• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Akellam!

  Nagyon tetszett a beszamolod ,köszönöm szépen :)
  Persze hogy mindig orulok amikor meglatogatsz engem , ez nem is lehet kérdés ! :)
  Csodás napot neked ! :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Régóta visszajáró vendége vagyok Tiának. Először privát levelezésben írtam neki pár nappal a tervezett látogatásom előtt.
  Miután visszaírt, hogy az időpont neki is megfelel, VTR - ben "rányomtuk a pecsétet."
 • Megközelítés:

  A GPS, a címre visz. A parkolás ingyenes. Minden esetben +/- 10m-en belül, nagyjából a kapu előtt tudtam leparkolni.
  A BKV-t nem használom, nincs róla infóm.
 • Helyszín:

  Régi típusú panelben van a lakás nem kell túl sokat lépcsőzni. A lakás viszont hibátlan.
  Előszobában cipő - kabát le. A WC-fürdőszoba külön. Mindkét helységben kifogástalan tisztaság.
  Tisztálkodás zuhanyozóban, bőséges tusfürdő választékkal. A mosdókagylón szájvíz, odakészített pohárkával.
  Puha száraz, nedvszívó törülköző. A konyha nem ránk tartozik, de az is rendben van.
  A tettek mezejére szolgáló szobában egy jókora franciaágy, tiszta lepedővel leterítve.
  Kis asztalka van a falhoz tolva, rajta mécsesek és egy két ez az, díszítő jelleggel.
 • Lány külseje:

  Nemrégiben "felrobbantotta" az oldalt egy beszámoló, melyet akik Tiát nem ismerik, még objektívnak is hihették.
  Én megalapozottan, a rosszindulatú kategóriába sorolom és örüljön a beszi írója, hogy nem indolom. Ez kitűnik a reagokból,
  - olyanok "tollából" -, akik ismerik Tiát.
  Tia teljes mértékben megfelel a hirdetésében szereplő képeknek. Az arc egy érdekes kategória. Már nem a babaarcok korát
  éljük. Van akinek tetszik egy arc, van akinek nem. Van, akinek akkor kezd ragyogni a szépsége, ha kommunikálsz vele.
  Tia arca egyáltalán nem svábos, mint ahogy azt "valaki " itt nemrég írta .Én inkább enyhe keleties vonást fedeznék fel benne.
  Tia mosolya elbűvölő és ilyenkor két kis gödröcske jelenik meg az arcán. Mindez kiegészül Tia ágyba csalogató csodálatos zöld szemeivel.
  A hirdetésében alapvetően egy elegánsnak mondható megjelenést látunk. Nem kell, hogy a melleit itt mutogassa, mert Tia alakja
  a képeken Is jól látható, hogy tökéletes. Akció közben azoktól a mellektől meg el lehet ájulni. Ezt már sokan leírták. Aki nem hisz, járjon utána.
 • Action:

  És beléptem. Tia, honnan máshonnan mint az ajtó mögül került elő. Falatnyi fekete egyben ruhában. Arcán tündéri mosoly, mert örültünk egymásnak.
  Tia nem színészkedik, magát adja. Összeborultunk, mint a bringák a kocsma előtt és nagyon csókolóztunk.Átadtam neki egy kis nasit, aztán kezet mostam.
  Nem igazán akarok egyetlen lányhoz sem hozzáérni mosatlan kézzel, nem mintha mocskos lennék.

  Bementünk a szobába. Az ágyra ülve, apró csókok, simogatások közepette beszélgettünk az egy kicsit erről arról, majd megszabadultam a gönctől és mentem zuhanyozni.
  Visszatérve Tia, szokás szerint ruha nélkül ült az ágy szélén és mosolygott. Már nem számolom, hogy hányszor voltam nála, de ettől a résztől mindig kész vagyok. Azt felállt.
  Gyönyörű magas lány, vékony hibátlan alakkal. Természetes nem túlzottan nagy de méretes keblekkel. A keblek igen szép állásúak. Nem gravitálnak és a bimbó bizony felteszi
  az i.re a pontot. Tia, arcán a kis gödröcskés mosollyal hozzám lépett. Állva ölelkeztünk csókolóztunk és örültünk egymásnak, meg az életnek. Aztán vízszintbe kerültünk.
  Gyere fordulj felém mondtam. Megsimogattam az arcát és kérdeztem: Mi volt azzal a beszámolóval. És elmesélte. Nem teregetek ki semmit. De azzal fejezte be, hogy "az egy
  bosszú beszámoló volt, és megkértem hogy ne jöjjön hozzám többet."

  És innen kezdődött a szeretkezés. Na dobd magad hanyatt mondtam, és elkezdtünk csókolózni. Én simogattam, csókolgattam az arcát, csodáltam zöld szemének játékát,
  ő meg engem, simogatott kb. 3 arasszal az állam alatt. Nagyon nem vagyok fából, de ennél a beszámolónál nem az érzéseim számítanak, hanem Tia "játéka" Apró csókokkal,
  kezdve a nyakánál megindultam lefelé élvezve a lány csodálatos alakját, bársonyos bőrét. Aztán a didkókhoz értem. Csókolgatni, simogatni kezdtem őket. Nagyon kellemes az érintésük.
  Ezután jött egy kis markolászás. Jó fogású ruganyos cickók. Lent már komoly fizikai változásokat tapasztaltam magamon, de még nem végeztem a dombokkal. Elkezdtem nyalogatni,
  csókolgatni a bimbókat hát azok meg ott kihegyesedtek, megkeményedtek nekem. (Ki látott még ilyet?) Folytattam utam lefelé. Nekem már a hason fekvés kezdett problémás lenni,
  mert a köldököm alatt egy arasszal a társam igen szorult helyzetbe került. Hát pucsítva kezelésbe tettem Tia gyönyörű kelyhét. Puszi a homlokra. Aztán csókolgatva simogatva comb és comb belső.
  Gyönyörűek azok a hosszú karcsú és igen formás lábak. Vissza-vissza tértem a kehelyhez, majd ott ragadtam. Csókok, lehelgetések, nyali széles nyelvvel végig, majd játék hegyes nyelvvel.
  Aztán felvetem a zene ütemét és munkálkodtam tovább. Tia megmozdult, majd elkezdtünk együtt "táncolni" a háttérzenére. Aztán egyszer csak megfeszült a test és remegni kezdett.
  Tia lecsúsztatta kezét, finoman jelezve, hogy most már ne. Tudom, hogy ilyenkor általában egy kicsit érzékeny lesz. Felkúsztam hozzá. Csukott szemmel feküdt. Simogattam, csókolgattam őt.
  Aztán elmosolyodott, kinyitotta szemét és mondta, hogy most ő következik. Hú de hanyatt vágtam magam. Baloldalról, a testemre merőlegesen elhelyezkedett. És kezdődött Tia franciája.
  Gyönyörű haját átvetette a másik oldalra, hogy gyönyörködhessek az arcában. Közben bő nyállal ténykedett. Hol tövig a szájában voltam, hol meg csak a makkomat kényeztette, na de hogyan!
  Ez Tia specialitása amit a nyelvével csinál, az valami fenomenális. Közben én simogattam az arcát, markolásztam a formás fenekét és finoman a puncira is kitértem. Aztán gumit kellett kérnem.

  Hátulról kezdtem az akciót. Leírhatatlan látvány Tia vonalait ebből a helyzetből nézni. Toltam őt, simogattam a hátát, a derekát markolva húztam magamra, előre hajoltam és a mellét markolásztam,
  de még nem akartam elélvezni. Váltsunk mondtam. Egy kicsit egymás mellett fekve pihiztünk és gyengéden simogattuk, csókolgattuk egymást. Aztán én megint hanyatt, Tia meg belém ült.
  A látvány és az érzés sodort a végkifejlet felé ahogy a lányban félig aléltan gyönyörködtem, miközben Ő ütemesen mozgott rajtam. Csókolj meg kértem. Ő rám dőlt megtartva a ritmust és csók ......elzsibbadtam.
  Ő rajtam maradt. Aztán kezdtem észhez térni. Csodás volt.
  Gumi le, takarítás, aztán egymás mellett hanyatt fekve beszélgettünk Kicsit túl is szaladtunk az időn. Tia megnyugtatott . Ne kapkodj mondta én mindig örülök, ha itt vagy. Hát nagyon meglepett
  és nagyon boldoggá tett.
 • Elszámolás:

  Lehet, hogy valamikor régen még olvastam Tia adatlapján az extráiról, de ezt már régóta nem figyelem. Amit csinálunk és ahogy csináljuk, az nekem tökéletesen megfelel.
  Együttlétünk után napokig az emlékek hatása alatt vagyok.
 • Összkép:

  Tia egy csodálatos nő. Ezt rajtam kívül is már többen, többször leírták. Maximálisan odafigyel a vendégére és örül, ha látja az elégedettséget.
Happy Massage