• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozó napja előtt pár nappal hívtam őt és érdeklődtem a lehetőségekről.Kellemes hangjával készségesen tájékoztatott mindenről,így a beszélgetés végén kértem is tőle egy időpontot pár nappal későbbre.Simán ment minden,abban maradtunk,hogy a randi napján megerősítem látogatási szándékomat sms formájában..Így is volt és a megerősítés után nem sokkal jött is a válasz a pontos címmel.
  • Megközelítés:

    13.kerület,Béke tér környéke,mely számomra már ismerős.Az esti órák ellenére is könnyedén sikerült leparkolnom,majdnem a ház előtt.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház,tiszta és rendezett.Egy makktárs is megírta már a beszijében,hogy nem megszokott az épület belső elrendezése,mert a lifthez vezető úton át kell menni egy kis belső nyitott részen,ahol a ház lakóinak autói parkolnak,de kis navigálással megtalálható a lift és a lépcsőház is.A liftből kiszállva az emeleten is egy kisebb fajta labirintus fogad,de Amanda pontosan elmagyarázta,hogy merre induljak el a liftből kiszállva,sőt az ajtóból már integetett is,hogy melyik lakáshoz menjek.
    Fürdő rendben,minden rendelkezésre áll az együttlét előkészületeihez.A szobát szinte teljes egészében kitölti a hatalmas nagy franciaágy.Az ággyal szemben a falon egy hatalmas tv található,az oldalsó falban pedig egy beépített szekrény rejtőzködik.A szobában a tévéből éppen sugárzó műsor ad némi fényhatást.
  • Lány külseje:

    Egy rószaszín bugyi-melltartó együttesben fogadott.Az ágy mellett volt egy kb.15cm-es szexi magassarkú szandál,de ezt nem vette fel,mert akkor bizony már szembetűnő lett volna a kettőnk közötti magasságkülönbség.Nagyon kedves,csinos lány hosszú szőke hajjal,apró finom kis eredeti cicikkel,melyek nagyon érzékenyek.
  • Action:

    Rövid bemutatkozás és fürdés után az ágy mellett állva kellemes csókcsatába bonyolódtunk.Nagyon jól csókol,a nyelvét is használja.Ahogy szemben állva smároltunk,farkamat beszorította a két combja közé és így izgatta.Hátranyúlva nem sikerült kikapcsolnom a melltartóját így megfordítottam őt és kiszabadítottam a ciciket.
    Ahogy megláttam falatnyi kis popsiját egyből beledörgöltem a farkamat,majd letérdeltem és miután lehúztam róla a tangát jól benyaltam neki.
    Az ágyra fektettem őt és egy finom csók után kényeztettem egy kicsit a ciciket,de mivel nagyon érzékenyek voltak így tovább vándoroltam a puncihoz.
    Széles terpeszbe helyezkedett,hogy kényelmesen hozzáférjek.Nagyon finom babapuncija van.Nyelvem munkájának eredményeképpen sikerült előcsalogatnom a csiklóját is,hallhatóan élvezte is a dolgot,szuszogott és nyögdécselt,de nem sikerül őt a csúcsra juttatnom.
    Felajánlotta,hogy szívesen franciázna nekem.Az ágy mellé álltam,ő felült és bekapta.Mivel elég magas lány,így picit kényelmetlen volt számára ez a pozíció,ezért letérdelt az ágy mellé ami már sokkal kedvezőbb testhelyzet volt mindkettőnknek.Eleinte csak a makkot vette be és nyalogatta hosszában a farkam,de később már mélyebbre engedte,kb a feléig eltüntetve franciázott.A golyókat sem hagyta ki,lágyan nyalogatta,szívogatta őket.Franciája lágy,kellemes némi kezezéssel kiegészítve.Amikor a szájában voltam nyelvével a makkot masszírozta,szívogatta.Ezek kombinációit variálva egyre erősebb intenzitással csinálta,míg végül kihúztam a szájából és a melleire,nyakára spricceltem egy nagy adagot.
    Letörölte magát és adott nekem is törlőkendőt,majd kiment egy percre a fürdőbe.
    Ahogy visszajött az ágyra feküdtünk és kicsit ismerkedtünk egymással,hiszen Amandával ez volt az első találkozásunk.Nagyon barátságos,közvetlen lány,igazán jó vele beszélgetni is.
    Beszéd közben egyszer csak azon vettem magam észre,hogy a farkam a kezébe került és kérdezte,hogy készen állok-e egy jó kis szeretkezésre.Mondta,hogy kényelmesen dőljek hátra és már bele is kezdett egy újabb franciázásba.Az első orgazmusom elég intenzívre sikeredett,így nehezen akart kötélnek állni a szerszámom,de végül csak sikerült beléje életet lehelni.
    Gumit adott rám és missziben szerettük volna kezdeni az aktust.Itt ismét volt egy kis elernyedés a részemről,aminek részben lelki okai is vannak,mert mostanában elég sok negatív dolog történt az életemben,de Amandával bizalmasan ezt is megbeszéltük és nagyon megértő volt velem,amiért hálás köszönet illeti.
    Erőt véve magamon egy kis kézi rásegítéssel újra kemény lettem és missziben végül sikerül bebújnom a sokak által megénekelt,valóban szűk punciba.Használtunk némi síkosítót is és nagyon óvatos voltam a behatolásnál.Eleinte csak félig toltam be,majd miután már tágult mélyebrre is engedtem.Finoman,összehangoltan hullámozott a testünk,mindketten élveztük.
    Mint kiderült a kutyus póz mindkettőnk nagy kedvence,így feltérdelt az ágyra én pedig az ágy mellett állva maradtam és így toltam be neki.Csodás látvány volt,ahogy a falatnyi kis popsi gerezdeket markolva dugtam őt hátulról.Később egyik lábamat felraktam az ágyra,hogy elérjem a vállait.Megkapaszkodtam bennük és így húztam őt magamra.
    Végül megkértem,hogy feküdjön hasra,majd ebben a pózban végem is lett.Ezután jó sokáig benne maradtam még és élvezetem a szűk punci szorítását.
    Szétváltunk,letisztogattuk magunkat és elmentem még egy gyors zuhanyra.Ahogy kijöttem a fürdőből a kolléganője is éppen ott tartózkodott a nappaliban,így Amanda bemutatott minket egymásnak.A barátnője is nagyon csinos lány,egyből megmutatta bájait lenge öltözékében és kaptam tőle két puszit is.
    Visszamentem a szobába felöltözni,majd mindkét lánytól puszival,öleléssel elköszönve egymástól Amanda kikísért az ajtóig és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagnak mondanám.Vetkőzés közben az éjjeli szekrényre tettem le.Ő mondta,hogy ráérek a végén is rendezni,de én mindig előre szoktam.
  • Összkép:

    Amandával igazán barátnős hangulatban telt a találkozó,olyan volt,mintha már nagyon régóta ismernénk egymást.Folyamatosan figyelt rám és igyekezett mindvégig a kedvemben járni.Kellemes egy órát töltöttünk együtt.:) Köszönöm,Drága Amanda!
Happy Massage