Legfrissebb szexpartner beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Lana szexpartner Budapest, II. kerület

Lana

Írta: apumisi (2020-11-26)
felejthetetlen
szexpartner
Leültem, majd elém guggolva kényeztetni kezdett a Szépség. Lassan, finoman, középmélyen, kevés nyállal dolgozott. Kértem feküdjön le a matracra mert szeretném testének minden pontját végig puszilgatni. Mosolyogva lefeküdt és csók után végig haladtam gyönyörűséges testén. Utazásom végén a puncit kezdem el nyalogatni. Szépen lassan kinyílt a kagylócska, a pici csikló kiemelkedett, majd megízlelhettem a kelyhe édes nedvét.
beszámoló Torkos Nova szexpartner Budapest, XI. kerület

Torkos Nova

Írta: dr_love (2020-11-26)

szexpartner
A hirdető Getting used to the site rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Cindy szexpartner Budapest, XIII. kerület

Cindy

Írta: D4v3 (2020-11-25)

szexpartner
Csókkal kezdtünk, egy kicsit éreztem, hogy dohányzik, de nem zavaró. Én vagyok erre talán nagyon érzékeny. Francia következett, igencsak bőnyálas, szembenézős, majd fészkelődtünk. Jó meleg volt. Nagyon jól esett, de valahogy nem voltam formában. Végül gumit kértem egy kis 69-es élvezkedés után, amiben volt mélytorok is. Finoman csinálja.
beszámoló Camilla szexpartner Budapest, XI. kerület

Camilla

Írta: budioka (2020-11-25)

szexpartner
Kézimunka, zacsi simogatás köpködős NF és harci állapotba kerültem. Kicsit még hagytam dolgozni az ügyön, majd gumihúzás. Hátulról, kutyusban kérte a mócsingot én pedig szívesen be is küldtem. Kellemes hangeffektusokat hallatott és rendesen odatette a hátsófertályát. Megkértem, hogy forduljunk át misszibe
beszámoló Viki szexpartner Budapest, VI. kerület

Viki

Írta: mrgaborw2 (2020-11-25)
rossz
szexpartner
És itt a lényeg: telefonban kedves, kedvcsináló, csábító hang, kiemelve, mennyire szereti csinálni (hát!!!!). kb 20 perc múlva mehettem is.\\nTávolságtartással indít (akkor még nem sejte...
beszámoló Angelina szexpartner Budapest, V. kerület

Angelina

Írta: Csakkukkolo (2020-11-25)

szexpartner
A hirdető Reliable rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 8 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Karen szexpartner Budapest, XV. kerület

Karen

Írta: Adam02204 (2020-11-24)

szexpartner
Gyorsan le is támadott . Natúr franciával kezdtünk ami elég kellemes ( nem a pornos fajta ) olykor lassabb majd gyorsabb . Nem is lehet bírni a technika és a látvány kombinációját .nfval lett végem. Születbe beszélgetés ( jó partner ebbe is ) Majd fel élesztett nf-val aztán gumi fel és kipróbáltuk több pózt. Leste minden kívánságom .( ezért is voltam már többször )
beszámoló Cindy szexpartner Budapest, XIII. kerület

Cindy

Írta: Naderb01 (2020-11-24)

szexpartner
A kanapéhoz mentünk, ahol hanyatt feküdtem és megkezdődött egy hatalmas, bőnyálas, nagyszerű francia. Sajnos a mérteim miatt a teljes koppanás nem jött össze, sőt egy kicsit talán túl mélyre is mentem egyszer kétszer. Ez nem szegte kedvét, ugyanolyan elánnal próbálkozott tovább. Majd fordultunk és 69-ben tovább próbálkozott. Hozzáteszem már minden nyálas volt, de tényleg.
beszámoló Nancyy szexpartner Budapest, XIII. kerület

Nancyy

Írta: Cortig (2020-11-24)

szexpartner
Kimondottan erotikus masszázsnak mondanám, ami nagyon jól fel volt építve, hogy egyre jobban fokozza a vágyat. Kérte hogy forduljak meg és akkor egy cicis csúszka következett, ami már tényleg az azt követő natúr franciának volt a legjobb felvezetése. A franciája isteni, én szeretem ha közben a kezével is matat körülötte, így is történt.
beszámoló Bébii szexpartner Budapest, IX. kerület

Bébii

Írta: loocydedd (2020-11-24)

szexpartner
A köztes időben kaptam egy minden porcikámra kitérő masszázst, amit kellően erős kézzel csinált és alaposan. Nem kapkodta el aminek örültem, mert ezt a részét vártam a legjobban. Közben eleinte beszélgettünk is de a végén csendben ellazulva élveztem a műsort. Tényleg ért ehhez a részéhez, erős keze van amivel rendesen át tud gyúrni. A második körben ismét franciás kényeztetéssel inditottunk,
beszámoló Emily szexpartner Budapest, XIII. kerület

Emily

Írta: morocska (2020-11-24)
felejthetetlen
szexpartner
Ki kellene hogy nyaljál és az ágyra vetette magát. Nem ellenkeztem és a lábai között bevackoltam magam. Hamar rányúlt a fejemre és finoman húzta magára. Én úgy éreztem tetszik neki ahogy kényeztetem. Egyik lábával addig fészkelődött míg a farkamhoz nem fért és el kezdte simogatni vele. Ezek után pozíció csere és kis csók csata után testem végig puszilgatva a szájába vett. Változatosan franciazott.
beszámoló Virág szexpartner Budapest, VII. kerület

Virág

Írta: Bence0112 (2020-11-24)

szexpartner
Belépve a lakasba óriási mosollyal fogadott, egy ha jól emlekszem lenge fekete cuccban, de nem figyeltem, mert a bájos mosolyáról és cica szemeiről nem tudtam levenni a tekintetem. Kedvesen i...
beszámoló Dinna szexpartner Budapest, X. kerület

Dinna

Írta: Szexxmanó (2020-11-24)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Getting used to the site rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Ninetta szexpartner Mosonmagyaróvár

Ninetta

Írta: hidig (2020-11-24)

szexpartner
Nem prémium hirdetők beszámolók Getting used to the site rangtól olvashatóak. Írj beszámolót a rang eléréséhez!
beszámoló Joy szexpartner Budapest, XIII. kerület

Joy

Írta: eloy (2020-11-24)
felejthetetlen
szexpartner
Az ágy mellett, gyorsan megszabadított a türcsimtől, és szemben állva a kezeivel elkezdte felfedezni a testem, miközben kis csókocskák is elcsattantak, megfűszerezve egy kevés csipkelődő, évődő szavakkal. Hmm, nagyon izgató volt...majd bemelegedve egyre komolyabbá váltak a csókok, melyek nyelvesek lettek, közben a farkam a kezében éledezett. Én is aktivizáltam a kezeimet, simogattam, csókoltam a nyakát,
beszámoló Leila szexpartner Budapest, XI. kerület

Leila

Írta: dgab (2020-11-23)
felejthetetlen
szexpartner
Hanyatt feküdtem, majd szemből hozzám bújt és folyamatos nyelves csókok mellett finoman izgatni kezdett, majd a puha ajkaival forró csókokat adva, mellbimbóimat kényeztetve csúszott lassan az ágyékom irányába. Elsőnek a combjaimat puszilgatta körbe, aztán megnyalogatta a cerkám tövét, majd a szárát nyelvével végigsimítva a tetejéhez ért és mélyen a szájába vette.
beszámoló Louise szexpartner Budapest, XI. kerület

Louise

Írta: StevieBp (2020-11-23)

szexpartner
A masszás átment simogatásba, cicikkel való cirógatásba, amit meg kellet szakítani, mert nehezen ment a hason fekvés. Érzéki franciával folytatta, majd szinte egyszerre mondtuk, hogy lovagló pózban történjen a folytatás. Lassú finom mozdulatokkal, nem rohanva tapasztaltuk ki egymás ritmusát. Gyorsabb tempó, majd amikor a véghez való közeledést éreztem, kértem hogy máshogy történjen a befejezés.
beszámoló Eszti szexpartner Budapest, IX. kerület

Eszti

Írta: Robin95 (2020-11-23)

szexpartner
Valamint, hogy mit szólnék, ha inkább meglovagolna? Gyija, és már pattant is a nyeregbe. A vadnyugati rodeókhoz hasonló fergeteges attrakciót mutatott be. Annyi különbséggel, hogy itt a Cowgirl meztelenül és szőrén ülte meg a képzeletbeli lovát, vagy ha úgy tetszik a bikát. Haját úgy dobálta közben, ahogyan azt a rock zenészek szokták az élő koncertjeiken. Nem spórolt az energiájával ő sem, azt éreztem, hogy tényleg le akar nyűgözni.
beszámoló Lara szexpartner Budapest, II. kerület

Lara

Írta: Shinrai (2020-11-22)
istennő
szexpartner
Most én feküdtem hanyatt és kértem lovacskában csússzon farkamba, amit meg is tett mondva ki nem hagyná mert élvezi farkam nagyságát. Lassú mozgással kezdett az elején meg megállva lehajolt hozzám, hogy érzéki csókban forrjon össze szánk, amikor kicsit mozgatta csípőjét élvezve merevségem, akkor már tocsogó puncijában egészen magában engedte.
beszámoló Lola szexpartner Pécs

Lola

Írta: Steve44 (2020-11-24)

szexpartner
Lazabb akcio miatt mentem,jobb lett mint remeltem. Remek francia egy remek masszazs utan. 69 ben eljatszottam puncijaval ami igencsak felporgette az esemenyeket...

Legfrissebb erotikus masszázs beszámolók (Európa)

Összes
beszámoló Jázmin erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Jázmin

Írta: daniil (2020-11-26)

erotikus masszázs
Krémet használt, a masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel tarkítva. Talp, vádli az indítás és így haladt felfelé. Jól esett, kenegetett, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves lány, nagyon kommunikatív, de csacsogott ha kell-ha nem, ami nagy előny. Aztán 1x csak jött az invitálás, hogy tegyük át a székhelyünket a tatamira...nem kellett 2x mondani.
beszámoló Anett erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Anett

Írta: Yossarian2 (2020-11-26)

erotikus masszázs
Szép finoman, közepes erősséggel lemasszíroztam Anett még maradék alsó és felső részét, amiben ő is tevékenyen részt vett. Ezt követően egy úgynevezett állómasszázst követtünk el egymás testével ,,ki hol éri alapon\", naggyából ezt is közepes erősséggel.
beszámoló BLANKA erotikus masszázs Budapest, III. kerület

BLANKA

Írta: Suttogó20 (2020-11-25)

erotikus masszázs
A hirdető Fresh newcomer rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Nina_Afrodité erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Nina_Afrodité

Írta: Robin95 (2020-11-25)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Majd a lábfejem alá egy törölköző tekercset helyezett, amely így kényelmes tartást adott a végtagjaimnak. Ezután, a tenyerébe jó nagy adag olajat csorgatott és elkezdődött az áldásos tevékenysége a bokámnál. Onnan indult felfelé, derekamon át a vállaimig. Az egész masszázs szakmailag precízen felépített rendszerben történt. Akkurátus mozdulatsorok követték egymást
beszámoló KIKI lingam erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

KIKI lingam

Írta: TiborX (2020-11-24)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Bő olajat csorgatott rám és elkezdett varázsolni a kezeivel. Talán tényleg a varázslat a legjobb szó erre, mert pillanatok alatt kőkeménnyé varázsolt és ezt fenni is tarotta 30-40 percen keresztül (stopper nem volt nálam, de legközelebb biztosan mérni fogom, hátha csúcsdöntés lesz). Simogatta a combom, a hasam, a nyakam, az oldalam, többnyire úgy hogy közben az egyik kezében volt a sebességváltó,
beszámoló EDINA erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

EDINA

Írta: Implacabile (2020-11-24)

erotikus masszázs
A hirdető Keyboard rascal rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 2 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló ANDI erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

ANDI

Írta: sug83 (2020-11-24)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Kezdte a szerszám közvetlen környékével, majd a rudat csókolta, nyalta végig sokszor le-föl járatva nyelvét, csak ezután vette célba makkomat. Érzékien, épphogy érintve, már alig vártam, hogy bekapja végre, amit lassan, észveszejtően érzéki mozdulatokkal tett és lágyan, finoman szopni kezdett. Lassú ütemben, egyre mélyebben amíg az egész el nem tűnt.
beszámoló ZOÉ erotikus masszázs Budapest, II. kerület

ZOÉ

Írta: boyboy (2020-11-24)

erotikus masszázs
A hirdető Fresh newcomer rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Csodabogár/Krisztina erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

Csodabogár/Krisztina

Írta: WalterMitty (2020-11-23)

erotikus masszázs
Annyi történt csak, hogy beletérdelt a hátsómba. Új élmény volt ez is, de akárcsak a prosztatamasszázs máshol, ez se lesz az a fogás amivel minden egyes alkalommal élni szeretnék. Megkérdezte hogy nem túl sok-e ez így, és hogy, hogy van kicsi én. Minden oké volt. A csípőm megkönnyebbült. Utána még picit széthúzogatta a csigolyáimat, majd roppantott rajtam párat, ami egyébként nem fájt.
beszámoló Berni erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Berni

Írta: devil69 (2020-11-23)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.
beszámoló Liza 21 erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Liza 21

Írta: kontroll10 (2020-11-13)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Szóval kényelmesen és lágyan mindent amit értem. Nemsokára letérdelt és ő is lágyan a már meredező falloszomat simogatta, majd ajkaival cirógatta. Néha ütemesebb franciát kaptam hatáspauzákkal, amikor is megemelte a rudat és alulról végignyalta. Aztán bekapta és közben a szemembe nézett. Eszembe jutott, hogy a tavasszal, amikor először meglátogattam ez az akció még nem történhetett meg. Szóval Liza jelesre vizsgázott!
beszámoló EDINA erotikus masszázs Budapest, XIII. kerület

EDINA

Írta: Andy-M (2020-11-22)

erotikus masszázs
A hirdető Keyboard rascal rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 2 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Maya erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Maya

Írta: Bigdaddy28 (2020-11-22)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Bevallása szerint már sokat felejtett, ezért ne számítsak szakszerű masszázsra, de nekem tetszett, ahogy csinálta. Ahol érzett csomókat, azt megpróbálta kiszedni, a fájdalmasabb pontjaimra különképp kitért, a nyakamnak is jól esett a törődés. Ezalatt jókat beszélgettünk. Értelmes, intelliegens csaj. Bármiről el lehet vele beszélgetni. Masszázs közben, mikor már éreztem, hogy kezdek éledezni a második menetre kértem benyúlkálásokkal húzzon fel,
beszámoló Jenna erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Jenna

Írta: Zöldszem (2020-11-20)

erotikus masszázs
Hason fekve kezdte a maszirozast, nagyon kol csinálja de én szeretem ha erösseben masszirozák a hátam😉 De végülis ember fia nem egy gyogymasszörhöz ment hanem egy Istennőhöz. Kb 35 perc masszázs után végre lehetett fordulni😀. Na s akkor melleivel amit elötte beolajozott kezdödöt a kényeztetés, ezdredes már nagyon várta ezt a pillanatott. Fantasztikusan csonálja minden percét élveztem😍
beszámoló Ying erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Ying

Írta: Adam911 (2020-11-20)

erotikus masszázs
A hirdető Man of great knowledge rangtól teszi lehetővé a beszámolói olvasását.
Írj 11 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
A rangok listájáról itt olvashatsz
beszámoló Nelli erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Nelli

Írta: gabrieI (2020-11-20)
nagyon jó
erotikus masszázs
2 órás programra mentem, így a masszás a 2 erotikus rész közé ékelődött. Felfeküdtem a masszázspadra először hasra. Teljes testmasszázst kaptam, ahogy az annak lennie kell. Szisztematikusan végigmaszírozta a lábaimat, hátamat, karjaimat, talpamat. Tetszett a masszázs erőssége, nem volt olyan erős hogy meggyötörjön, de érezhető volt a hatása. Hozzáteszem, aki az erős masszázst szereti, nem fog Nelliben csalódni, biztos vagyok benne hogy kérésre úgy át tud gyúrni, hogy azt bárki megemlegetné.
beszámoló Berni erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Berni

Írta: István_a_cuki (2020-11-19)

erotikus masszázs
Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.
beszámoló Candy erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Candy

Írta: satyros (2020-11-07)
nagyon jó
erotikus masszázs
Nagyon jól masszírozott, az erősebb és gyengébb mozdulatok váltakoztak nála és ez az egy nagyon kellemes elegyet alkotott. Az elején még beszélgettünk egy kicsit, inkább visszafogottabbnak mondanám mint közlékenynek, ami saját elmondása szerint azért van, mert próbál teljes lényével a masszírozásra koncentrálni. A comb belső masszírozása a lágyékban történő megtámasztással egyszerűen zseniális.
beszámoló LOTTI erotikus masszázs Budapest, II. kerület

LOTTI

Írta: SenkiAlfonzz (2020-11-19)
nagyon jó
erotikus masszázs
A hosszabb masszázs végül egy közepesen hosszú masszázsra sikeredett, mert menet közben helyet cseréltünk. Lotti masszázsa a mezőnyből kiemelkedik, de természetesen nem mérhető össze egy profi thai masszőrrel. De nem is ez a cél. Lotti minden részemet a kért erősséggel végiggyúrt, és ehhez remekül \"körbetáncolt\", így minden porcikáját jól megtudtam figyelni a tükörben. Félidőben cseréltünk,
beszámoló Berni erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Berni

Írta: Pussoholic (2020-11-18)
istennő
erotikus masszázs
Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.
Happy Massage