• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a találkát. Nagyon rugalmas volt és könnyedén vette a variálásomat is.
  • Megközelítés:

    II. kerület, Mammut bevásárló központ környéke. Ez mindent elmond a könnyű megközelíthetőségről és a nehéz parkolásról.
  • Helyszín:

    A ház kb. a 90-es években épülhetett. Nem egy lepukkant valami, de nem is a legmodernebb. A lakás maga is pont ilyen. Tiszta, egyszerű, nincs túlgondolva. A szoba a szokásos masszázs helység, tatami, körbe tükrök a falon, kis szék, asztalka. Célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Bevallom a képek megvezettek de rögtön leszögezem, hogy semmilyen negatív élmény nem ért. A fényképek alapján egy dögös, vagány csajt képzeltem el. Ehelyett egy szolid de végtelenül kedves és felszabadult hölgyet találtam.
    Fehérneműben fogadott, amit szó szerint is lehet érteni. Nagyon egyszerű, visszafogott szett volt rajta, de így is átjött, hogy nagyon jó feneke van.
  • Erotikus masszázs:

    Niki saját bevallása szerint sem tanulta a masszázst és nem is próbál úgy tenni mintha ő lenne a világ legjobb masszőre. Nála a hangsúly az érintésen van, ahol a fő cél, hogy a vendég feloldódjon, ellazuljon. Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni. Kicsit bajban is voltam, hogy mire koncentráljak. A testére vagy a beszélgetésre. Mindkettőben nagyon jó.
  • Levezetés:

    Miután végzett a hátammal, kicsit széttette a lábaimat, betérdelt közéjük és alám nyúlva a finom kezeivel kezdett el kényeztetni. Kicsit megemeltem a csípőm, hogy jobban hozzám férjen és rettenetesen élveztem a puha érintést. Annyira jól csinálta, hogy ha ezt folytatta volna simán végem lett volna egy kis idő után. Niki viszont fokozta a dolgot. Lehajolt és a nyelvével finoman játszott a makkon, a zacsin, a combjaim belső felén. Őrjítő érzés.
    Mikor megfordultam már eléggé fel voltam húzva. Niki nem is váratott sokat. Mellém térdelt és szájjal meg a kezeivel egyből a lényegre tért. A gyönyörű kerek fenekét és a punciját simogattam de aztán nem bírtam magammal és magamra húztam 69-be. Élvezettel kóstolgattam finom punciját. Néha kicsit feljebb is csúsztam és a popsiját nyaltam. Így faltuk fel egymást amikor végem is lett. Bevallom nem tudom, hogy hol végeztem de nem is érdekelt.
    Niki mellém feküdt, én átöleltem és úgy beszélgettünk mintha csak a szeretőmmel lettem volna. Tökéletes barátnő fíling.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt csokrot a végén adtam át neki.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, felszabadult és intelligens hölgyet ismertem meg Nikiben. Nagyon csinos és jó alakja van de a kisugárzása annyira erős, hogy igazából nem is figyeltem a testére. Az érintése, a nevetése, a stílusa mindent vitt. Azoknak ajánlom őt nagyon, akiknek ez az összhatás fontos.
Happy Massage