• Isabell

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon próbálkoztam, nem állítom, ogy elsőre sikerült, de próbálkozásom meghozta gyümölcsét. Sajnos az első időpont opció nem volt megfelelő, ezért aztán egy későbbi időpontot beszéltünk meg, ami szintén változott, de mikor felhívtam, hogy bocsi de nem lesz jó amit megbeszéltünk sikerült egy közelebbi időpontot találni ami már tuti volt. Ez viszont azonnali indulásra kéztetett így startoltam is.
 • Megközelítés:

  Parkoláshoz a közelben ismert Plázát érdemes igénybe venni, ha valaki nem a parkolóhely keresgélésével akarja huzni az időt.
  A parkolótól, kb. 5 perc séta és már az tetthelyen is vagy. Szokásos, onnan telefonálsz és kapod az instrukciókat, nem bonyolult a bejutás.
 • Helyszín:

  Kedves üdvözlő puszik után tetthely megmutatása, szekrényen tükör, francia alkalmatosság, ruhainas. Tiszta törcsi a kézben, irány a fűrdő.
  A fürdőben minden van a mi szükséges, 2-3 választható tusfürdő és szájvízhez is ott a pohár.
 • Lány külseje:

  Miután nyilik az ajtó, kellemes meglepetésben részesülsz, hisz arc nélkül hírdet, így ez ott derül ki, de nem kell aggódni.
  Az első pillanatban lehetett látni, hogy a képek nem hazudnak, így aki arra számít ami a fotokon van, nem csalódik.
  Iza kedves lány, akivel beszélgetni is lehet. Melleiről nem könnnyű levenni a tekinteted, de a kelyhe is igazán szépséges.
  Feszes popsi, simogatásra invitáló mellek.
 • Action:

  Iza, nem nyomul, jól alkalmazkodik a vendéghez, igyekszik kedvében járni, Én egy masszázzsal egybekötött programot vettem igénybe.
  Mint már említettem egy masszázst is igényeltem, mely pici ráhangolodásnak is ideális kellemesen massziroz. Ebből némi kölcsönös kényeztetés alakult ki, majd miután ténykedésem eredményt hozott és már jelezte, ő kellő állapotban van forduljon a kocka. Ő is megtette amit igényeltem, melyben nem voltak extrém kívánságok, utána megtalálva amegfelelő pózt nem hagytam félbe a dolgot és volt eredménye...
  Iza állítása szerint ő is élvezte a dolgot, remélem, mert kitőrő megnyilvánulás nem volt, de azért voltak pozitiv visszajelzések.
 • Elszámolás:

  Előre rendeztem az átlagos rózsaszálakat, extra tudtommal nincs, kedvesség van.
 • Összkép:

  Biztos felkeresem még Izát, ha tehetem, kellemes együttlét normális körülményekkel társul.
  Csak igényes, magasabb IQ-val rendelkezőknek ajánlom, akik adnak is ha kapni szeretnének...
Happy Massage