• KRISZTINA

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  A telefont nem ő kezeli, hanem szerintem egy erre a feladatra szakosodott munkatárs, de a lényeg, hogy összesen 3x hívtam Krisztina számát, de egyszer sem sikerült vele beszélnem. A lényegen nem változtat, mert mindent le tudtunk beszélni, minden kérdésre választ kaptam, viszont kétségtelen előny, hogy mindig felveszi valaki a telefont.
 • Megközelítés:

  Általam jól ismert hely az Amfiteátrum közelében, csak a kapucsengő változott, most az emeleten található másik ajtó számát kellett nyomnom. Ennek amúgy nincsen jelentősége, mert két egybenyitott lakásról van szó, úgyhogy elvileg mindegy, hogy melyik ajtó nyílik, de persze a belső logisztika miatt mégsem az. Parkolni délután nem annyira könnyű, de lehet, hogy ugyanez a helyzet más napszakokban is. Pár perc keringés után azért csak sikerült leparkolnom. GPS pontosan odavitt, BKV is jár a környéken
 • Helyszín:

  Nem az elmúlt 10 évben épített a ház, de azért egyben van😄😄. A garázson keresztüli bejutás is furcsa lehet elsőre, de az ajtón belépve már egy nagyon szépen kialakított belső fogadott. A fürdő, de különösen a masszázs szoba tökéletesen megfelel a célnak. Masszázspad, tükrök a falon és a sarokban. Ez utóbbi olyan optikai csalódást eredményezhet méreténél fogva, hogy a vendég-ha nem figyel- elindulna a szoba “másik” masszázspadja felé a tükrön keresztül. Ez a tükör a masszázs közbeni szemkontaktus fenntartásakor nagy szerepet kap.
  A zene és a fények is mind a kikapcsolódást és ellazulást segítik elő.
 • Lány külseje:

  Nagyon szépek a képek Krisztináról, de azt már megszokhatták azok, akik gyakrabban látogatják a III-ik kerület ezen részeit, hogy a retus ceruza nagyon ügyesen dolgozik , leginkább az arcon. Egy kis logisztikai baki (vendég távozás-érkezés jam) miatti kicsit bénázós volt a bejutásom. Csengetés után egy izmos, sportos kifejezetten jó alakú hölgy nyitott ajtót. A képek alapján egyből felismertem, hogy Krisztina volt. Már az ajtóban éreztem a hűvös távolság tartást, ami sajnos mindvégig megmaradt közöttünk. Nem is nagyon nézett rám, gyakorlatilag nem is volt szemkontaktus köztünk, amit nagyon sajnáltam, mert amúgy jól lehetett vele beszélgetni. Értelmes hölgynek tűnt, aki tudja, hogy merre forog a Föld. Amint már említettem a sportos, izmos alakja nagyon megfogott és a nagy szilikon cicikről meg alig tudtam levenni a szemeimet. Egy kis egybe részes fürdőruha szerűségben fogadott, ami ugyan alig takart valamit, de a lényeget persze igen. Sajnos ez a falatnyi textil mindvégig rajta maradt.
 • Erotikus masszázs:

  Felfeküdtem a masszázspadra ő meg egy törölközőt terített rám úgy, hogy a hátam , nyakam, kezeim szabadok maradjanak. Ugyan nem sportmasszázs erősségű mozdulatokkal, de nagyon profin kezdett hozzá a hátamnak. Az erősebb mozdulatokat az egész finom érintéses simogatásokkal váltogatva, valami olyan együttes hozott össze, amit még máshol nem tapasztaltam. Hosszasan kezelte és gyúrta a hátamat, a lapockámat , illetve a vállamat. Nem hagyta ki a karjaimat sem, miközben a combjai közé vette a tenyerem. Sikerült olyan jól ellazulnom, hogy majdnem lementem Alfába.
  Ezután a törölközőt a korábban masszírozott területre terítette és a lábaimmal folytatta. Nem maradtak ki a vádlik, a combok , sőt az Achilles-ín sem. Mindezt nagyon szakszerűen tette, közben beszélgettünk néha-néha. Amikor kérdeztem akkor válaszolt, aztán nekem is leesett , hogy ez nála (most biztosan) nem a beszélgetésről, hanem a mozdulatokról szól, úgyhogy nem is erőltettem ezután a kommunikációt. A fenék izmok megmozgatása egy külön része volt a jól felépített koreográfiának. Körkörös és intenzív mozdulatokkal dolgozott, majd hirtelen váltással átment érintéses simogatásba. Nagyon kellemes érzés volt ez így együtt. Miután itt végzett, visszatért a comb felső részéhez és azt vette kezelésbe. Erős mozdulatokkal felfelé tolta a kezeit rajta, ekkor már érintette az intim területeket is. Kezdtünk átmenni a következő fázisba...
 • Levezetés:

  ... A comb-fenék masszázs zacsi érintésekkel megtette a hatását és elkezdetem lent is éledezni. Ezt Krisztina is pontosan érzékelhette és jelezte, hogy forduljak meg. Fordulás után hasamat, mellkasomat és a combjaimat masszírozta miközben egyre közelebb került az akkor már vérbőségben lévő farkamhoz. Olajos kezével azt kezdte masszírozni, simogatni, tekergetni, de nem húzogatta. Nagyon jó érzés volt ez is. Majd elkezdte a makkot simogatva ingerelni. Már fordulás után el-elkalandoztak a kezeim a fenekén, hátán és karján megdícsérve a finom selymes bőrét, de ennél a pontnál már a cicik kényeztetésére, simogatására (is) vágytam. Sajnos magától nem szabadult meg a felsőtől, de kérésre - félrehúzva a melltartót - szabaddá tette őket. Na akkor elállt a lélegzetem. Gyönyörű bimbók, nagy és feszes ikrek tárultak elém. Előbb finoman, óvatosan, később határozottabban, de nem intenzíven játszadoztam velük, miközben Krisztina a velem egykorút ingerelte. Egyre jobban és jobban, én meg közeledtem a végkifejlet felé. Kértem (mindenre külön kérni kellett😡😡), hogy az ajkait is használja a kényeztetés közben. Valahogy úgy tűnt nekem, hogy ezt nem annyira szerette volna ,mert csak a nyelvével nyalogatta a makkom pontosan úgy, mintha fagyit nyalna. Persze az is lehet, hogy neki ilyen a technikája?! Próbáltam rávenni, hogy kapja is be, de nem jártam sikerrel. Maradt ez a furcsa technika meg a kézi kényeztetés. Az összbenyomás persze nagyon jó volt és egy idő után elért a vég. Letörölgette magát, nekem adott egy adag szilviát, hogy magamnak gyorsabban és egyszerűbben meg tudom csinálni. Egyébként igaza volt. Mentem fürdeni, mert jött a következő vendég...
 • Elszámolás:

  Nagyon kedvező az ár, és a szolgáltatás minőségével összehasonlítva is jól jár, aki oda làtogat. Az összeg ugyanannyi maradt, mint előtte a telefonban. Utólag rendezve.
 • Összkép:

  Krisztina egy nagyon dekoratív MILF kategóriás hölgy, aki ugyan nagyon jól tud masszírozni, de a barátnő feelinget ne nála keresse a kedves vendég. A levezetés mozdulatai különlegesek, de gyakorlatilag csak kézzel tevékenykedik. Összességében egy kellemes élménnyel távoztam, a kíváncsiságom hajt, hogy milyen lehet nála egy másfél órás együttlét.
Happy Massage