Beszámolókról

Az első és legfontosabb dolog: a beszámolókat és a hirdetéseket teljesen külön kezeljük. Nincs köztük összefüggés azon kívül hogy a hirdetésben szereplő és a beszámolóban szereplő ugyanaz. Teljesen lényegtelen, hirdet e nálunk aktuálisan vagy nem, a beszámoló után fog e hirdetni(ha negatív az írás) :) vagy bármi. A beszámolókat egy független csapat bírálja el, akik teljesen el vannak különítve a hirdetőkkel kapcsolatot tartóktól.

A beszámolók a vendégek visszajelzései. Ezért kérünk hirdető, vagy hirdetőhöz közel álló ne írjon beszámolót. Az ilyen beszámolót reklámnak, hazugságnak, kamu beszámolónak fogjuk minősíteni, függetlenül a valóság tartalmától. Vendégektől várunk beszámolókat, azoktól akik igénybe vették a hirdetők szolgáltatásait.

Minden beszámolót adminsztrátoraink ellenőriznek kikerülés előtt. A sértő, vagy valóságtól elrugaszkodott, kamu, vagy hazug írásokat nagyon jól ki tudjuk szűrni, 8 éves tapasztalatunk van benne. Korrekt hirdetőknek csak előnye származhat a beszámolókból, hiszen az író által megénekelt dolgokban megbízik a többi opcionális vendég, így nő a bejelentkezők száma.

A beszámolókkal való üzeletelést szigorúan büntetjük. Akiről kiderül, hogy beszámolót “rendel meg” valakitől, mindkét felet, a hirdetőt és a vendéget is kizárjuk az oldalról. Természetesen jó ha jelzitek, hogy örültök, ha írnak rólatok, hiszen ez jó nektek, de megvesztegetés, stb. ha szóba kerül és kiderül, örökös kitiltás jár érte az oldalról (aminek az okát nyilvánossá tesszük) - higgyétek el, nem éri meg.

A beszámolókra mindig reagálhat az, akiről írták. A beszámolónál találsz rá lehetőséget, hogy reagálj rá. Ez ide való, és a beszámolónál jelenik meg. A vendég leírhatja a véleményét, a hirdető pedig megköszönheti, vagy ha nem ért egyet vele, leírhatja a véleményét. És a dolognak itt vége, a folytatást tiltjuk pl. csevegés nem arra való, hogy ott veszekedés induljon.A beszámolókat nagyon alaposan ellenőrizzük, ami bizonytalan inkább visszatartjuk amíg több forrás is meg nem erősíti. Ha mégis kikerül negatív beszámoló, ott reagálj rá leírva a te verziódat. Mi nem fogunk döntőbírót játszani ekkor már, hanem mindkét álláspontnak teret engedünk, és minden vendég maga dönthet, mit hisz a dologról. Ha kikerül egy beszámoló, az jó eséllyel valós, hiszen a mi szűrőinken már átment.

Amennyiben telefonszámot váltasz jelezd felénk a váltást. Ekkor mi egy mozdulattal megváltoztatjuk a telefonszámodat, és minden info, ami rólad valaha is volt, átkerül az új számra. a hirdetés, a csevegés a beszámolók, egyszóval minden. Ezt azért nem tesszük automatikussa, mert ellenőrizzük, hogy nem gépelted e el - pl. ahol 10 számjegyű telefonszámok vannak, ott tényleg megadtál e 10 számjegyet, az adott telefonszámon nincs-e már másnak hirdetése stb.

Amennyiben abbahagyod VÉGLEG ezt a tevékenységet, jelezd felénk, és mi levesszük a beszámolókat amennyiben már nincs élő hirdetésed neten.
Happy Massage