• Roxana

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon történt, egy csöngés után felvette. Kedvesen elmondta a tudnivalókat.
 • Megközelítés:

  Busszal és autóval is könnyen megközelíthető.
 • Helyszín:

  A fürdőszoba minden igényt kielégít, többféle méretű, tiszta és száraz törölköző is volt.
 • Lány külseje:

  A feltüntetett kora szerintem valós, nagyon szép, közel-keleties vonásokkal rendelkezik .
 • Action:

  Fölmentünk a lakásba, addig kedvesen elcsevegtünk. Csacsogós, oldott, laza lány, könnyen meg lehet vele találni a hangot és jól elnevetgéltünk. Letettem a kabátom, levetkőztem, ő addig a zenével bíbelődött. Elmentem fürdeni, gyorsan letusoltam, mikor visszaértem még mindig azzal a fránya zenével volt elfoglalva, itt már elkezdtem aggódni, hogy ez így nem lesz okés, de rögtön mondta, hogy ez nem az én időmből megy. Miután végre sikerült beállítania a muzsikát, egy pillanat alatt megszabadult a ruhától, itt már nagyon örültem magamnak, hogy láthatom a csodás domborulatokat.
  Az ágyon ültem, mellém térdelt és elkezdtem nyalni-falni a tinis testét, bőrének tapintása nagyon jó. Gyorsan négykézláb ereszkedett az ágyon, kinyomta a formás fenekét, felhúzta a gumit és elkezdett franciázni. Ezt lelkesen végezte, jól bevette, óvszeren keresztül is érződött a nyelvjátéka. Sajnos hamar megunta, megfordult és kedvesen felajánlotta hátulról a puncusát. Nem tudtam nemet mondani. Tele volt a puttonyom, viszont azt az egy lövést, ami a fél órámban benne volt, nem kívántam hamar elpazarolni, ezért viszonylag gyorsan váltogattuk a pózokat.
  Érezhetően a legjobban a doggy-t élvezte, majd kértem, üljön rám. Biztos jó ötlet ez? – kérdezte. Merthogy állítása szerint ott nagyon gyorsan ki tud végezni. Kértem ne tegye, picit lassan lovagoljon, persze ezt a kérésem csak 50%-osan mehetett át, mert vad vágtába kezdett, meg kellett fogjam a popsiját többször is, hogy lassítson. Ilyen szempontból lehetne vendégcentrikusabb, így hamar letudnám fílingje volt a dolognak. Viszont kiválóan lovagolt, hanghatások is rendben voltak, engedte, hogy alulról én is megdolgozzam.
  Következő állomás: misszi. Itt a nyakamba tette a lábait és elég jó tempót tudtam diktálni, nyalogattam és csókolgattam a nyakát, amit kéjes nyögésekkel viszonzott. Sajnos többször a gumihoz nyúlkált, hogy ellenőrizze fent van-e még. A beteljesülésem pillanatéban is így cselekedett, ezzel jelentősen agyoncsapta az élmény teljes kibontakozását. Sebaj, majd legközelebb .
  Pár másodpercig pihegtem, majd törölgetés.
  Öltözködés közben még eldumáltunk a vendégekről és a vidéki rendelés előnyeiről-hátrányairól.
  Jókedvűen távoztam, bár puszit nem kaptam.
  Öltözködés közben még némi kedves csevej, majd puszi nélküli távozás. Alig 20 percet voltam fent, állítása szerint 15 perc múlva jött a következő delikvens. Előre nem beszéltük meg a fél órát, a helyszínen mondtam csak, ennek tudatában némi futószalagot érzek, de ha így is kijön az időbeosztása, akkor semmi gond. Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy mi van, ha órát akarok maradni.
 • Elszámolás:

  A régi pesti átlag.
 • Összkép:

  A hölgy egy bombázó, gyönyörű arccal, picit távolságtartó annak ellenére is, hogy laza és csacsogós. A fél órás akció nyalánkságok nélkül a hülyének is megéri.
Happy Massage