• Helena

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Quite somebody here rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Könnyen sikerült elérni, többször is, mivel az első találkát nekem kellett lefújnom, de mindvégig fugalmas volt, mindig elsőre felvette a telefont.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem, jól megközelíthető. A ház előtti út ingyenes, ennek megfelelően nagyon nehéz parkolóhelyet találni.
 • Helyszín:

  Szerintem volt ott más hölgy is, de nem mernék rá megesküdni, ha volt, nagyon diszkrét volt. Fürdő rendben, baszoba egyszerű, jó méretű. Ágy megfelelő.
 • Lány külseje:

  A képek alapán mást vártam. Vagy kicsit régebbiek, vagy retus van.
 • Action:

  Előttem terítettel le az ágyat, gyorsan fürödtem, aztán franciát kértem, amely "jó átlagos" volt. Kezével nagyon tartotta, mint aki nem akarja mélyen bevenni, pedig egyáltalán nem vagyok nagyméretű. Hagytam egy ideig, aztán szóltam, hogy öltöztessük be a szerszámot. A tőle szokásos józansággal tette fel a gumit, nem volt abban semmi izgató kacérkodás. De nem lankadtam le, hátulról hamar behatoltam. Elkezdtem szépen felvenni a tempót, eleinte nem értettem, mi a baj. Nos, ha az ágyékom hátra ment, ő is tolta magát hátra. Ha előre toltam magam, ő is ugyanígy. Így gyakorlatilag mozdulatlan voltam benne. Megragadtam a csípőjét, de nem sikerült össszhangba hoznom a mozgásunkat, a szerszámnak jóval több ingerre lett volna szüksége. Mintha csak nem akarta volna, hogy végre jót tempózzak benne. Pedig (ismétlem) tényleg nem vagyok nagyméretű. Váltást kértem, misszi következett. Felhúzta a lábát szépen, én "megkapaszkodtam" a vállaiban, no és akkor megint jött egy fura mozdulat: a lábait úgy tartotta, hogy ne hatolhassak be tövig. Ezt tiszteletben tartva próbáltam kielégíteni magamat (arról az álomról már rég letettem, hogy neki szerezzek bármi kellemességet), de akárhogy helyezkedtem (volna), nem hagyta, hogy eleresszem magam. Le is lankadtam. Lefeküdtem, hogy vegyen szájába ismét. Viszont ezek után kilátástalannak tűnt a helyzet, egy idő után azt javasolta, magam magam vegyem kezelésbe. Eközben ő a golyóimat nyaldosta. Na az valamennyire tényleg izgató volt. De ez sem volt elég. Ha akarom, otthon kiverem magamnak, nem ezért jöttem. Próbálkoztam újra behatolva hátulról,ugyanúgy nem tudtam összhangba hozni magunkat. Mivel továbbra is kilátástalannak tűnt a helyzet egy jó szexre, ezek után már sehogy sem tudtam elmenni, sk. sem. Fáradtságot és időhiányt füllentve elmentem lefürödni, majd tipli.
 • Elszámolás:

  Előre rendeztük az alapot.
 • Problémák:

  Kelletlen , roppant unalmas .
Happy Massage