• Sandy(21)

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Hirdetését az RL masszázsoldalán találtam. Adatlap alapján kerestem és a kezdő fotó rögtön megfogott. Amint úgy láttam, hogy az időm engedi ránéztem és láttam hívható jelzést. Első hívásra felvette kedves fiatalos hangja van. Készségesen bár talán kicsit visszafogottan elmondta a lehetőségeket, én rákérdeztem a mániáimra (prosztatamasszázs popóizgatás) és miután pozitív választ kaptam egyeztettük az időpontot és megkaptam a címet. Már út közben láttam, hogy előbb érkezem így felhívtam, hogy gond-e ha előbb érkezek. Rugalmasan kezelte és tudott előbb fogadni.
 • Megközelítés:

  GPS segített, de ha egyszer ránéz valaki a térképre akkor is könnyen odatalál, ha pesti akkor térkép sem kell. A közelben busz tuti. a többi kicsit távolabb. Talán metróval a legmacerásabb. Parkoláshoz kell szerencse. Nekem volt néhány tíz méterre álltam le a címtől
 • Helyszín:

  Az épület új építésű ennek megfelelően kifogás nincs. Maga a lakás is ennek megfelelő. Két lift van, a jobboldali visz fel a helyszínre, de ezt a kód megadásakor elmondja. Fürdő Ok, tetthelyen matrac a padlón, kellő keménységű. Ruháknak egy fotel.
 • Lány külseje:

  Amikor beléptem egy gyönyörű lánnyal találtam magam szembe, szép karakteres arc, formás feszes test. Brutál szép popsi, pici tinilányos cicik. Fehérneműben fogadott, amikor bevezetett a tetthelyre alaposan megnézhettem hátulról. Bomba volt. Nekem nagyon bejött.
 • Erotikus masszázs:

  Kötelező körök, egyeztetés, zuhany után kért, hogy feküdjek hasra, rögtön jön. Kis időre kiment de nem húzta sokáig és már jött is vissza. A masszázst krémmel végezte, fehérneműben mellém térdelve a lábszárakon kezdte és haladt felfelé, jöttek a combok. Erősségre inkább közepes. A lábak után jött a hát váll, ekkor még mindig fehérneműben ült rám. itt már érezhettem ágyéka melegét. ettől eltekintve a masszázs rész nem mondanám erotikusnak. Inkább egy lazító masszázs volt. Nem sokat beszéltünk, közben néha a tükörben néztem hogy csinálja. Amikor mondta, hogy forduljak meg azonnal meg is tettem. Ekkor kért két percet és kiment.
 • Levezetés:

  Az időt nem mértem, egy kicsit heverésztem magamba. amikor visszajött még mindig fehérneműben nekem háttal egy izgató testmasszázsba kezdett, ekkor már én is aktiváltam magam és csodás popsit markolásztam, néha a puncit próbáltam simogatni miközben időnként a fehérneművel rejtett kelyhét a farkamra nyomta.
  Ez ment egy darabig aztán felállt és levette a fehérneműt. Ekkor láttam csak igazán tökéletes kívánatos tinilányos feszes testét. Nagyon sajnáltam, hogy nem szexpartnernél vagyok. Mellém telepedett én simogattam ahol értem de leginkább a combját és az ölét, Ő a farkammal játszott. Kértem, hogy feküdjön hanyatt és elkezdem volna a cicket kényeztetni de mivel mondta, hogy ezt nem szereti nyalakodásba fogtam. Elég egykedvűen fogadta, legalább is semmi jelét nem adta, hogy tetszene neki, de kitartó voltam és egy idő után ugy éreztem kezd bemegedni. ekkor bevetettem az egyik ujjam, később még egyet és itt már éreztem, hogy nem csak nedves, de sikamlós is. Néha kicsit erősebben izgattam ujjal és mivel úgy tapasztaltam, hogy ez jön be így folytattam míg végül jó lett neki. Mivel érzékeny lett a terület elhúzódott és francibáa kezdett amit nagyon jól csinált, hagyta, hogy én is toljam a szájába. Kicsit játszott a környékkel is. Mivel már nem bírtam, szóltam, hogy mindjárt jön. Nem hagyta abba a franciát, így a szájába vbégeztem. sajna hamar kivitte az cuccot. A prosztatamasszázs ezúttal elmaradt de nem is hiányzott. Miután úgy is alap mindegy is.
  Ezután már csak a szokásos zuhany, öltözés és búcsú
 • Elszámolás:

  Az elszámolás a telefonon megbeszélt mértékben előre történt. Vetkőzés közben említette, hogy előre kéri, letettem az asztalra, mire a zuhanyból visszatértem már eltette.
 • Összkép:

  Mindent összvetve jól éreztem magam, Sandy szép lány jó volt a francia, jó volt nyalni. Úgy gondolom kimaxoltuk a lehetőségeket.
Happy Massage