Jogi nyilatkozat


Az oldalon található tartalmat nem a Portál Média kft állítja elő, azok a felhasználók feltöltéseinek eredménye.
A Portál Média kft. rendszert, keretet biztosít arra, hogy a felhasználók bizonyos tartalmakat megosszanak egymással, azok jogszerűségét nem ellenőrzi.

A hirdetéseket a hirdetők töltik fel, és hirdetésfeladásnál elfogadják a feltételeket, hogy csak valós adatokkal, és saját képekkel hirdetnek, és saját maguk adják fel a hirdetést.

A weben hirdető lányok listája automatikusan generált lista, amely idézetet tartalmaz az egyes oldalak hirdetéseiről, forrásmegjelöléssel (1db. kicsinyített, vágott kép, álláspontunk szerint idézésnek minősül).

A beszámolók csak nyilvános, weben megtalálható hirdetésekről szóló, a felhasználók véleményét tükröző írások, nem tükrözik a Portál Média kft. véleményét. Amennyiben a nyílvános hirdetés megszűnik, és erről a hirdetés tulajdonosa értesít minket, a beszámolót levesszük az oldalról. A beszámolók beküldés után a mind egyenként, mind rendszerszinten a Portál Média kft tulajdonába kerülnek, és az dönthet felhasználásukról, módosításukról, törlésükrol, valamint felhasználásukról. Bármiféle reklamációval kapcsolatban a Portál Média kft-t kell megkeresni.

A videók a felhasználók által beküldött videók, jogtisztaságukat nem áll módunkban ellenőrizni.

Amennyiben nem jogtiszta tartalmat talál az oldalunkon(videó, kép, szöveg), kérjük juttassa el hozzánk a jogokat birtokló tulajdonos a dokumentációt (írásban - ajánlott levél), amely igazolja, hogy a jogok a birtokában vannak, ekkor töröljük az adott tartalmat.

Felhívjuk ellenben a figyelmet a szerzői jog korlátainak kitételére, azaz az idézési jogra való igényünket fentartjuk.

Beszámolókkal kapcsolatban az az álláspontunk, hogy nyilvános hirdetéskre mindenki nyílvánosan reagálhat. Amennyiben egy szolgáltatónak a neten futott hirdetései megszűnnek és jelzi nekünk, akkor ellenőrzéssel együtt munkanapon 24 órán belül eltávolítjuk a szolgáltatóról szóló tartalmat az oldalról.

Az oldalon található tartalmi elemek idézhetők forrásmegjelöléssel, link formájában, ami az adott idézetet tartalmazo beszamolok.com oldalra mutat. Teljes másolás csak nem üzleti célú felhasználásra engedélyezett.

Az oldal nevében eljárni, arra hivatkozni csalásnak minősül, és minden esetben megtesszük a szükséges jogi lépéseket a jelenség megszüntetése érdekében.

Felhasználási feltételek

A szolgáltatás felhasználói ráutaló magatartással elfogadják a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatunkat.

 1. Az beszamolok.com-t csak 18 éves kor felett lehet használni.
 2. A felhasználó felelős minden olyan tevékenységért, amely saját regisztrált neve alatt a rendszerben történik.
 3. A felhasználó felelős azért, hogy a jelszavát biztonságban tartsa.
 4. A felhasználó nem támadhat, inzultálhat, semmilyen módon nem sérthet meg más felhasználókat.
 5. A felhasználó nem használhatja a beszamolok.com szolgáltatást illegális tevékenységre.
 6. A felhasználó minden olyan tartalomért - legyen az szöveg, kép, hang, film - felelősséggel tartozik, amit az beszamolok.com-n megjelentet.
 7. A felhasználó nem tölthet a beszamolok.com-ra vírust, vagy más kártékony kódot.
 8. A felhasználó nem sérthet semmiféle érvényben lévő jogszabályt.
 9. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban a felhasználó feljogosítja a beszamolok.com-t, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, válogatásait, stb.) különböző internetes oldalakon vagy televíziókban megjelenítse. Feltöltés után a felhasználó szelemi terméke (beszámoló) a Portál Média kft tulajdonába kerül.
 10. Ha egy felhasználó úgy találja, hogy az beszamolok.com felületén található valamely videó jogsérelmet okoz számára, és ezt hitelt érdemlően bizonyítja, az üzemeltetők 24 órán belül eltávolítják a fájlt.
 11. A beszamolok.com törekszik a megbízható működésre, de a szolgáltatás elérhetőségében bekövetkező esetleges átmeneti zavarokért, és a feltöltött anyagok integritásáért és elérhetőségéért nem vállal felelősséget.
Tartalmi irányelvek:
 1. Ne légy bántó - Ne tölts fel fenyegető, ízléstelen, rágalmazó, mások személyiségi jogait vagy emberi méltóságát sértő, gyűlöletkeltő, uszító anyagot. Ne is írj ilyen tartalmú kommenteket.
 2. Ne támadd a kisebbségeket - Ne tölts fel, ne publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.
 3. Ne add ki magad másnak - Ne add ki magad hivatalos képviselőnkként, és ne kelts olyan benyomást, mintha kapcsolatban lennél egy beszamolok.com képviselővel. Ne csinálj úgy, mintha egy másik felhasználó volnál, ne publikálj más nevében.
 4. Ne hamisíts - Ne hamisíts azonosítókat, ne használd másét.
 5. Ne plagizálj, ne lopj - Ne tölts fel olyan anyagokat, amelyeknek a közléséhez nincs jogod vagy amit más már feltöltött.
 6. Ne sértsd mások jogait - Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot sérthet.
 7. Ne reklámozz a hozzászólásokban - Ne szúrj reklámokat a hozzászólásokba, mert töröljük.
 8. Ne bánts minket - Ne próbálj működési zavart okozni a beszamolok.com rendszereiben.
 9. Ne zaklass. - Ne ijesztgess vagy zaklass semmilyen módon más felhasználókat, hirdetőket.
Happy Massage