• Baby

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Quite somebody here rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Máshol hirdeti bájait. Átutazóban jártam a városban, láttam a zöld jelet, így rácsörögtem. Első kicsörgés után felvette és 40 perc múlva ott is voltam.
 • Megközelítés:

  Odataláltam, nem volt gond. Parkolás a kaputól 50 méterre.
 • Helyszín:

  Ezt egyszerűen le lehet írni: otthonos lakás, mert ott is lakik. Kicsit zsúfolt, de igyekszik rendben tartani.
 • Lány külseje:

  Amatőr képekkel hirdet, így ebből a szempontból nem érhet meglepetés. Az arca nekem csalódás volt, de kinek mi jön be. Korához mérten jól néz ki.
 • Action:

  Fürdés után elkezdtük egymás felderítését. A bemelegítésnél nem volt gond, de amint komolyabbra fordult a dolog, már nem volt odaadó. Valahogyan az jött le, hogy húzta az időt. Nagyon körülményesen fogott neki a franciának. Vagy 5x megigazította a haját, kiment inni, visszajött, ismét hajigazítás. majd felállt és helyzetet változtatva leült. Elkezdett végre a farkammal is foglalkozni, de 2 perc után ismét felállt, hogy elzsibbadt. Akkor megint kiment, bekente a lábát valami kellemetlen szagú kenőccsel, majd visszatért a szopáshoz. Közepesre tenném a technikáját. Mikor már stabilan állt a cerka, egyből a dugást erőltette, már akarta is ráhúzni a gumit. Ácsi! Még egy kissé én is szeretnék elmerülni a nyalás adta élvezetekben. Lefeküdt a hátára, én a lába közé helyezkedtem el. Erre elnézést kért, ki kell mennie inni. Menjen. Kiment, de csak nem jön vissza. Hallom, hogy húzza le a wc-t. Az jó, a nyalás innentől kipipálva. Visszajön, elnézést kér, de el kell intéznie egy telefont. Választ nem várva elintézi. Visszafekszik és várja, hogy nyaljam. Bocs, megmosakodtál a wc után? Boci szemekkel néz. Voltál wc-n nem? De igen. Akkor utána megmostad magad? Nem. Akkor hogyan vársz el bármit is. Mivel én tiszta vagyok és a távolléted miatt lelohadt a férfiasságom, kérlek ess neki és keltsd életre újra. De előtte menj és mosd meg magad légyszi! Kiment, vízcsobogás, visszajön. Az időm pont felénél voltunk és még semmit nem csináltunk. Bele kellene húzni, de nem tudom, van-e kedvem. Ő közben rácuppan ismét a farkamra, miután belőtte a haját, mert a filmekben is ezt láthatta. Állt a cerka ismét. Most én kértem a gumit, amit aránylag ügyesen felhelyezett. Kértem, pattanjon nyeregbe és hajrá! Jó, de jelzi is egyben, hogy már csak 10 percem van. És ki miatt, Drága? Na jó húzzunk bele, mert már én is szabadulni akarok. Lovagol, de minden átélés nélkül. Mondjuk én is így fekszem alatta. Kb. 4 perc után jelzem, hogy ez így nem megy, viszont én mennék. Kérem szálljon le és engedjen utamra. Rendben, de pénz nem jár vissza, mert én nem akartam befejezni. Nem is kértem, inkább kend a hajadra, hátha attól szebb lesz.
 • Elszámolás:

  Előre kérte, mondjuk értem is. Nem érte meg, de ha a fele lett volna se. Viszont jóval a pesti átlag alatt van, amit meg is értek. Viszont illenék is valamit adni érte.
 • Problémák:

  Azt hiszem, leírtam mindent.
Happy Massage