• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Időhiányban szenvedtem, csupán a VTR-es egyeztetést kezdeményeztem. Rövidesen megérkezett a visszaigazolás, a városi forgalomban ugyan fel is hívtam, de a zajterhelés miatt szinte semmit sem lehetett hallani, így a részleteket érkezésem után egyeztettük. A HÖLGY rendkívül kompromisszum készséggel igyekezett a lehetőségek ismeretében a lehető legjobb ajánlatokat ismertetni a randevúnk egy órácskájára, ui. a hely adottságának megfelelően a kölcsönösség csak a másfél vagy annál hosszabb randevúk esetében működhet.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem, mely a kerület sajátossága miatt kiváló. A Széll Kálmán téri metró állomástól a második villamosmegálló a 4-es, 6- os, vagy a 17- es villamosok valamelyikével a Margit- híd irányában. A parkolás fizetős, de nem nagy áldozat egy csodálatos randevúért.
  • Helyszín:

    A villamosmegálló utcája, alig néhány lépésnyire távolságra a sorház, ahol a rövidke utca közepén található a keresett lépcsőház és benne a könnyen megközelíthető lakás a kiválóan felszerelt kéjlakkal. Kicsit részletesebben: hatalmas előszoba, innen nyílik minden fontos ajtó. A tetthely tatamival, apró kis " asztalkával"?, hibátlan szobainassal, fotellal és a teljes lazulást, kikapcsolódást segítő diszkrét világítàssal. A tatami mellett végig tükör a falon, esetünkben erre a legkevésbé volt szükség, egymással voltunk elfoglalva, nem pedig nézelődtünk. A fürdőszoba zuhanykabinos, minden zuhanyozás utàn szàraz kilépővel. A fürdőlepedő méretes, friss illatú, jó nedvszívó és finom tapintású. A tusfürdő és a szájvíz választék bőséges, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
  • Lány külseje:

    No itt ismételten kellemes meglepetés ért, minimális smink és egy a fotóihoz 100%- ban hasonlító HÖLGY nyitott ajtót és invitált nagyon kedvesen ajtón belülre, majd a cipők letétele után a babaszobába. Senki ne csupán a fotók alapján válassza, a valóság sokkal magával ragadóbb, maradandóbb nyomot hagy az ember fiában, ezt bizton állíthatom. Valódi, retusálatlan képekkel hírdet, de számomra smink nélkül is nagyon megnyerő, még csábítóbb. Az adottságoknál felsorolt adatai a valóságot tükrözik. Szép arc, középmagas, formás testalkat, félhosszú világosbarnára festett hajkorona, incselkedő barna szempár. Símogatnivaló finom bőre, hosszú formás lábai és frissen borotvált, jól reagáló, gyengéden kényeztehető illatos punci.
  • Erotikus masszázs:

    A helyszínen történt egyeztetésünknek megfelelően a vetkőzés, vetkőztetést követően a zuhanykabinban kezdtük egymás testének feltérképezését, tusfűrdős kenegetését. Gyorsan és sikeresen egymásra hagolódtunk. A tusfűrdő leöblítését követően a vízcseppek felitatására már a babaszoba meghitt környezetében egymást szárítva került sor. A masszázsért mentem, erről is egyeztettünk. Az olajos masszázst kértem erős kivitelben, melyet profi módon hajtott végre, hiszen tanulta. Nyakam, vállaim, lapockáim után a derekam következett, végezetül mindkét lábam és talpaim masszírozásával fejezte be. Ekkor kértem én is lehetőséget a HÖLGY masszírozására, kényeztetésére. Kicsit meglepődve, hogy nem a vendég, hanem az Ő kényetetése került a középpontba, áldását adta. Aprólékos, közepes erősségű olajos masszírozàsba részesítettem a nyakától indulva, folyamatosan a talpak, lábujjakig bezárólag. Elégedettségét nem palàstolva dícsérő szavakkal, apró csókokkal , símogatàsokkal adta tudtomra míly nagyon jól kivitelezett, hatékony masszázsba volt része. Fordulást követően jöhettek a kényeztető percek, melyekkel megleptem. Csókokkal halmoztam el ajkaitól indulva, nyakán, kebelein keresztül megérkeztem az illatos és nyíladozó kelyhéhez.
  • Levezetés:

    A maradék időnk rövidsége és a későbbi programom egyre közeledő időpontja sajnos nem tette lehetővé a hosszabbítást, így az imént említett kényeztetés folytatódott, melyben a HÖLGY csodálatos pillanatokkal ajàndékozott meg, amikor a kéj magával ragadta. Szorított, ölelt, csókolt ahol és ahogyan csak ért. Áldásos tevékenységemet megköszönte, majd ismét közösen zuhanyoztattuk egymást. ( Újabb száraz kilépővel lepett meg. )
  • Elszámolás:

    Utólagos elszámolás történt, a helyszíni egyeztetésnek, és az egy órácskának megfelelő, átlagos méretű csokor volt segítségemre. A személyes ajándékát bontogatva őszinte örömmel " ugrott " a nyakamba és ölelések, apró csókok kíséretében köszönte meg.
  • Összkép:

    Az újabb kirándulásom a masszázs világába nagyon jól sikerült randevút eredményezett, melynek mielőbbi folytatásában még a tetthelyen meg is egyeztünk, konkrét időpontot még nem megjelölve.
    A most megelevenített randevúnk lehetőségét, eseményeit nagyon szépen köszönöm, melynek minden pillanata váljék EGÉSZSÉGÜNKRE.
Happy Massage