és egyre komolyabban szopott. Bő nyállal, többször is felnézve, szemkontaktussal kényeztetett, aminek meg is lett az eredménye. Aztán felállt és lesmárolt. Közben én magamhoz öleltem és a fenekét és a hátát simogattam. Utána hanyatt döntöttem az ágyon és a combjai közé orientálódtam. Nyaltam, csókoltam és ujjaztam gyönyörű punciját. Élvezte a dolgot és bár a csúcsra nem vittem fel (mondjuk nem is azért mentem), de jól láthatóan kellően sikerült előkészítenem a befogadásra. Gumit húztam, de mielőtt betoltam volna neki, pár percet szenteltem a melleinek is. Nem bántam meg! É ..."


NIKI

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-12-01
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Miután lassan lefejtettem róla a fehérneműjét kértem tőle egy bemutatkozó franciát. Már térdelt is elém. Körbepuszilgatta az ágyékomat, beszippantotta a gojszikat, miközben a dákómat a kacsójával polírozta, majd a nyelvével a makkomat, rudamat izgatta, de olyan pornósan ám. Amikor azután félig eltűntem a szájában, az maga volt a mennyország. Viszont azt is éreztem, hogyha nem állítom le ezt a veszélyes oboa szólót, nekem itt, ideje korán csúfos végem lesz. Fájó szívvel megfosztottam őt a játékszerétől és én kezdtem el Nikit kényeztetni. Csókoltam a forró ajkait, a méretes kebleit, majd a széttárt lábai közé navigáltam a fejemet. Csak lassan kezdtem el a már nedves ölét nyelvelni, miközben kedvesem lehunyta a szemét és átadta magát az élvezetnek. Őröm volt nyalogatni a punciját és hallgatni, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt. Egyszer csak felnyögött, a fejemet a combjaival satuba fog ..."


BARBI

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-12-01
beszámoló (részlet)

"Érkezésemkor forró öleléssel fogadtuk egymást. Ásványvízzel, kávéval kínált, majd a kanapén ülve beszélgettünk. Beszélgetés közben nem bírtam betelni a látvánnyal, Barbi tényleg kivételes idomokkal van megáldva. A dumcsi közben simogattam is a formás lábakat, majd Barbi az ölembe ült, csókolgattuk egymást, és szép lassan megszabadultam (közös erővel) a ruháktól, és mentem zuhanyozni. A zuhanyzóból visszatérve a nappaliban várt, átöleltem, és közben markolásztam a formás popóját, érzéki csókolózás is volt (de még milyen kellemes!), s közben megszabadítottam a melltartójától. Jaj, de jó volt ismét látni az izgató, eredeti melleit! Letekerte rólam a törölközőt, s javasolta, foglaljak helyet a kanapén, hadd foglalkozzon egy kicsit velem... Leültem, fölém hajolt, csókolgatott, s a számtól egyre lejjebb haladt, a pocin keresztül már a farkamnál is volt. Cirógatta, puszilgatta, először körülött ..."


Kiara

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-12-01
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"A házba a szokásos telefonálós módon jutottam be, Kiara kinyitotta a bejárati ajtót, de ki sem kukucskált onnan, csak bent láttam meg milyen szépséghez vetett a sors. Bemutatkozott, puszit adott. Megkérdezte hogy vagyok (wow):). Kabát és cipőlevétel után a szobájába mentünk, ott leültetett, itallal kínált. Törölköző ki volt készítve, s mivel már megbeszéltük telefonon hogy mit szeretnék, én ki is számoltam a tiszteletdíját (ezt ő nem is kérte előre). Előrement megbizonyosodni arról, hogy a fürdő szabad-e, majd indulhattam tisztálkodni. Mikor visszatértem elkezdte levenni kétrészes fehérneműjét - amiben egyébként fogadott- de kértem, hogy hagyja magán, mert én szerettem volna "kicsomagolni". Egy combfix tette őt még kívánatosabbá, ami végig fent is maradt. Mivel későn szóltam és a melltartó lekerült, már nem erősködtem hogy azt vegye vissza, inkább megcsodáltam feszes melleit, melyekne ..."


Linda

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-12-01
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Ajtón belépve, már majdnem régi ismerősként üdvözöltük egymást. Puszi ölelés kombó, és besétáltunk a szobába. Ott amíg vetkőztem, Linda hozott inni, az általa felsorolt üdítők közül. Spuriztam zuhanyozni! Nemsokára a szobában voltam újra, ahol egymás mellé ültünk és megbeszéltük az elmúlt idők eseményeit! Aztán, sok beszédnek sok az alja, így Linda a masszázs tudományát mutatta meg, bevezetés gyanánt. Lazító, nem túl erős de jóleső érzés volt. Aztán hátamra feküdtem, és kérésére, kényelembe helyeztem magam. Ő pedig elkezdett simogatni mindenhol, majd kézbe és nem sokkal később szájba vette a kedvenc testrészemet! Kellemes Francia keletkezett, és mielőtt hamarabb ért volna el a vég, kértem hogy cseréljük helyet. Így elkezdhettem felfedezni a testét, amely még mindig hibátlan! Tuti hogy nyaralni volt, mert éles kontraszt volt a bikini helyén amit nyelvemmel lekövettem! Hiába jár ..."


Ana94

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-30
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Tetszett az a rendszer, hogy a fürdőszobában kell levetkőzni, ott kell felakasztani a ruhákat. Fürdés után a szobában találkoztunk. Ana szexi fehérneműben várt. Szenvedélyesen csókolóztunk, én közben simogattam, belenyúltam a pici bugyijába és a melltartójába is. Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom. Ezután elöbb ő mutatta meg francia tudását, utána szeretkeztünk, hátulról és lovagolt rajtam. Kérdezte hogyan szeretnék elmenni? Mondtam, hogy a szájában. Levette a gumit és folytatta a franciázást jó erös ütemben. Én közben ujjaztam, egy később két ujjal, ugyanabban az ütemben ahogy ő dolgozott rajtam. Így is lett végem, az utódokat eltüntette. Nagyon jól éreztem magam vele, sajnálom, hogy őt nem tudtam lázba hozni... ..."


Amazon

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-30
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Érkezést követően , üdítővel kínált ,közben megbeszéltünk mindent részletesen . Aztán mentem zuhanyozni , aztán irány a szoba . Szexi kis ruci volt rajta . Az ágyon kezdtem kezelésbe venni a fincsi illatos punciját , mialatt nyaltam kéjesen nyöszörgött és nagyot élvezett. Aztán cseréltünk és ő vett kezelésbe . Maga a csoda a franciája , ebben nagyon profi . Minden centiméterét bebarangolta a farkamnak . Néha érzéki lágyság volta az érintése , néha igazi pornófilmbe varázsolt . Nem is húztam túl sókáig szájba lőttem rendesen . Aztán pár perc regenerálódás után felszopott pikk-pakk . Aztán gumi , és csapjunk a lovak közé ! Természetesen gyorsan nyeregbe pattant, szűk puncija finoman szorított . A látvánnyal nem lehet betelni , izgalmas és vadító. Aztán váltottunk és hátulról folytattuk , ahogy kitolta a popsiját a legszebb látvány fogadott . Csodáltam egy darabig majd rávetettem magam mint ..."


Lèna

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-30
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Na itt jön a számomra legkellemetlenebb rész, ami megpecsételte egész randinkat - persze nem Léna miatt. Sőt. Mivel a vonatom késett, az utolsó pillanatban estem be hozzá, stresszeltem, hogy elkések (nem szokásom) és kicsit át is fagytam. Figyelmes vendéglátóm rögtön érkezésem után vízzel és teával kínált, amit örömmel fogadtam. Ajándékom átadása, majd a tea kortyolgatása közben a kanapén megejtettük az első alkalomhoz illő ismerkedős beszélgetést. Amikor itókám elfogyott leraktam a ruháimat és miután kaptam egy puha törcsit, elhúztam fürdeni és felolvadni. A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagy ..."


Nina

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-11-29
Jó beszámoló (részlet)

"Én barátnő-feeling-re vágytam, a leírását teljesen betartva megkaptam, amit én szerettem volna. Lelke van, barátságos, jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne - én most elsőre azért mentem, hogy egy szép nőt érintsek, érezzek, a szemébe nézhessek, élvezhessem a lényét. Sikerült és ebben végig partner volt. Levezetést nem kértem, nekem ahhoz több alkalom kellene, hogy igazán élvezhessem (sajnos van ilyen "defektem" (vagy ez lenne a normális? :-)), de ez van :-)). ..."


Natasa és Evelin

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-11-29
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Ahogy tisztálkodásomat elvégezvén kiléptem a fürdőből a szobák közti folyosóra, a két csajszi épp ott csacsogott. Majd ahogy észrevettek, kacéran incselkedve és nevetgélve betuszkoltak a tetthelyül szolgáló helyiségbe. Egyikőjük még a dákóra is rámarkolt, és finoman húzva annál fogva "terelgetett" hogy merre is kéne menni, persze már tudtam az utat hisz odabent voltak a levetett ruháim. De ettől a kis incselkedéstől már el is kezdett merevedni a rúd, gondolom pont ez is volt a cél. A matracra heveredve aztán nekiláttunk az élvezeteknek. Előbb érzéki csókolózás felváltva a két lánnyal, miközben kézzel tartották izgalmi állapotban a főnököt. Aztán cickókkal gyurmázás, szintén felváltva, előbb egyik lány mindkét melle kétkézzel, aztán a másik lány mellei, aztán pedig egyik kéz egyik lány egyik cicije, másik kéz másik lány másik cicije. Alaposan megmarkolgattam őket minden variációban, majd ..."


Emily

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-29
beszámoló (részlet)

"Ajtónyitás után puszival fogadott ,majd bementünk , ahol helyet foglaltam. Majd megkínált egy pohár frissítővel. Kezdetét vette egy kellemes beszélgetés , mintha ezer éve ismernénk egymást . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait megmutatta a fürdőszobát és hogy mit merre találok. Kényelmesen elkészültem majd a megbeszéltek szerint a szobába követtem ahol már az ágyon fekve várt . Apró ismerkedős simogatás után elkezdtem kibontani a fekete kis selyem köntöséből. Elém tárult a tökéletes varázslatos alakja amit maradéktalanul elkezdtem felfedezni. Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált. Istenien csinálja, nem is kellett sok és gumit kértem. Elsőnek a lovagló pózt választottuk ami egyre intenzívebb lett, köz ..."


Lora

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-11-29
Jó beszámoló (részlet)

"Fordulást követően még egy kis (na jó, inkább sok) olajat tettem a kezembe és kentem végig Lora testét, főleg a lábakra koncentrálva. Most már azért nem a masszázson, hanem a szép lassú és érzéki simításokon volt a hangsúly, amikkel próbáltam Lorát kicsit kényeztetni. Gyönyörű látvány volt, ahogy ott feküdt mellettem, én a fenekétől kicsit lejjebb ültem a sarkamon, Lora közelebbi lábát végig fektettem a combomon, így Ő kis terpeszben tartotta a lábait, ami által a puncija is teljes egészében látható volt, nagyon izgató látvány volt. Az olajos és csúszós simításokat próbáltam minélnérzékibbre venni, Lora közben csukott szemmel volt, remélem élvezte. A simitások a lábától egészen a melléig értek, közben pedig igyekeztem minden porcikáját finoman simogatni. Ekkor kérdezte talán Lora, hogy megfogjatja-e a farkamat, aminek persze nagyon örültem. Szépen olajat csirgatott a kezébe, majd közele ..."


Jázmin.

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-28
Jó beszámoló (részlet)

"Megérkezésemkor szívélyes bemutatkozással és puszival fogadott. Már ott éreztem, hogy ez az este jól fog zárulni. Nagyon intelligens, nagyon jót lehet vele beszélgetni, ezt a masszázs közben megtapasztaltam. Fürdés után Lingam masszázzsal kezdtük és csúszka masszázzsal fejeztük be. Finom és technikás kezeivel segít ellazítani az embert egy fáradt nap után. Együttlétet csókkal és kölcsönös franciával kezdtük, majd követte misszionárius és lovaglás. Végére az agyam teljesen elborult és ő is őszintén élvezte az összebújást. Nagyon odaadó és elképzelhetetlenül ügyes az együttlét során. ..."


Alina

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-11-28
beszámoló (részlet)

"Szobába lépve összeölelkezve csókolózni kezdtünk majd megszabadítottam melltartótól és a bugyijától ágyra telepedve fantasztikusan szép ápolt borotvált finom puncit kényeztettem ,ujjal és nyelvvel egyaránt, néha elkalandoztam gyönyörű szép melleihez , bimbókat csókolgattam szopogattam majd vissza a mennyei puncihoz ,majd egyszer csak Alina gondolt egyet, átfordult “kutya pózba” és felkínálta magát hátulról kényeztetésre. Finoman hátrányul és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen Fantasztikus popsiját, puncit hátulról kényeztettem, kis idő után megjött a hangja is és közösen sikerült is elrepíteni őt! Alina egy percig sem tétovázott, érzéki csókokat lehelt a farkamra oldalról, alulról, végignyalta mindenhogy, majd szép lassan az ajkai közé engedte az egészet, lágyan simogató nyelve játszadozott a farkammal ami a szájában volt. F ..."


Barack

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2023-11-28
Jó beszámoló (részlet)

"A masszázs után megfordultam és Barack incselkedni kezdett velem. Közben megszabadult a cicitartótól illetve egy látványos hosszan elnyújtott mozdulat végén a bugyitól is. Én pedig nem siettem, mert nagyon jól esett gyönyörködni a lányban. Nem mondom, hogy egymásnak estünk, mert nála nincsen csók (ezt a magánéletének tartja meg) és ez nekem elég fontos, de azon kívül sok minden mást csináltunk, lássuk miket tudok felidézni. - Barack szopja a farkamat szemből közben fel-fel pillant és rebegteti a hatalmas szempilláit. Kicsit ráküldöm a golyókra is illetve kérem, hogy nyalogassa fel és alá a rudat, fagyikázzon, aztán hammm, kapja be. - 69-ben vagyunk. Én alig-alig izgatom őt, csak néha érek a nyelvemmel egy kicsit hozzá, a fenekét markolom és néha előrenyúlok a cicikért is. Inkább csak nézelődök, mert B puncija alatt pont látom, ahogy lassan el-elmerül a szájában a farkam, ahogy kézzel h ..."


Kriszta

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-28
Jó beszámoló (részlet)

"Szobában levetkőztem majd kimentem a fürdőszobába letusolni. A kötelező köröket letudva tusolás végeztével ki jöttem . Ekkor Kriszta bejött a fürdőszobába majd a kifröccsenő vizet egy felmosóval feltörölte. A törölközőt magamra csavarva bementünk a szobába. Krisztát gyengéden átöleltem. Ekkor gyengéden megfogtam hatalmas melleit, kicsomagoltam és rögtön kezelésbe vettem. Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül. Majd Kriszti kérte, hogy helyezzük magunkat kényelembe az ágyon fekve. Ezek után én kezdtem kényeztetni. ..."


Mia_VIP

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-28
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Lifttel fel a megfelelö emeletre, egyenesen elöre balra valahnyadik ajtó mâr résnyire nyitva. Lassan nyilik, betoppanok. Köszönés és a nagy kérdés... Megengedi-e, hogy maradjak? Hozzá kellett tennem, hogy felelötlen voltam, és a borotválkozás most elmaradt. Az arcon már régota, na de most lent is. Ezt tudattam vele, mert igy éreztem korrektnek, vàllalva ezzel, hogy bùcsùznunk kell. Kis hezitàlàs utàn azonban megkaptam az engedélyt és folytatódhatott a találkozó. (A kis hezitálás miatt gyanitom nem 100% os a szimpátia és ez motoszkált is a fejemben egész végig). Cipö kabát le, szoba, viràgok odaad, törcsi megkap irány a fürdö. Kedves olvasóim már tudják, hogy a fürdöbe mi történik az esetemben...most sem volt ez másként...szobàba vissza, az ajtóban vár...bemegyünk a szombàba. Törcsit leveszem, összehajtom. Mia megfordul és fenekét hozzám tolja. Közben simogatom, ahol érem. Nyakat puszilha ..."


Tantra Lilla

Budapesti szexpartner beszámolók
2023-11-28
Jó beszámoló (részlet)

"Azt tudni kell, hogy SOS-re mentem, majd, mivel lemondták egy programomat, így megkérdeztem, hogy a fél óra is opció-e. Amíg tusoltam, lecsekkolta és módosítottuk is a programot. Megkérdeztem, hogy kezdhetünk-e egy masszázzsal, erre az javasolta, hogy az idő rövidsége miatt inkább ezt a részt ugorjuk át. Itt volt némi félreértés közöttünk, mert ezen a napon nem feltétlen a lepedőakrobatika volt a fő motivációm. Viszont olyan határozott volt, hogy engedtem magam vezetni. Hanyatt fekve, oldalról mellém térdelt és így kezdett el a szájával kényeztetni. Nagyon lágyan csinálta, jól esett ez a fajta gyengédség. Kb a felét kapta be, viszont úgy dolgozott a nyelvével, hogy nem is hiányzott a durvulás, vagy mélyebb francia. Nyelvével gyakran körbe-körbe nyalta a makkomat és igazán nem a gyors befejezésre törekedett. Szintén Lilla kérdezte, hogy lenne-e kedvem nekem is kényeztetni, mire vissza ..."


Loading...
Happy Massage