• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Erosalkony!

    Örülök, hogy jól érezted magad velem, és köszönöm a beszámolót!
    A lábgörcs miatt ne érezd magad kellemetlenül (még ha kellemetlen időben jött is). Sajnos így tél végére, tavasz elejére kimerül a szervezet, elfogynak a tartalékai. Lehet, említettem is masszázs közben, de ajánlatos ilyenkor kiegészítő vitaminokat szedni. Én a multivitaminra esküszöm, mert több összetevője van. Majd a szervezet kiválogatja, ami kell. Ezt nemcsak Neked mondom, hanem mindenkinek, hiszen mind a civil életben, mind a huncutkodásban jó, ha nem zavar be semmi fizikai kimerültség ;)
    Visszatérve az együttlétünkre: jól egymásra hangolódtunk, és jól éreztem magam Veled!
    És ahogy ez lenni szokott: lehet ezt még fokozni...

    Sokszor csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, töltöm felette és egy órán belülre sikerült is időpontot egyeztetni. Korrekt tájékoztatás adott a lehetőségekről. Vidám hangvételű beszélgetés volt,ez már előre vetítette a randi hangulatát is.
  • Megközelítés:

    A találka helyszíne a Nyugati közelében így kis mellékutcában található, jó közlekedéssel. Napközben a parkolás nehézkes lehet, hétköznap fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi társasház emeletén helyezkedik el, de van lift, így kényelmes a felújítás.Többen is dolgoznak itt a lányok, de teljes a diszkréció, nem találkoztam rajta kívül senkivel. A lakás belső kétszintes, Liza szobája az emeleten van egy másik szobával és a fürdővel együtt. A fürdő megfelelő, bőséges tusfürdő választékkal. A mazsola egyszerűen berendezett, de a célnak tökéletesen megfelelő.A masszázs matracon történik.
  • Lány külseje:

    Liza egy rövidke ruhácskában nyitott ajtót arcán széles mosollyal. Kaptam két puszit a bemutatkozás során,majd kézenfogva felvezetett a szobájába. Ő egy nagyon csinos milf, pozitív kisugárzással, a szükséges helyeken kellő domborulatokkal.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra az ő és az én kényeztetésem között került sorra és a nála töltött másfél órának a harmadát tette ki. Hason fekve közepes erővel lábtól indulva felfelé végiggyurta a testem, külön figyelmet fordítva a hátam beállt csomóira. Közben kellemesen elbeszélgettünk, nagyon intelligens lány.Fordulás előtt kaptam még egy csuszkát, igen jó érzés volt ahogyan a cicivel masszírozta fel le csúszkálva a hátamon. Fordulás után átgyurta még a combjaimat, majd a tevékenysége átfordult a kényeztetésembe.
  • Levezetés:

    Az érkezésemkor a szobába felérve váltottunk egy hosszú csókot, mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Gyors fürdés után visszatérve Liza ledobta magáról a ruciját és immár meztelenül folytattuk a csókcsatát, melyben nagyon ügyes,szenvedélyes. Elhelyezkedtünk a matracon simogatva egymást.Számmal,nyelvemm el felfedező útra indultam,bejártam kebleit hasát, combjaimat így érkezve kelyhéhez ahol intenzív nyalakodásba kezdtem. Nyelvem bejárta a szirmokat a csiklójával, mely megduzzadva bújt elő.Jó hoszzan időztem odalent, Liza nem az a két perces típus. Az egyik ujjam először a hüvelybe dugva próbáltam növelni a hatást,kicsit később a másik ujjamat az ánusrába tolva az együttes hatás méghozta a várt orgazmust, legalábbis a jelek erre utaltak. Ekkor görcsölt be a lábfejem emiatt tértünk át a masszázsra,melyet követett az én kényeztetésem. Ez egy fenomenális franciákat teljesedett ki. Lisa nyelve bejárta a farkam környékét is nem kifelejtve a zacsit és a gátat sem.Kis kézimunka alatt sok nyelvjátékkal elég hamar robbantak a szájában,az utódok mind egy szálig eltűntek.Utána tisztogatás, majd összebújva beszélgettünk,nem siettetett én kérdeztem rá az időre mely eltelt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt,a megbeszéltek szerinti csokrot adtam át a végén. Belvárosi átlag.
  • Összkép:

    Lizát érdemes meglátogatni,maximális elégedettséggel távoztam tőle.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Biztosan fel fogom még keresni őt.
Happy Massage