• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el Nórát, határozottan de kedvesen kaptam tőle az instrukciókat és a tudnivalókat. Aznap este már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Mechwart ligettől pár perc sétára, hangulatos ám csendes mellékutcában találod a kéjlakot rejtő épületet, a pontos címet telefonban kaptam, nem lehetett eltéveszteni. Parkolni nehezen, vagy sehogy nem tudsz, tömegközlekedéssel gyere.
  • Helyszín:

    Kedves bauhaus lakás, amivel nagy titkot nem árulok el, a kerület egyik legkedveltebb épülettípusa ez. A lakásban csend és nyugalom honol, Nóri cicája néha jön-megy, de nem zavar. A tett helyszínéül szolgáló szobában takaros rend honol, tudtam hova kényelmesen pakolni. A szoba közepén lévő strapabíró franciágyon falatnyi ruhában várt Nóri, miután letusoltam, alig bírtam magammal, hogy ne szedjem szét teljesen azonnal.
  • Lány külseje:

    Angyali arcával, tökéletes alakjával, lehengerő stílusával azonnal levett Nóri a lábamról. Miután közelebb kerültünk egymáshoz néhány igazán érzéki öleléssel és csókkal nem kellett sokat várnom rá, hogy a lényegre térjünk.

    Minden tökéletesen megegyezik azzal, amit a képeken látni, igazán jó karban tartja magát a leányzó, öröm ránézni, hát még selymesen pihepuha bőréhez hozzáérni, cirógatni, csókolgatni, érezni testének sugárzó melegét.
  • Action:

    Nem sokat váratott magára, azonnal akcióba lendültünk. Ne érts félre, mert a legjobb értelemben véve mondom, hogy oscar díjas pornószinésznőket is megszégyenítő franciatudását megcsillogtatva varázsolt el. Nem csak a cövekkel foglalkozott, hanem az alapzat is megkapta a megérdemelt figyelmet. Nehéz úgy írnom, hogy a jó modor által szabott kereteken belül maradjak, továbbá még mindig kéjtől remeg a testem, így szép dolog vagy sem, de a bátrabb fantáziára bízom a részletek elképzelését. Maradjunk annyiban, hogy semmi nem szenvedett hiányt.

    A pontozás magáért beszél, annyit tennék csupán hozzá, hogy fél szavakból megértettük egymást Nórival, igen kezdeményező, mindezt teszi úgy, hogy a kontroll látszólagosan nálad marad. Partner mindabban, amit hirdet, vállalt mindent, amit ígér. Nem árt odafigyelni rá, hogyan szólsz hozzá, de ahogy minden igazi nagybetűs nővel így van, így Nórival is. Ha visszakérdez az nem azért van, mert halkan beszélsz, hanem mert lehetőséget ad rá, hogy kijavítsd a hülyeséget, ami elhagyta a szádat.

    Lovaglásra majdnem sor került, helyette az előbb említett franciatudásával nyűgözött le többször is, miután a védelmi eszköz felhelyezését testének hátulról való megcsodálása és kezelésbe vétele követte. De továbbra sem ez, hanem édesen vadító, angyali, de mégis végtelenül határozott személyiségének kisugárzása, és testének tökéletessége az ami levett a lábamról.
  • Elszámolás:

    Sok szót erről nem ejtenék. Végtelenül és mérhetetlenül megérte minden Nórival töltött percem, bármikor és akármikor visszamennék és fogok is. Vigyázzatok rá, mert a lehető legkomolyabban mondom, hogy nemzeti kincset tisztelhetünk benne.
  • Összkép:

    Nézd el nekem, de kifogytam a szavakból. Ha tehetném minden szabad estémet Nórival és a cicájával tölteném. Közhelyekkel dobálózom, de jobban vigyázz rá, mint a szemed fényére, mert belőle tényleg egyetlen egy van.
Happy Massage