Csak ellenőrzött adatokkal, valós képekkel hirdető szexpartner és masszázs lányokat találsz itt
Bővebb információkért látogasd meg a beszamolok.com-ot!


Kereső megnyitása
Hirdető név:
Telefon:
Besorolás:
Város:

Maja

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Jó beszámoló (részlet)

"Nem is tudom hol kezdjem. Szuper volt. Amit eloszor is kiemelnek az a kozvetlen legkor, hangulat. Mintha reg ismernenk egymast, kedves volt, nyitott, beszelgetos. Ilyenben meg nem volt reszem. 😊 Nagyon koszi! Meg tuti megyek, sokszor. A kenyezetetes resze is nagyszeru volt, a kozvetlensegbol adodoan, olyan mintha a baratnommel lettem volna. ..."


Nara

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Nara megfordult és én egy csodálatos alakú fiatal lánykát láttam magam előtt aggódó tekintettel. Megpróbálkoztam egy csókkal, ha már egy ennyire borsos extráról van szó, de csak szájrapusziig jutottam. Lefelé indultam hát az ajkaimmal és gyengéden puszilgattam a nyakát - amit látszólag szeretett, majd a melleit. A mellei babusgatását, sem a mellbimbók, sem úgy általában Nara nem értékelték sokra, így folytattam a csodás test felfedezését és babusgatását lefelé. Az ágy szélére pozicionáltam Narát, letérdeltem a széttett lábai közé a szőnyegre, és hosszasan kényeztettem őt először csak az ajkaimmal, majd a nyelvemmel, miközben a kezeimmel a bokájától a mellekig és vissza simogattam. Tetszett neki. Néha-néha úgy tűnt, hogy meg is lepi őt az, hogy ez neki jólesik. Amikor a hasizmai elkezdtek rángatózni, akkor nagyon lassan bevezettem a középső ujjamat a hüvelybe. Ez frenetikus hatással ..."


Szomszéd lány

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Mellém heveredett és elkezdte finoman simogatni a már kőkemény farkamat. Én is vettem a bátorságot, és finoman simogatni kezdtem a punciját. Közben csókolództunk is, igazi nyelves csókokkal. A mellbimbóit is csókolgattam, amire jól reagált. Néhány elejtett szóval és kis kézi segítséggel instruált, hogy hogyan jó neki. Először finoman simogattam a csiklóját és a szeméremajkait, amit kis nyögésekkel fogadott. Egy idő után határozott mozdulattal beljebb tolta a kezem a puncijába, ami akkorra más csurom nedves volt. Miközben kényeztettem, közben ő is folyamatosan simogatta a farkamat. Egy idő után egy határozott mozdulattal bedugta az ujjamat a puncijába, miközben saját magát simogatta a másik kezével. Őszintén szólva, ez egy nagyon izgató játék volt, ami hosszú percekig folytatódott. Közben folyamatosan nyögdécselt és sóhajtozott. A végén úgy élvezett el, hogy én a punciját dugtam az ujjamm ..."


NÓRI

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Jó beszámoló (részlet)

"Majd kaptam egy isteni francia és kézi levezetését addig míg el nem mentem. Nagyon finoman franciàzik, érti a dolgát tudja mi kell a férfinak . Gondosan eltörli a kényeztetés után,hadja lenyugudni az embert. Utána elmentem letusolni,majd tavoztam. ..."


Éden Fanni

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"A „határok”: A bugyi végig fenn maradt, a melltartót már a masszázs elején levette. Érinteni intim területen nem lehetett, a fenekét engedte, a comb-belsőt viszont már nem. Lábakat egyébként talptól kicsit a térd felettig lehetett. Az „enyhe domina” program: A programot az elején és a végén egybekötötte hullámoztatott kézi levezetésekkel is - de csak a legvégén hagyott elmenni. A történet elsősorban Fanni utasításai szerint alakult. Az ő parancsaira váltottam (vagy váltottunk) helyzetet – összesen háromszor. A kisebb-nagyobb módosításokba hagyott beleszólni. Amolyan közös kísérletezés is volt kicsit az egész, különböző fétis-eszközök bevonásával. Mindvégig tartotta a szemkontaktust – ezzel is fokozva az élményt. Figyelt rám, figyelte a reakcióimat, visszajelzéseimet, irányított, „birtokolt engem”, miközben az elsődleges célja az volt, hogy én „jól” érezzem magamat. Alapvetően megadt ..."


Tessza

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-17
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Belépés után üdvözöltük egymást,megölelt,majd irány a nappali,itt vízzel kínált,és váltottunk pár szót. Majd megkaptam a törülközőt és irány a fürdő. Mire visszatértem már a képeken is látható piros szexi dressben,várt. Na itt leesett az állam,átöleltük egymást és finom csókok közepette megkérdezte van e olyan amit nem szeretek,nagyon figyelmes tőle. Majd megdicsérték csodás popsijat,miután nekem hátat fordítva nyomta rám magát. Na nekem sem kellett több lejjebb ereszkedett és finoman bele nyaltam csodás popsijába. Kicsit előre hajolt és szétzúzta a félgömb őket,hogy minél mélyebbre tudják hatolni. Itt egy darabig élvezkezdtem ,majd megfordult és kérte,hogy üljek az ágyra. Addigra már keményen álltam, de ő finoman végig csókolta a testem,lassan egyre lejjebb haladva,megmarkolta a farkam,és a golyókat kezdte kényeztetni,valami isteni volt. Egy idő után lassan vegignyalta a farkam,és l ..."


Éden Bianca

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-17
Jó beszámoló (részlet)

"A kenyeztetes mar hason fekve elkezdodik egy jo kis csuszkamasszazzsal es benyulkalassal. Nagyon beinditja az embert. Fordulas utan pedig folytatodik a csuszka es kezi kenyeztetes,ami kozben a simi-tapi-markolasz mehet Bianca szexi testen. Nagyon jo lagy technikaja van es ahogy erzed,hogy kozeledsz a vegehez egy-ket mocskosabb megjegyzessel robbant szed. ..."


Szofi

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-17
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Ahogy oda értem beszélgetni és csókolózni kezdtünk , majd tusolni mentem . Addig ő a hason fekve meztelenül várt rám. Fürdés után elkezdtem csókolgatni az isteni testét majd csókolózni kezdtünk , lehet vonzó voltam számára. Majd fordulás következett, a testét kezdtem csókolgatni végig a puncijáig , itt leragadtam rendesen. Először csak körbe csókoltam a célpontot, aztán a résen szépen finoman szánkáztattam a nyelvemet . Kis időt követve finoman elkezdett élvezni . Nem nagyon tudom, hogy hányszor élvezhetett el , remélem párszor . A szemében látszódott, hogy egyenlíteni szeretne , és miután felállította a farkamat , kértem , hogy guggolva üljön a farkamba. Liftezni kezdett a teljes hosszán ,fel-le repkedett guggolva , néha lassított és csókolóztunk, ettől teljesen beindultam , azt sem bántam ha azonnal elmegyek , mert nagyon izgató volt az összkép .Robbantam is ahogy az elő van írva . ..."


Flóra

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-16
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Az egész azzal kezdődött, hogy egy feketeneműben fogadott az ajtó mögött, amiben már rögtön látszott szinte minden. A farkam már ekkor jelezte, hogy jó helyen járok. Köszönés után a szobába invitált, majd mivel amúgy is kicsit késésben voltam rögtön a fürdőt is megmutatta. Miután onnan visszaértem hozott egy pohár vizet, majd leült mellém, és megcsókolt. A csókja is mély, nyelves, barátnős. Nem is emlékszem, hogy innentől számítva mikor is szólaltunk meg következőre, pedig először jártam nála. A csókok, ölelés közben minden alakult. Kihámonztam a fehérmenűjéből, és végicsókoltam a melleit, ami hallhatóan neki sem volt ellenére, a mellei szép formásak, a bimbók érzékenyek. Hamarosan délnek vettem az irányt, és megízleltem a kelyhét. A punci friss, puha, imádnivaló. Igyekeztem én is mindent beleadni, előbb szépen körbe-körbe nyalogattam, lassan, majd tempót és témát váltva a lényegre térte ..."


Dóri

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-16
Jó beszámoló (részlet)

"Aranyosan fogadott , néhány percet beszélgettünk ,aztán mentem zuhanyozni , mondta ha akarom ,akkor lehet közösen pancsolni . Mivel csak egy órára mente egyedül zuhanyoztam , de végig ott volt velem és beszélgettünk, és néztük egymást. Aztán visszatérve a hálóba elkezdtünk ismerkedni egymással , gyorsan levettem róla a bugyit és a melltartót, aztán már mindketten pőrén simogattuk egymást .Aztán végig simogattam a testét . Pont utamba akadt a finom kis puncija . Gyorsan megtaláltam a csiklóját . Minden tapasztalatomat bedobva addig nyaltam amíg el nem érte az első orgazmus .Annyira élveztem ahogy élvez , egyből hanyatt fektettem és most , megint elélveztettem . Majd 69-be fordultunk ,amikor előadta a francia nyelvismeret magas iskoláját . Párszor meg kellett állítanom , nehogy elélvezzek . Aztán gumit húztunk . Aztán a nyakamba vettem a lábát és már benne is voltam . Sokáig élveztük így ..."


Szomszéd lány

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-16
Nagyon jó beszámoló (részlet)

"Hagyott lenyugodni megtörölgetett és átmentünk a franciaágyra megkértem had kényeztessem én is megengedte.Segített hogy jó neki így egyszerű dolgom volt csak figyelni kellet a szavak nélküli instrukcióira.Nekem is jó érzés volt minden percét élveztem.A végén maradt még egy kis időnk összebújni, mint két szerelmes simogattuk kényeztettük egymást,tini éveimet idézte nagyon jól éreztem magam. ..."


Gréti

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-16
beszámoló (részlet)

"Meztelenül másztunk fel az ágyra. Ezt ő olyan eleganciával tette meg, hogy számomra úgy tűnt, mintha minden mozdulata meg lett volna komponálva. Balett táncosok finomságát idézte, amit akkor láttam. Kerek feneke, szépen ívelő háta, annak homorítása, izmos combja, lefeszített lábfeje és csupasz puncikájának látványa nagyon meghozta a szexuális étvágyamat. Annyira kívánatossá tette számomra, hogy egyből a puncusának a kényeztetéséhez láttam az nyelvemmel. Punikáját általában csak nyelvvel és ajakkal szereti, ha kényeztetik. Én ujjazás nélkül is célt értem el nála. Amit udvariasan megköszönt a végén. Mielőtt én kerültem volna terítékre a melleit jól kézbe vettem, megdédelgettem, megpuszilgattam. Néhány csók csatát is lenyomtunk, majd a dákómat olajjal belocsolta és a mellei közé csapta. Oldalról a kezeivel présbe fogta és hagyta, hogy finoman mellbe dugjam. Nagyon izgalmas jelenet volt ..."


Glória

Budapesti erotikus masszázs beszámolók
2024-07-15
Jó beszámoló (részlet)

"majd jött a megfordulás, nyakamtól lefele elkezdett puszilgatni, közbe hozzám simogatott a melleivel és azzal együtt haladt lefele, majd jött a farkam, szépen lassan puszilgatta, ismerkedett vele majd belekezdett a munkába szépen lassan, addigra már annyira kivoltam éhezve erre, hogy gyorsan amikor jön a tüzes rész megfogtam a fejét és besegítettem neki, aminek meglett az eredménye, szájába élveztem, ÉS szerintem kizárólag csak a szimpátia miatt élvezhettem el a szájába! amit köszönök a Glóriának! ..."


Lotti

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-15
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Tusi után vissza a baszobába be. Csókolóztunk, elindultam délre, cicik után még délebbre vettem az irányt, egészen a gyönyörű pillangójáig, melyet orgazmusig nyaltam. Ujjazast nem szereti, de így is sikerem lett. Megdícsért. Utána hálából jól kinyalt ő is engem, kutya pózban. Majd miután felszopott, felálltam és úgy toltam neki a szájába, amíg végem nem lett. Hagyott lenyugodni, nem rohant ki, de 1 idő után megkérdezte, jól vagyok-e. Aki kíváncsi, hogy köpni-nyelni tud-e, az járjon utána(m) és látogassa meg. Én nem tudtam még. Olyan nagy orgazmusom volt, hogy erre a részletre nem tudtam figyelni. Tippem szerint lenyelhette. ..."


Fanni

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-15
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"A kapuban belépés előtt mindig sms-ben kapjuk meg tőle a belépőkódot az emelt és ajtószámot, mert az épületen belül a térerő szokott néha rendetlenkedni és így biztos minden. Hamar felértem az ajtóhoz, amely, amikor odaértem kopognom sem kellett megnyílt előttem, beléptem és hurrá pár hónap után újra találkoztunk, nagy volt az öröm mindkettőnk részéről és ez tényleg olyan igazi öröm volt. Leültünk az ágyra és jóízűen elbeszélgettünk kivel mi történt a legutolsó találkozónk óta, Fanni nagyon cuki volt, szinte mindenre emlékezett, amikről korábban beszéltünk. Azonban Fannival még a beszélgetés alatt is repül az idő, ami mindig így van és javasolta is aztán, hogy azért ne csak beszélgessünk, menjek is el a fürdőbe :) Gyorsan és alaposan letusoltam, majd szájvizezés és mire visszaértem Fanni a köntösét levéve az ágy mellett már a természet adta valójában várt. Még ott az ágy mellett ..."


Kira

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-14
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Érkezésemkor örömünk és 1-2 röpke csókot követően frissítő zuhany, majd be a szobába ahol rögtön kaptam egy pohár vizet és nagyon finom csókokat. Ami már állva vált egyre intenzívebbé és nyelvesebbé miközben közösen lehámoztuk róla rózsaszin ruhácskáját és a masszázságyhoz araszoltunk. Édi melleit simogatva bimbócskái szépen és keményen jelezték tetszésüket :) Ezt követően Kirámat felsegítettem a m. ágyra és levettem róla falatnyi fehér bugyiját is a rövidebb-hoszabb csókolózásaink közben. Itt Ő hanyat fekve átadta magát nekem, én pedig a csodálatos látványban való gyönyörködésemet és csókjainkat követően igyekeztem édes teste minél több pontját megismerni és puszijaimmal megismertetni. Aztán a gyönyörő, hívogató kelyhéhez érve és mellé térdelve szeretgettem, nyelvemmel kényeztettem közben kezemmel simogatva ahol értem. Közben figyelve Őt is úgy láttam ez neki is tetszett, örömére volt ..."


Flóra

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-14
Felejthetetlen beszámoló (részlet)

"Puszi. Bekísért a szobába, ahol lepakoltam (egy vibrit hoztam magammal, ez SMS-ben meg volt beszélve). Elkísért a fürdőbe, ahol magamra hagyott. Mikor visszatértem a szobába, egy picit eltűnt (gondolom a fürdőt rakta rendbe a következő használó számára), majd visszajött. Csók, simi. Majd az egyik gyönyörű keblét kiszabadítottuk a ruhából. Indítsunk azzal amit szeretsz jelszóval nyelvvel kényeztettem a bimbót. Megjegyzem, gyönyörű bimbók, pont az esetem, nem túl nagy az udvara, és nagyon jól reagáltak. Peckesen, mereven hegyesedtek már a legkisebb érintésre. Plusz Flóra rögtön csodás hangokat kezdett kiadni, ami engem rettenetesen izgat. Így mindenfajta érintés nélkül rögtön kőkemény lett a farkam. Majd a másik cicit is kiszabadítottuk, sőt úgy gondolta, legjobb, ha kibújuk az egész ruhácskából, amivel én teljesen egyetértettem. Az ágyon fekve előbb a két cicit felváltva kényeztettem majd ..."


Tessza

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-14
Jó beszámoló (részlet)

"Érkezésemkor a kapunál hívtam, eligazított majd beengedet az épületbe. A megfelelő lakásszámnál, már a félig nyitott ajtónál egy kicsi kopogás kiséretében beengedett(sose merek csak úgy belépni ilyenkor az ajtón). Kézfogás kíséretében bemutatkoztunk, majd mikor látta hogy kicsit zavarba vagyok, kezdeményezte hogy öleljük meg egymást. Ez nagyon jól esett. Tessza nagyon jól tud kezdeményezni ez később is bebizonyosodot. Utánna leültünk kicsit beszélgetni, amivel sikerült a feszültségemet tovább oldani. Elmentem tusolni, és mikor visszajöttem akkor az újjabb képeken látható vörös hálós semmiségben fogadott, a szobát kicsit besötétítve. Kis simizés csókolózás következet, és megízleltem a cickóit is. Az ágyra ülve ő kezdte el ingerelni a harmadik lábamat, miközben vadítóan nézet a szemembe. Rákérdezett a 69-re, amire nem tudtam ellent mondani. Aztán a lovaglásba kezdet, miközben néha rámhajo ..."


Natasa

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-14
Jó beszámoló (részlet)

"Miután eleget csodaltam a kis seggèt ahogyan pucsìtott előttem (nem lehet betelni vele) kértem tőle egy franciát ami nagy tapasztalattal művelt. Finoman barátnősen cuppogot a makkomon és néha néha meg is próbálta azt teljesen eltüntetni a kis szájában. Szuper Volt minden és mindez annyira tetszett hogy az előre betervezett doggy helyet inkább magamra ultettem. Imádtam ahogyan becsúszok a csodás babapunciba . Úgy érzem Nagyon jól passzoltunk ugyanis pár perc után azt vettem észre rajta hogy komolyan élvezi és orgazmus közeli állapotba került. Jó érzés Volt hogy élvez engem ezért hagytam hogy megkefeljen. Így is lett elelvezett es a csúszós kis puncija ezután még szaftosabb és csúszósabb lett. Ezután következett a már előre betervezett doggy. Újra elém térdelt homoritott és elém tárta a csodás segget. Szépen lassan kezdtem betolni neki és közben végig azt figyeltem hogy tűnik el a makkom ..."


Flóra

Budapesti szexpartner beszámolók
2024-07-14
Jó beszámoló (részlet)

"A bemutatkozás után gyorsan letusoltam, és Flóra hozott nekem 1pohár vízet, ami nagyon jól esett. Az ágyon ülve rögtön csókolózni kezdtünk, levette piros felsőjét, és a ciciket kényeztettem amik iszonyat formásak és természetesek, hallhatóan ez tetszett vendéglátómnak is. A szoknyáját is gyorsan ledobta a hölgy, folyamatos csókok, igazi nyelves barátnős, érezhetően ő is szereti, nagyon jól csókol. Ezután natúr franciát kértem, 69-be fordultunk nyaltam finom punciját ami nagyon jól nedvesedett, ujjammal is finoman kényztettem,nagyon szűk jól nedvesedett. A franciát jó tempóban kellemes nyelvjátékkal csinálja, zacsikat sem hagyta ki, majd pár perc elteltével a szájába robbantam. Ez után kellemes inkább simogató masszázst kaptam, ami jól esett. Kb 10 perc után belefogtunk a második felvonásba, csók és francia után, gumit húztunk majd lovaglóba kezdtünk, közben csókok, nem akartam hamar elme ..."


Loading...
Happy Massage