• Shila

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Shila adatlapját itt az oldalon régóta a kedvencek között tartottam számon. A közelmúltban egy beszámolóját követően privát üzenetek formájában beszélgetésbe elegyedtünk. A lehetőségekhez mérten gyors, választékos, intelligens és nagyon kedves válaszokat kaptam, így hamar kiderült, bizony "egy csónakban" ülünk és ugye segítve a Hölgyeket, az "evezés" jogát fenntartottam magamnak.
  Feltérképezve az időbeosztásomat a kiválasztott időponttal küldtem egy VTR-t, jócskán előre foglalva, mert nem könnyű hozzá bejutni és az én elfoglaltságaim is elég szorosan behatárolnak.
  Hamarosan megérkezett az elfogadó válasza így pecsét került a komoly, de annál szemérmetlenebb szándékomra.
  A várakozással teli húsz napban tartottuk a kapcsolatot és a megbeszélt időpontban, pár nappal a randi előtt, telefonon keresztül is hallhattam megnyugtató, vidám, búgó hangját. Izgatottan várt beszélgetés volt, felhőtlen, nevetgélős, viszonylag kevés protokollal tűzdelve. Egyeztetésre nem igazán volt szükség, hiszen mindent tudtam a portfólióból, vagy a Tisztelt Kolléga Urak beszámolóiból, emiatt inkább kötetlen csevegés folyt közöttünk.
  A telefont Önmaga kezelte (nincs asszisztencia), így első kézből kaphattam infókat az ismerkedést illetően, valamint egy ígéretet:
  - "...miután belépsz hozzám, onnantól kezdve csak veled foglalkozom, nem számít semmi, csupán mi ketten...!"
  Ennyi interakció után már nem volt könnyű kivárni az időnket, de azt gondolom,előzetesen is rendesen megdolgoztunk ezért a randiért.
 • Megközelítés:

  A nem feltétlen jó hírének köszönhetően én nem részesítem előnyben a környéket, de jelentem:
  - Néhány napja elveszítettem Kondorosi szüzességemet.
  Szántam rá időt, de a parkolás így is okozott izgalmakat, mert vadászni kell a helyeket. A ház előtt nem volt szabad parkoló, ahogy a benzinkúton sem, a bevásárló udvar kapuval rendelkezik és utolsó vendégként nem szerettem volna, ha "lesittelik" a verdát mire leérek. A Nyéki uszoda melletti lakótelepen viszont rendelkezésre állt több hely is, ahonnan csak át kellett sétálni az út másik oldalára. A jövőt tekintve ez így kézenfekvő megoldás lesz ezentúl is.
  A navigációs rendszereknek nem okoz problémát a helyet megtalálni, pontosan a ház elé segítenek az eszközök.
  Frekventált hely , ezért számos BKV járat áll rendelkezésre. Kézenfekvőnek ígérkezik a villamos vagy a busz használata a tömeggel közlekedőknek.

  A cím pontos, melyet az egyeztetés során megkaptam, könnyű is megtalálni, de Shila előzetesen készségesen be is határolta a bejáratot, így eltéveszthetetlen.
  A parkolás miatt épp kettő percem maradt a bejelentkezésig, de nem kell várni a ház előtt, mert a bebocsátás gyorsan, pontos megközelítési információkkal történik.
 • Helyszín:

  A Kondorosi nem oly' régen elkészült, modern lakópark, az ennek megfelelő kritériumokkal együtt.
  Megnyugtatásképpen rendelkezésre áll lift a házban, de a szentélyig vezető úton nem kell Sherpát fogadni, mert nem kell magasra mászni.
  Egy garzon lakásba toppanhattam, mely az otthonosság érzetét keltette bennem. Belakott oázis, konyhával, fürdővel és a hancúrozás helyszínével.
  Tisztaság volt mindenütt, a hangulatos zene és fények miatt kellemes környezettel találtam magam szemben, melyből kupifeelinget nem éreztem egy cseppet sem.

  A fürdő a lakás méretének megfelelő, zuhanykabinnal ellátott helyiség. Számos tusfürdő és szájvíz állt rendelkezésre, igaz én a sajátjaimat használom, ezért csak távolságtartásra ítéletem az ottaniakat.
  Száraz, tiszta törölköző emelte a komfortzónám, semmi kivetnivalót nem tudok említeni.

  A garzon jelleget tekintve a szoba egy légtérben van a lakás többi részével, de egy tükörrel, fényekkel, hatalmas franciaággyal ellátott, meghitt rész van a légyott megvalósulására kialakítva. Illetve nem ennyire sarkított a dolog, mert a lakás majd minden pontján sikerült ismerkednünk egymással, de a fő attrakcióra mégis az ágyat vettük igénybe.
  Tiszta lepedő és egyszer használatos lepedőnk is volt, díszpárnák egészítették ki a kényelmes ágyat, melyek a mozizás során jó szolgálatot is tettek.
 • Lány külseje:

  Választott Partnerem tökéletesen hozza a fotókon található külső jegyeit. Nyugodtan állíthatom, hogy minden kiírt adat és látványelem a valóságot tartalmazza Shilával kapcsolatosan.
  Érett, negyvenes évei elején járó Nő, tapasztalatokkal, szenvedéllyel, figyelemmel felvértezve, mely az igazi élmények megélése felé sodort a találkánk alkalmával.
  Az arckitakarás csupán a diszkréciót szolgálja, nem kell tartani attól, hogy a fotókon nem látható. Bájos és huncut Nő benyomását keltette bennem. Kiváltképpen kedvelem azt, amikor azt látom valakin, hogy folyamatosan incselkedik és mosolyog a szeme, természetesen a fülig érő ajkakkal kiegészítve. Nos, Shila pont ilyen.
  Kellemes, kívánatos Hölgy, hullámos, szőke loknikkal, karcsú, testtel, formás cicikkel és popsival, kagyló formájú, csupasz és tiszta punival, erős, energikus kisugárzással.

  Az egyeztetés során megkérdezte milyen ruhát szeretnék levenni róla, amire azt a választ adtam:
  - Ezt rád bíznám, nem szeretnék választani, mert így legalább megtudhatom, aznap épp milyen a hangulatod, vagy épp mihez lenne kedved.
  Így is lett, nem tudtam mi vár rám Welcome dress gyanánt, de nagyon eltalálta azt, mert nálam ez a csúcsok csúcsa (Szőke Nő, világosabb tónusú, kék szettben).
  Egy hosszított, csipkés melltartó, a hozzá tartozó tangával, harisnyakötővel és combfix-el volt rajta..., basszus, káprázatos látvány és valódi meglepetés volt számomra.
  A külső, a benső, a kisugárzás, mind-mind kedvemre való volt, nincs olyan dolog, ami visszatetsző lett volna rajta, benne, vagy körülötte.
 • Erotikus masszázs:

  Kétségtelen, hogy alkalmi Kedvesem tud és szeret is masszírozni. Ennek minden pontját érzékeltette is velem. Olajat és krémet is lehet választani, de ezt rábíztam.
  Én kedvelem, ha a klasszikus masszázs krémmel, az erotikus része pedig olajjal történik, ebben sem volt hiba.
  Közepesen erős és néhol kicsit gyúrósabb svéd masszázsban volt részem, melyet bokától tarkóig megkaptam. Minden pontot érintett, nem maradt ki semmim sem, ami tapasztalatának, figyelmének is köszönhetek.
  Megtalálta a problémás helyeket, melyekre több időt és figyelmet szentelt. Nem volt kapkodás, nem hagyta félbe a gubancos területeket, megpróbálta a lehetőségeknek megfelelően kezelni az akut részeket. A lábaimon éreztem, ahogy folyamatosan tűnnek el a görcsök, úgy illant el belőlük a fáradság. Üdítő és megszabadító élmény volt, de a munkám már csak ezt okozza bennem.
  A fenekem gyurmázása után a hátamon volt a sor, na az kihívás. Itt igazán kijött az, hogy semmit nem hagy félbe, mert több ízben is kísérletet tett a regenerálásra. Erre egy alkalom ugyan kevés, de nagyjából 80%-os siker mellett, csak elismerésemet és tiszteletemet fejezhetem ki Shilának.
  Használta a kezének minden részét, a lábait, pille könnyű súlyát is bevetette, ha kellett, így igazán megkönnyebbülést okozva, miközben az ágyneműtartó felé passzírozott.
  Megkönnyebbülve, fáradság mentesen éreztem magam a masszázs követően, emiatt nem kicsit vagyok hálás neki.

  A svédet megkoronázva indult útjára ismét az erotikus vonatunk.
  Kedvesem a fenekem ülve, immár Önmagát is össze pacsmagolta olajjal és húzott magával, olykor az őrület határára sodorva ezzel engem... (ennek részleteit lejjebb kifejtem, mert inkább a kényeztetés fejezetéhez gondolom közelebbinek).

  Érdemes volt nem kihagyni a masszázst, elérte a kellő hatást, mert frissen és kilazítva nézhettem a további események elébe.
 • Levezetés:

  Megérkezésemet követően megkaptam a pontos instrukciókat a bejutáshoz és ami még nem fordult elő velem úgy alakult a helyzet, hogy addig csevegtünk telefonon, amikor is már ott álltunk egymás előtt teljes valóban. Az illendőség kedvéért történt meg a csókkal fűszerezett bemutatkozás, mert olyan természetes volt minden, mintha épp nem akkor találkoztunk volna életünkben először.
  Shila káprázatosan festett a fent említett szettben és a kiosztott dicséret, csokor és meglepi ajándék átadása után lecövekeltünk a kanapé előtt az ismerkedés erejéig. Csókolt, simogatott, forgott, tekergett előttem, ezt próbáltam viszonozni nem kicsit a saját örömömre is. A sziluettek kölcsönös taperolása egy kölcsönös vetkőztetésbe torkollott, amikor is Kedvesem megkérdezte:
  - Bemenjek veled tusolni, vagy megoldod magadnak?
  - Meg tudom oldani, de nagy duzzogva elfogadnám. Annyit engedj meg kérlek, mivel munkából jöttem, had mossam le magamról a nagy részét, azután szívesen veszem a közös pancsolást.
  Lecsókolózva az egyetértésünket elindultam a bálna méretű bőrömet algamentesíteni.

  Egy perc sem telt el, még épp nem is végeztem, mikor is ott áll mögöttem eme tünemény és "Jöhetek én is?" kérdéssel kéredzkedett be mellém. Inkább a kinti események ismétlődtek újból , de azért a manuálterápia közepette meg is mosdattuk egymást.
  A hátam csutakolása után szinte a falhoz préselt, puszilta a tarkóm, a lapockám, közben egyik kezével a zuhanyrózsát tartva folyatta rám a vizet, a másikkal előrenyúlva megmarkolta a farkam. Lehúzogatta róla a tusfürdőt, masszírozta a zacsikat, simogatta a hátam, a fenekem, közben éreztem leheletét a tarkómon, majd ismét a farkam keveredett a keze és figyelme középpontjába. Egy-két simogató mozdulat után, fokozva a tempót húzogatott, lingamozott rajtam, nyomott a falnak, közben folyt rám a melegvíz, én pedig élveztem minden percét ennek a pancsolásnak.
  Megkértem forduljunk meg, mert szeretném viszonozni ezt a kedvességet, de ebből még nem lett semmi. Csókot követően leguggolt és az ágaskodó farkam az ajkai közé vette. Megízlelte a makkom, majd végignyalt a rudamon. Kicsit ismerkedett a golyókkal is és nyelve végig szánkázott rajtam, de immáron felfelé. Bekapott és finom bólogatások közepette engedett magába. Nem kapkodva, szinte módszeresen nyelt el egyre jobban és zárszóként azért megmutatta, megy ez neki teljesen koppanásig is. Néhány ismétlés után megkegyelmezett és végre foglalkozhattam vele én is. Leöblítve róla a habot, már csak a cicik és punija simogatásával voltam elfoglalva, melyet azért pár perc erejéig hagyott is kiélvezni.

  Törölközés után együtt sétáltunk az ágy felé, amikor is:
  - Mit szeretnél, hogyan folytassuk? - kérdezte meg tőlem.
  - Majd alakul, nincs forgatókönyv, sodródjunk.
  Az ágyhoz érve Shila feltérdelt rá, a popsiját felém tolva, kéjesen mászott négykézláb a párnák felé. Lassan, kimérten cicázott velem, közben huncut mosollyal az ajkán és a szemében rombolta le a még gondolkodni képes egy-két agysejtemet.
  Akkor folytassuk így..., felmásztam mellé és a nyelvek csatája után végigpuszilgattam az egész testét. Kiélvezkedtem magam a nyakán, a ciciken, a karcsú combjain és birtokba véve a kellően nedves puncit, csikartam ki belőle a kéjt.

  Pihenést követően kérte forduljak hasra és a fent már leírt svéd masszázsban lelhettem örömömet.
  A masszázs végeztével nem a "kérlek fordulj meg" következett, hanem a fenekemen ülve kente be magát is olajjal. A kellő viszkozitást követően csúszkálni kezdett rajtam. Nem standard módon le és fel, hanem össze-vissza, ahogy épp jónak gondolta. A cicibimbók szinte felkarcolták a hátam, a lábam, emlékezetes élményt okozva. Megcsókolta a tarkóm és azzal a lendülettel meg is fordult. Én hason, a puncija a tarkómnál, akkor picit bántam,hogy még mindig csak tespedek, de nem engedett az elképzeléseiből.
  Lehelet finoman végigsimított a lábaimon, itt-ott puszilgatta is, szinte a csiklandósság határán tántorogva vesztettem el minden kontrollt az események felett.
  A végletekig feszítette ezt a finomságot, ami bizony számomra őrjítő és igyekeztem tartani magamat, vagy tűrtőztetni, ezt nem is tudom.
  - Egy kis fenékkényeztetést szeretnél?
  - Nagyon köszönöm! Nem. Én szeretem, inkább szívesen megfordulnék, utalva egy majdnem hetvenes pozícióra, kértem zárszóként egy kényeztetést.
  No-no, nem úgy van az, te már kaptál! Mintha meg sem hallotta volna, végigcsókolt és bekuporodott a lábaim közé.

  Nyelvével letapogatta ismét a makkom, majd módszeresen jó félig eltüntetett. Kicsit segített a kezével, de fókuszban az ajkai voltak. Siklott rajtam a szája, tekergett a nyelve, majd rátapadva a rúdra leért, ismét egy kis labdajátékra. Szippantgatta, masszírozta a golyókat, nyalogatott, játszott velem, mint macska a gombolyaggal. Felfelé haladva is végignyalt és ellenvetést nem tűrő módon bekapott. Szopizott lágyan, majd kicsit erősebben szívva, váltogatva a tempót a a lassú és közepes között. Igazán ez a gyengém, mert tartanom kell magam rendesen, de felmentést is a nyelvtekergetés jelentett. Kezeivel a medencémre támaszkodott és lassan a torkáig vezette magát rajtam. Elképesztő volt érezni a torkát és azt, hogy minden millimétert megfontoltan radarozott le. Ezt párszor megismételte, de már nem bírtam magammal és a szájába spriccelve szabadultam meg az utódoktól. Nem eresztett, kiszedegetett minden cseppet belőlem és az ernyedés pillanatáig benne is maradhattam.
  Végig simított a farkamon, majd a lábaimon és az elképzeléseihez mérten utasította Szilviát, aki elvitte osztálykirándulásra a kis kalandorokat.
  Pár pillanat erejéig kikéredzkedett tisztálkodni és utána egy kicsit összebújva, a hátát simogatva, beszélgetve tértem vissza a valóságba.

  Nem szoktam a masszázs anyagot lemosni magamról, mert akkor miért is passzírozták belém, így némi törölgetést követően öltöztem, "koccintottunk" jelképesen a neki szánt meglepetés egyikéből, természetesen a megismerkedésünk örömére.
  Hosszas ölelkezés és csókolózás után, na akkor már duzzogva, a nincs kedvem hazamenni érzésével, de hatalmas élménnyel gazdagodva búcsúztunk el egymástól és indultam neki, hogy a tilalom kezdete előtt haza is érjek.
 • Elszámolás:

  A csokrot, szokásom szerint az elején rendeztem, ennek mértéke látható, a másfél óra tartalmat tekintve szerintem a méltányos kategóriába tartozik. Nem tudok extrákról, a vállalásai az alapban vannak, de a nagyon megérte címke kijár érte, az biztos.
  Erről a részről nem ejtettünk szót, ugyanakkor a csokor mértéke a randi végéig sem változott a kiírtakhoz, vagy a telefonon is egyeztetettekhez képest. Maximálisan korrekt, nem is lehet kérdés.
 • Összkép:

  Shilában egy életvidám, intelligens Nőt ismertem meg. Rengeteg nevetés ötvözte a találkánkat, a fizikai kielégülés csak az út vége volt annak, hogy azt érezzem, elfeledtette velem az elmúlt hét felhős eseményeit.
  Kedvessége, odaadása példás. Folyamatos huncutkodással vette el belőlem azt, amit szeretett volna, de mind emellett azt éreztem, folyamatosan adni szeretne.
  A bája, a kisugárzása nem hagyott kétségeket bennem, igazolva láttam "az egy csónak" felvetésemet. Csinos, kívánatos Hölgy és azt tapasztaltam, talán nem ördögtől való kijelentés, hogy be is tudja fogadni azt, ha valaki adni szeretne neki is.
  Gömbölyű estét varázsolt nekem, ezt pedig nem tudom eléggé megköszönni neki. Az ajánlásom természetesen él, azon Urak számára, akik a barátnőfeeling útvesztőjében keresgetnek.

  Shila Kedves!
  Szeretném megköszönni a sok kedvességet és figyelmet, amit kaphattam tőled. Nagy öröm, hogy végre megszólalt a csengő és eljuttatott hozzád.
  A kellemes lényed, a vidámságod, az általad varázsolt légkör mind, mind alátámasztja ezt a teóriámat.
  Emlékezetes élménnyel ajándékoztál meg és csak bízom benne, hogy lehet még folytatása...
  Millió Csók köszönetképpen!
Happy Massage