• Lizzie

 • Beküldte:
 • Lizzie reagálása

  Hű, nem várt írás, nagyon köszönöm! :)) Még sok ilyen ördögien jó randit nekünk! ;D

 • Egyeztetés:

  Nem az első alkalom volt, hogy randiztunk így sms -ben fixáltuk le az időpontot. De előbb persze egy csörgés, egyeztetés szóban kinek mikor jó / jobb és utána egy biztos ami biztos, megerősítő üzenet.
 • Megközelítés:

  Én a szokásos bkv -s vagy épp bringás közlekedés vmelyik formáját választom, időjárásfüggő. Könnyen odataláltam mivel jártam már nála és ismerem a környéket is. Társasház a jobbik formából, újépítésű. Bejutás szintén egyszerű, miután tudtam hova csengetek, hányadik emeletre megyek. A lift meg odaröpít!
 • Helyszín:

  Tökéletes kis kecó, szépen berendezett, hangulatos fények mindenhol, halk zene a szobában és Lizzie az ő maga pompájába. Minden tiszta, tusfürdőből nagy választék, franciaágy egy kis nyikorgással..Nem is tudom ennél többet mit írnék, de szívesen költöznék az biztos az első adandó alkalommal!
 • Lány külseje:

  Mivel arcos képpel hirdet így senkit nem érhet csalódás, mert tudja mire számítson. Teste számomra tökéletes, igazán vonzó, nőies idomok szigorúan az egészséges kereteken belül. Formás cickók, markolni való popó. Sportosnak mondanám mivel mesélt is róla, odafigyel mit eszik / mennyit és mikor. Sokat is mozog, sportol ha teheti, lovagolna ha lehetne de szex közben ezt megteszi ha szépen kéred :) Bodyban fogadott, szexi volt és kívánatos. Előbb fürdés, aztán irány a szoba ahol kisebb táncórák keretén belül a zene ritmusára vetkőztettem kisebb sikerrel. Bodyk és társai nem az én asztalom. Én itallal kínáltam / vittem pezsgőt de nem igazán iszik alkoholt.
 • Action:

  Visszatérve a vetkőztetéshez, én mindig a törölközőt magamra tekerve megyek szobára, így azt érzem megvan az a kis erotikus kitakarás mint a mozifilmek ezen jeleneteiben. Táncoltunk, aztán említette a sztriptízt is vagy én kérdeztem rá már nem emlékszem. Legközelebb, mondta ha megbeszéljük és persze érdemesebb akkor már egy hosszabb szeánszra beneveznem. Sőt, mint kiderült hasonló a régmúltbéli zenei izlésünk így simán akár mindketten jobban élveznénk a zenei aláfestős részt megspékelve a koreografált tánccal....uuuuuu elképzeltem lelki szemeim előtt :) :)

  Egyébként jól masszíroz, igazi erotikus elemekkel tűzdelve, gyengéden spanol fel ahogy azt kell, hogy meglegyen a kellő összhang / az előjáték.

  Visszagondolva az együttlétre, szinte még most is érzem, persze csak "virtuálisan" ajkai közt péniszem merevedését, tekintetét ahogy rámnéz. Ott és akkor azt a csábos mosolyt, amivel levesz a lábáról és máris ledöntve érzed magad, hogy innét nem menekülsz.
  Azaz kielégítetlenül. Oly finom franciát kapsz, amit még viszonozni sem tudsz. Pedig megpróbálod, nyelveddel mélyeket csapsz, punciját lucskosra nyalva, nyögésekkel viszonozza ténykedésed, aztán már azon kapod magad, hogy benne vagy a mélységekben. Gumit húz, kérdi te mit szeretnél, melyik pózban kezdenél de már eszed veszted a gyönyörtől. Csak dugod innét aztán onnét de kitartasz a végsőkig. Most én is így tettem, alakultak a dolgok kettőnk között. Elsőként missziben kezdtünk, majd oldaltfekve nyakatekerve. Kis pihi, egy korty pezsi és folyt.köv. Én szeretem nyalni hamvas kelyhét két menet között, azaz a pihi után is erre meg arra kanyarodtam volna de végül maradt a koitusz. Taláb hátulról támadtam vagy ő tolatott rám az ágy végében már nem emlékszem tisztán de egyszer csak nagyon végem lett. Szinte éreztem a mellkasomon, toltam-toltam szüntelenül, nyomás volt rajtam amit felszabadított ez az együttlét. Közösülés. Mi más ha nem szex, fuck, lovaglás, digi-dugi ki hogy hívja, miben leli örömét. Nem voltam már ott sem lélekben sem testben. Elszállt az a pillanat, spermák hada hagyta el péniszem legmélyebb bugyrait, rezdülések nyomorában ernyedtem el a végzetek istennőjével és persze én mint az ördög. Bevégeztetett.

  Feküdtünk szótlanul pár percig, jött egy ismerős dal és kommunikáltunk újra. Emlékek a múltból, a zene mint formáló erő, azok a dallamok, mondanivaló..szinte már a pillanat, hogy érzed azt, ti ismeritek egymást vagy ezer meg ezer éve, pedig nem. Egyik szó a másik után. Szeretkeztünk, szexeltünk és lám magunkra találtunk egy szimpla zenei aláfestés kapcsán.

  Kaptam egy tisztogatást, adtam egy csókot. Időnk az sajnos elszaladt így már csak egy gyors zuhany maradt. Elszámoltunk a szokás szerint, elején vagy végén, de sztem. utóbbi, mivel már ismertük egymást. A pesti átlag ha így lehet ezt említeni, talán az a bizonyos vírus utáni / közbeni.

  Ó bár tartott volna örökké.
 • Elszámolás:

  Elszámoltunk a szokás szerint, elején vagy végén, de sztem. utóbbi, mivel már ismertük egymást. A pesti átlag ha így lehet ezt említeni, talán az a bizonyos vírus utáni / közbeni. Mindent vállal amit az adatlapon feltüntet így igazából nem érhet meglepetés. Extrák nincsenek, ez inkább a kedvessége, közvetlensége.
 • Összkép:

  Szerintem a fentiek mindent elmondanak...
Happy Massage