• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rugalmasságból színjeles. Pár nappal a randi előtt telefonos egyeztetés során az első kérdés annyi volt, mennyire kőbe vésettek az időpontjai. Pillanatok alatt beleegyezett a korábbi időpontba (nem hajnali hat). A randi előtti napon megerősítettem érkezésemet, ekkor kaptam pontos címet.
  • Megközelítés:

    Angyalföld, látogatók között népszerű környék, a legtökéletesebb mértani alakzatról elnevezett utca (nem, nem a csonka gúla). Tömegközlekedéssel pár perc sétára elérhető az objektum, az utcában nap közben a parkolás fizetős, van a közelben egy őrzött parkoló (ha esetleg valaki nagyon félti a benzin/dízel szamarát), de kis figyelemmel és kitartással lehet találni parkolóhelyet az egyirányú utcában is. Nekem speciel pont a lakással szemben sikerült, így csak ara kellett figyelni, hogy a kutyakakikba ne lépjek bele. Sikerült.
  • Helyszín:

    Csendes környék (bár távozásomkor egy baleseti helyszínelésbe futottam bele az egyik sarkon), szolid forgalommal. A lépcsőházba bejutás egyszerű volt az instrukciókat követően. A lakásból csak és kizárólag annyit láttam, amennyit vendéglátóm mutatott. Nem lakberendezőként és/vagy gázszerelőként érkeztem, ezért nem voltam kíváncsi a teljes lakás alaprajzára. Ketten használják a lakást, most egyedül voltunk és ez a randi végéig sem változott. A hálószoba tágas, világos, a fürdő zuhanyfüggönnyel kombinált káddal rendelkezik. Tusfürdő számtalan, szájvíz rendben van, törülköző kellően puha.
  • Lány külseje:

    Amit a képeken tetszenek látni. Nem kirívóan magas, de már nem is alacsony. Páran hófehérnek írják bőrét, szerintem egészséges testszín. Arányos alkat, nagyon feszes formák. Az aranyszínű szemre nagyon kíváncsi voltam (is). Ellenfényben van benne valami, kicsit társalogtunk erről, szerinte miután se nem barna, se nem zöld és volt ilyen opció, hát bejelölte. Kivagyok én, hogy mindezt felülbíráljam, hát legyen arany. Egészen a találkozásig azt hittem, kontaktlencse miatt arany, de jobb is így. Mint ahogy a smink is. Illetve annak hiánya. Vagy nagyon szolidan sminkel, vagy egyáltalán. Az utóbbi a kedvencem. Az arckitakarástól ne tessenek félni, volt elképzelésem, de a valóságban sokkal helyesebb. Sokat és könnyen mosolyog és nevet, ez tovább emel az összhatáson. A bal combján egy hatalmas tetoválás, ami akár lehet befejezett is, de még tovább alakítható, a hátán pedig deréktájon egy elkezdett varrás. Egyik sem zavaró, nekem is van kettő. Nem ugyanott, de nem is erről szól ez a rész.
  • Action:

    Beengedés után bemutatkozás, puszi-puszi. Megkérdeztem, maradhatok-e, nagyon kedvesen válaszolt, hogy akkor nem jutottam volna el a hálóig. Fürdés után kezdésnek felajánlott egy masszázst. Elfogadtam, mert úgy gondoltam, egyrészt jobb ez így, talán oldja egy kicsit a köztünk lévő érezhető távolságot, másrészt az egész hátam egy erotikus zóna, legalább hadd élvezzem. meg is tettem, nagyon kellemes volt a keze, szólt, ha túl erős, hát szóljak. Nem szóltam, mert több volt, mint simogatás, de az erőstől azért ez távol állt.
    Ezt követően kezdődött egy hosszas párbeszéd először a tetkókról, ahonnan rátértünk a kutyákra. Ha két kutyás beszélgetni kezd, az nagyon veszélyes, repül az idő. Közben enyhe simogatások, majd felajánlotta, leveszi még magáról, ami rajta maradt. A kedvessége itt is megvolt, de érezhető volt, mint bizony semmi kémia, amivel nem is volt semmi baj. A rágó végig bent maradt, így az apró szájrapuszik után a csókok is inkább maradtak az érintőlegeseknél. A franciája kellemes volt, kicsit nyálcsorgatós, finom, érzéki, apró kézhasználat, néha szemkontaktus, ilyenkor kaptam tündéri mosolyt is párat. A száján és a mellein keresztül eljutottam a fazonra igazított punciig, ahol egy darabig elidőztem. Jött a szemlehunyás, utána a halk sóhajok, az apró nyögések, a kezeink összekulcsolódása, a combok szorítása, majd az elsuhanás után a fejem finom eltolása az érzékenység miatt.
    A gumihúzás után lovaglással kezdtük, ami számára több szempontból is ismerős gyakorlat, ezért hagytam, maradjunk így egy darabog, aztán hirtelen le is kellett állítanom, mert túl jól mozgott és még nem volt kedvem távozni. A kis pihenő után folytattuk a lovaglóleckét, majd nem átgördültünk misszibe, hanem felültem és hanyatt döntöttem, miközben végig benne maradtam, amire azt mondta, ilyet még senki nem csinált vele (mondjuk én se gyakran mással) megjegyezte. Végig kedvesen csacsorásztunk, azt is megbeszéltük, tuti nem lesz már második orgazmusa, de nem sürgetett, mielőtt én is elröppentem volna, még megjegyezte, hogy amit mondtam, az nagyon aranyos volt. Hagyott lenyugodni, aztán miután időm vége felé jártam, röpke zuhany, ajtóban ölelés, puszi-puszi, harmadik a szájra és távozás.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag,a randi elején asztalra le, mi lett vele utána, nem firtattam.
  • Összkép:

    Vendég voltam, elfogadott, végig nagyon kedves volt, semmitől sem tiltakozott, nem kértem semmi extrát. Nem nyomultam, mert éreztem, nem vagyok az esete, de ezt nem éreztette feltűnően, nagyon figyelmes és kedves volt végig, amit kimondottan díjaztam.
Happy Massage