• Edina

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kicsit hosszú "csend" után elhatároztam újra megosztom egyik nagyon kellemes élményemet Edinával kapcsolatban. Nem olyan régen elmentettem a kedvenceim közé és az élet sodrása, úgy hozta meglátogatom. Ehhez lehet némileg hozzájárultak új képei, nem bírtam magammal. Azonnal felhívtam.
  Az egyeztetés könnyen ment, elsőre ugyan nem vette fel, de hamar sikerült beszélnünk utána. Elmondta a részleteket, másnapra meg is beszéltük a randit. A nagy napon kért reggel egy megerősítő üzenetet.
  Picit hamarabb is érkeztem, ekkor láttam, hogy kért még pár percet. Erről küldött üzenetet, addig mentem 1-2 kört a környéken. Majd hívott, hogy mehetek, elmondta a bejutás módját és én már repültem is.
 • Megközelítés:

  Könnyen megközelíthető autóval és BKVval is. Villamos megáll a közelben, buszmegálló is van a ház előtt, parkolóhelyek is bőven. Odatalálni is rém egyszerű.
 • Helyszín:

  13. ker, lakópark, a környék szép és rendezett. A lakás egy igazi kis kéjkuckó, sok-sok fantáziadús bútorral nagyon szépen berendezve. Edina a tisztaságra és környezetére nagyon igényes, a berendezések és a tisztaság elsőrangú.
  Az előszobában van hely bőségesen lepakolni. A fürdő szép tiszta, száraz kilépővel, bőséges tusfürdő választékkal.
  A tetthelyen ágy és kanapé található. A szobában tetszett, hogy nem teljesen sötét éppen a megfelelő nem túl világos nem túl sötét.
  A nappaliban szép nagy üvegasztal ideális kis beszélgetéshez, ismerkedéshez.
  De lépjünk is tovább, nem az IKEAban vagyunk most.
 • Lány külseje:

  Belépéskor a mélygarázsig esett az állam. Ford Fairlane-t idézve: “ Eszem, fa*m megáll!”....Nagyon sexi kék mini ruhában nyitott ajtót, alatta sexi fehérneműben és magassarkúban (ami fent is maradt végig, észbontó volt).
  A ruha kihangsúlyozta előnyös alakját. Nagyon bájos arca van, nekem nagyon-nagyon tetszett. Sminkje is mesterien elkészített, elbűvölő volt.
  Mikor beléptem megkérdezte szimpatikus-e nekem, szeretnék-e maradni. Hát ennél határozottabban és gyorsabban még kérdésre nem feleltem életemben, ebben biztos vagyok. Készültem neki egy szál rózsával, átadtam neki. Úgy tűnt sikerült vele meglepni és örült neki.
  Beinvitált, ameddig kitöltötte az ásványvizet lepakoltam, majd picit beszélgettünk.
  Elég hamar sikerült megtalálni a közös témákat, mint munka sport és egyebek. Nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Azt meg kell jegyeznem, hogy nehéz volt nem azokat a formás cickókat nézni beszélgetés közben. Itt már tudtam ez a randi már csak jól sülhet el.
 • Action:

  A beszélgetés végéhez közeledve megszabadultam a ruháktól, megkaptam a törölközőket, majd irány a fürdő.
  Mire visszajöttem tett be zenét és megszabadult a felesleges ruháktól. Nem tökölt, letepert egyből. Még levegőt sem vettem és mellei már az arcomban is voltak. Szeretem akik ennyire kezdeményezőek.
  Utána hasonló vehemenciával kezdett szopni, közben a végig tartva a szemkontaktust. Közben végig úgy helyezkedett hogy lehetett simogatni végig. Tisztára olyan érzésem volt mintha a saját rendezésű P.O.V filmemben lennék.
  Hagytam is ténykedni, majd felhelyezte szájjal a munkaruhát. A lovaglás következett. Hát ezt mesterien műveli, közben igazi pornós nyögések és kommentár. Közben végig aktív volt, simogatott, ráhúzta a kezem a melleire. Nekem nagyon tetszett ez a része is. Később mondta, hogy most az én köröm jön, dugjam meg. Nem kellett kétszer mondania. Rögtön neki is estem. Néhány póz után hátulról fejeztük be, biztatja rendesen a munkásembert az biztos. Lehet is dolgozni akár gyorsabban is. Én úgy vettem észre nem okoz neki gondot. Itt is ért a vég majd kis lenyugvás után kis tisztálkodás, és ágyon elheveredve beszélgettünk. Második körre nem neveztem be, az időnk a végéhez közeledett.
  Gyors zuhanyt még vettem, majd szép emlékekkel távoztam.
 • Elszámolás:

  Korrektnek tartom, számomra minden egyes perce megérte! Telefonban mindent közölt, ami fontos.
 • Összkép:

  Edinában egy nagyon kedves, közvetlen lányt ismertem meg. Ottlétem alatt végig rám figyelt, abszolút azon van, hogy vendégét boldoggá és elégedetté tegye. Nagyon aktív és kezdeményező, aktívan kommunikál is, tényleg úgy érezni, mintha már régóta ismernénk egymást. Sexben pedig egy igazi porno star feelinget ad át.
  Ha valaki megkérdezné,mennyire éreztem jól magam és visszamennék-e? Erre egyértelműen igennel felelek. Nagyon szép emlékekkel távoztam.
Happy Massage