Legfrissebb szexpartner beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Andrea szexpartner Budapest, XIII. kerület

Andrea

Írta: edenagyede (2022-01-22)
nagyon jó
szexpartner
Lábam között elhelyezkedve nyalattam a zsákot, nyalta le-fel zsáktól a végéig, szopta, verte jobb kézzel, majd két kezét magam mellett az ágyra lefogtam, így csak a száját használva, a szemkontaktust tartva eljutottam oda, hogy ez fenomenálisan, brutálisan jó és örök életre beolvadt a retinámba. Ennek kiélvezése (ami szerintem nem történt meg, mert ezt bármeddig el tudná nézni, viselni bármely férfi) rádöbbentem,
beszámoló Niki szexpartner Budapest, XI. kerület

Niki

Írta: ocsix1 (2022-01-22)

szexpartner
A fejem alá tettem a kispárnák nagy részét, hogy lássam is rendesen amit művel. Sokat nézett a szemembe pajkos, pornós pillantásokkal, ami nagyon tetszett de már én is nagyon ki akartam nyalni, ezért szóltam, hogy forduljunk hatvankilencbe! Így is lett és végre kinyalhattam Niki - túlságosan tiszta - punciját! Sajnos nem éreztem igazi punci ízt :(
beszámoló LOTTI szexpartner Budapest, II. kerület

LOTTI

Írta: Lukacs78 (2022-01-21)

szexpartner
Miután a hangok, nyögdécselések alapján is visszaköszönt a sikeres ráhangolódás, cseréltünk és ő kezdett el engem kényeztetni. Nagyon finoman csinálta térdelve. Isteni látvány volt. A tükörben is gyönyörködhettem.
beszámoló Paris szexpartner Budapest, V. kerület

Paris

Írta: Headup (2022-01-21)

szexpartner
Próbáltam viszonozni a franciát, de nem sokáig bírtam a látványt, így gumit kértem és az első fél órát doggy-ban fejeztük be. A popsija valami hihetetlen látvány... Gondolom ezt tudja , így végig markolászhattam azt a tökéletes popsit. Kipróbáltunk még pár pózt, végül megint doggy-ban lett végem.
beszámoló Alízka szexpartner Budapest, XI. kerület

Alízka

Írta: Favre (2022-01-21)

szexpartner
Nagyon pozitív kisugárzású a hölgy, nem viszi túlzásba a mosolygást, de a maga módján kedves, és abszolút rutinos, profi. A rohanós nap, és amiatt, hogy külsőre azért nem ő álmaim nője, kicsit tovább tartott, amíg életet lehelt belém, de nagyon jól franciázott . Én most rohadt önző voltam, nem viszonoztam semmit, a mellét, a nagyon szép, feszes fenekét, mag a punciját simogattam közben.
beszámoló Klaudia szexpartner Budapest, XIX. kerület

Klaudia

Írta: Alguersuari (2022-01-21)

szexpartner
Elkezdtem simogatni a csodálatos punciját ő meg el kezdte kellő keménységűre verni . Mikor már ő kellő képen nedves volt én nekem meg kellő képen kemény volt akkor francia óra következett! ÉN nyaltam a csodálatos punciját ő pedig szopta a farkamat! Ez valami csodálatos volt!
beszámoló Kloé szexpartner Budapest, III. kerület

Kloé

Írta: Bela04 (2022-01-21)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Lara szexpartner Budapest, II. kerület

Lara

Írta: hidig (2022-01-21)

szexpartner
Majd én kerültem hanyatt, ő pedig bőnyállal a farkamnak esett. Hát élvezi amit csinál, az biztos. Én közben simogattam, finoman ujjaztam punciját. Majd kértem, hogy lovagoljon meg. Nem kellett kétszer mondani. Beleült, majd rámhajolva vad vágtába kezdett. Ezután én kerültem felülre és gyors tempóban folytattuk.
beszámoló NADETT szexpartner Budapest, XIII. kerület

NADETT

Írta: Fere (2022-01-21)
nagyon jó
szexpartner
Vad csókokat kaptam tőle, majd a testemen végig haladva folyamatosan csókolgatott. Sokáig hergelt így, pedig a bájdorongom már nagyon az ajkai ölelésében szeretett volna lenni, amit látott és érzett is, de hagyott az élvezetekben szenvedni. Végül megkegyelmezett, a hímvesszőmet a tövénél megragadta, végig nyalta a rudazatot és ajkai közé vette férfiasságom.
beszámoló Vivicica13 szexpartner Budapest, XXII. kerület

Vivicica13

Írta: Mers (2022-01-21)
egyeztetési probléma
szexpartner
Megbeszélteknek megfelelően érkeztem az elvi tett színhelyére , parkolás majd telefonálás . Süket fülekre talált a hívásom , nagyon elveszíthette a telefonját , mert nem vette fel . Magyarul át lettem b@szva . Potyára autókáztam .
beszámoló Zsantill szexpartner Budapest, XIV. kerület

Zsantill

Írta: edenagyede (2022-01-21)
nagyon jó
szexpartner
Eközben jobb keze letalált az egykorúhoz melyet lazán, érzékien cirógatva, kicsit körmözve a zsákot izgattta, ami valljuk be, baromi jó! Szólt. Letérdel. Gondolom nem kell leírnom mennyire jó volt (de elírom) , ahogyan lassan, érzékien szó szerint felszopott 10 másodperc alatt. Szólt. Üljek le az ágy szélére. Így folytatta az előbb leírtakat. K
beszámoló Anetta Angel szexpartner Budapest, V. kerület

Anetta Angel

Írta: Kicsizsiráf (2022-01-21)
felejthetetlen
szexpartner
Vissza tértem a nappaliba, Anetta azonnal a lovak közé csapott a már fürdőben tapasztalt mohósággal. Hosszas csókolózás magas szintű szenvedéllyel és egy még hosszabb francia lecke jött az összes létező szín előkerült a palettáról, volt lágy és nagyon pornós köpködős rész is. Próbáltam kényeztetni kelyhét szájjal ujjal, sajna eredménytelenül, bár szerintem így utólag visszagondolva túlságosan hamar feladtam.
beszámoló Nóri27 szexpartner Budapest, XI. kerület

Nóri27

Írta: Pamutsárkány (2022-01-20)
egyeztetési probléma
szexpartner
A megbeszélt időben érkezett. Csinos volt. Az ismerkedő beszélgetés után hamar a lényegre tértünk. Itt jöttek a meglepetések: ezt nem szabad, mert nem szereti. Azt nem lehet, mert ott csiklandós. Mélytorkozni pl. azért nem lehetett, mert bár alapban van az adatlapján, de azt mondta az véletlen, mert elfelejtette átállítani extrába.
beszámoló Liza szexpartner Budapest, III. kerület

Liza

Írta: THE-PUNISHER (2022-01-20)
egyeztetési probléma
szexpartner
Meg sikerült kommunikálni szintén úgy hogy 18.00-20-00 ig akkor itt nálam. Ezután jött a hanghívás ezt nemigen tudtam már hova tenni, mert nem sokra rá a hat hétre lett módosítva általa merthogy valami másik vendék becsúszott elém. Nem örültem neki istenigazából de rábólintottam a 7.00 ra .Telik múlik az idő 7 előtt 10 perccel ráírok hogy tartható e a hét óra.
beszámoló Michel szexpartner Budapest, XI. kerület

Michel

Írta: vvoland (2022-01-18)
rossz
szexpartner
Valójában egy pillanatra abbahagyta és kézzel verte tovább ezerrel a farkam mintha épp tojáshabot készítene. Ezt eljátszottuk párszor, hogy lassan meg, mélyebbre meg finoman, de annyi volt a válasz hogy ezt így szokta, meg a pasiknál
beszámoló Mirabella szexpartner Budapest, XIII. kerület

Mirabella

Írta: Dany08 (2022-01-15)
nagyon jó
szexpartner
Nagyon jól mozog, és egy ilyen bomba test mellett nem is kellett sokáig csinálni mire izgalomba jöttem
beszámoló Mendy szexpartner Budapest, XI. kerület

Mendy

Írta: rezfaszú bagoly (2022-01-14)
rossz
szexpartner
Meglehetősen gépiesen, átélés nélkül, legyünk mihamarabb túl rajta hozzáállással dolgozott. Kértem cserét, sok reakciót nem sikerült belőle kiváltanom, itt párolgott el a végső lelkesedésem is, ami látszódott is a harckészültségemen. Kértem, hogy segítsen a helyzeten a gumihúzás előtt, de pár perc munka után megunta és közölte, hogy ő nem fog x percnél többet franciázni, mivel ez úgysem fog segíteni a helyzeten és egyébként is megfájdul a nyaka meg különben is, az az elvárt, hogy felé már a fürdőből álló brével közelítsen az illető. Állítólag ez a legtöbb vendégénél már így van.
beszámoló Bunny szexpartner Budapest, XI. kerület

Bunny

Írta: rgnederland (2022-01-20)
nagyon jó
szexpartner
Sok időm nem volt gondolkodni, mert a már ébredező dákomat azonnal kezelésbe vette, jókat cuppogott rajta, hol csak a végét kényeztetve, hol tövig a szájában voltam. Igyekeztem közben kezeimmel felfedezni a testét, de igazából csak vitt a forgószél. Gyors pózváltással már lógatta is le a fejét az ágyról kifejezetten kérte hogy dugjam a torkát

Legfrissebb erotikus masszázs beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Happy Reni erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Happy Reni

Írta: sztbali (2022-01-21)

erotikus masszázs
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Bogi erotikus masszázs Dunakeszi

Bogi

Írta: Tenderloin (2022-01-21)
lehetne jobb
erotikus masszázs
A sztorit szerintem sokan ismerik (sajnos): kb. úgy nézett ki, hogy hasra fektetett, majd tétován simogatta-nyomkodta a hátamat, ami sem szakszerű, sem erotikus nem volt, de tényleg, még nyomokban sem. Igazából csak az idő égetése. Aztán a végénfordulás, és kb. 5, max 10 percben kiverte (kb. ennyi időm maradt). Szóval alapvetően alibizés az egész, se nem masszázs, se nem lingam.
beszámoló Ebzsó07 erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Ebzsó07

Írta: krimpli (2022-01-20)
egyeztetési probléma
erotikus masszázs
Pontos érkezés a királyok erénye, mondják. Ebben az esetben én királynak mondhatom magam. 2 perccel a megbeszélt időpontban szálltam ki a kocsiból. Telefon a választott hölgynek, hogy mehessek fel hozzá. A többit szerintem már sejtitek: igen, eltaláltátok. Nem vette fel a drága. Majd kaptam tőle egy üzenetet, hogy a törzsvendége még nem ment el, így nem tud fogadni.
beszámoló Anabel erotikus masszázs Budapest, V. kerület

Anabel

Írta: Claudus (2022-01-19)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Persze kezeim sem tétlenkedtek, símogattam ahol értem, kebleit, átöleltem derekák, fenekét szorítottam magamhoz. Nálam ez a behatolás nélküli szeretkezés, és ez nem túlzás.
beszámoló Molly erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Molly

Írta: kontroll10 (2022-01-18)

erotikus masszázs
Fordulás után elölről is hosszan átnyomkodott, majd szóltam, hogy fogjunk bele a kényeztetésbe, mert már nagyon várom.
beszámoló Happy Pamela erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Happy Pamela

Írta: Kuttor (2022-01-18)

erotikus masszázs
Pamela gyengédebben, simogatóan kente át először a hátamat, miközben Vanda a lábaimat masszírozta. Vanda technikája többször cirógatásba ment át, körmét gyengéden húzta végig a bőrömön.
beszámoló Tamara erotikus masszázs Budapest, VI. kerület

Tamara

Írta: satyros (2022-01-18)
egyeztetési probléma
erotikus masszázs
Leparkoltam majdnem a ház előtt és 2 perccel a megbeszélt időpont előtt hívtam. Nem vette fel, de jártam már másnál is úgy, hogy 1-2 percen belül visszacsörgetett, mert éppen nem tudta felvenni, szóval itt még nem pánikoltam. Most viszont nem így történt.
beszámoló Leila erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Leila

Írta: Robin95 (2022-01-20)

erotikus masszázs
Hátamra feküdtem. Lábaimat széles terpeszbe igazította és beült közéjük. Kókusz olajat csorgatott a tenyerébe és azzal kezdte meg a lágyék terület masszírozását.A jól elsajátított fogásokat alkalmazva pillanatok alatt merevvé formált. Tehetséges. Ismeri a lingam elemeit és jól is használja azokat.
beszámoló Happy Betty erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Happy Betty

Írta: Brutalviking (2022-01-19)

erotikus masszázs
A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló ADRIENN erotikus masszázs Budapest, II. kerület

ADRIENN

Írta: daniil (2022-01-18)

erotikus masszázs
A masszázs talán tanult elemekkel tarkított vagy csak jó autodidakta képességei vannak, jó masszőz. Kérdez közben mit és hogyan csináljon. Elbeszélgettünk, volt nevetgélés is, kellemes volt ez a része az ottlétnek. A már említett tükörben nézegettem a testét, a fenekét, melleit, jó volt legeltetni a szemeimet rajta, ez azt hiszem nem is csoda.
beszámoló Debby erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Debby

Írta: Adam2020 (2022-01-17)

erotikus masszázs
A masszazs kellemes, közepesen erös es közepesen szakszerü volt. En nem ezert mentem, de ez a program resze es szükseges is, hogy egy kicsit egymasra hangolodjunk. Ez az elsö pillanatban mar megtörtent. Miközben finoman kezelte megfaradt testemet, nagyon jot beszelgettünk, semmi kinos csend, minden temara nyitott es közben sokat nevettünk.
beszámoló ANITA❤ erotikus masszázs Budapest, VI. kerület

ANITA❤

Írta: Pos (2022-01-17)
istennő
erotikus masszázs
Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.
beszámoló KARINA erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

KARINA

Írta: sajt2 (2022-01-17)
istennő
erotikus masszázs
Masszázsra is sor került a program legvégén levezetés képpen. Tud masszírozni, látszik a mozdulatokon, és ahogy végig simít kezével egyfajta megnyugvás árasztotta el testem, az a jóleső pihentető érzés, a fellegekben jártam. Sajnos a 1,5 óra kevésnek bizonyult, hogy masszázsát is kellő ideig élvezhessem,
beszámoló Anabel erotikus masszázs Budapest, V. kerület

Anabel

Írta: sug83 (2022-01-17)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Mivel a masszázs is az érzékek, a test és lélek ápolását szolgálja, megkért hogy helyezkedjem el és nekikezdett egy teljes testmasszázsnak, amit közepesen erősnek kértem és élveztem annak ellazító relaxáló hatását, miközben beszélgetéssel folytattuk egymás megismerését. Felső testem kezelése közben már érezhettem bársonyos kebleit
beszámoló Amina erotikus masszázs Budapest, VIII. kerület

Amina

Írta: Draquar (2022-01-16)
nagyon jó
erotikus masszázs
Szerintem neki fontos a masszázs rész is a programban, jól is csinálja, Thaiföldön tapasztaltam hasonló fogásokat és mozdulatokat (de nem akart összehajtogatni, sem a hátamra állni, szerencsére); én nagyon elégedett voltam a szakmai részével a programnak. Mikor jeleztem, hogy kicsit térjünk át a gyógyászati részről a kényeztetés felé, akkor kedvesen, de határozottan jelezte, hogy a megkezdett kezelést be szeretné fejezni. Igaza volt, jót is tett nekem utána, de hát addigra már ész megáll... módban feküdtem.
beszámoló NATI erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

NATI

Írta: daniil (2022-01-16)

erotikus masszázs
Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levetkőzzön. A masszázs inkább kellemes simogatás nem tanult elemekkel, de ezt tudtam, ezért mentem. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk, de kissé erőltetett volt. Lehet nem volt jó napja vagy nem tudom, olyan semmilyen volt.
beszámoló Cindy erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Cindy

Írta: mp3joe (2022-01-16)
nagyon jó
erotikus masszázs
Állva még mindig csókokat adtam a nyakára és a dekoltázsára is. Ezután a hacukát levettük Cindyről és fehérneműben állt előttem. Bepucsított előttem és előttem állva hozzám dörgölődzött hosszasan a szép kerek fenekével. Néhány másodperc alatt hadirendbe állított. Ekkor jött az első kényeztetés. Utána megmasszírozott és közben beszélgettünk róla és az életről.
beszámoló Trixi erotikus masszázs Budapest, III. kerület

Trixi

Írta: satyros (2022-01-16)

erotikus masszázs
Nem prémium hirdetők beszámolók Ismerkedik az oldallal rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
Happy Massage