• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm neked az elismerő szavakat,igen te már harmadjára voltál nálam,abból derült ki hogy lestem, van már tőled két értékelésem ;-)
    Szeretettel várlak legközelebb is ;-)

  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el ahogyan eddig és nem volt ezzel gond.Szerencsére fölvette nem kellett sokat várnom. Nálam sokszor az teszi be az ajtót, havalaki elérhetetlen. Itt ilyenről egyáltalán nem volt szó ez nagyon pozitív.
  • Megközelítés:

    Tömeggel mentem, kis séta is volt a jó időben miután leszálltam a buszról. Egy ideje átépítés alatt van a városrész ezen környéke ahogy látom még jó ideig ez lesz itt. Nekem nem kell GPS ahhoz, hogy odavigyen annyira kockafejű nem vagyok, elég egy utca + házszám kombináció. Ha pl. a postának ez megfelel, akkor miért is kéne GPS ??? Hát pont arra van az utcanáv és a számozás. :)
  • Helyszín:

    A helyszín a szokásos kis kuckó egy panelben, ami a célnak tökéletesen megfelel. Senki se várjon egy budavári elnöki palotát erkéllyel + rálátással a városra. :)
    Van egy kis fürdő ahol lehet zuhanyozni meg egy kisebb szoba ággyal, székkel. Nemkell töb, nekem megfelelt. Persze újabban erotikus filmekben egy többszobás luxuslakáson vezetik keresztül az úriembert de ez megint túlzás. Attól biztosan nem lesz jobb egy kaland, hogy szuperdrága a lakás....:)
  • Lány külseje:

    Pamela külseje elragadó, pont olyan , mint a képeken, a szőke haj most újdonság Pamelánál, ami szexibbé teszi őt.
    Szőke lett a haja , picit fura volt úgy találkozni, hogy a barna haja volt az emlékeimben, de ezen túltettem magam elég gyorsan.
  • Action:

    Zuhanyzás után mellé feküdtem az ágyra, ahogyan elkezdtük felfedezni egymás testét. Ő is észrevette, hogy kezdek állni felfelé ami kis kezeinek hatására méginkább előjött. Puszilgattam a nyakát é, vállát, cicijeit eleinte.
    Aztán ő következett és elkezdett finoman franciázni, először csak puszilgatta utána be is vette, nagyon kellemesen csinálta. Én közben tudtam simizni a combját, fenekét. Picit felhúzott ezzel sőt már - már odaáig ment volna a dolog, hogy végem lesz ezért inkább kértem egy váltást és átmentünk kölcsönös franciába. Nem volt ellenvetése...miért is let volna ?? Ez is nagyon elképesztő volt. Úgy vettem észre neki is tetszett a tevékenységem. Próbáltam húzni itt is az időt , ameddig csak lehetett nagyon érzéki volt az egész. Mivel a jóból (is) megárt a sok, hátmég a 69-ből, ezért kértem inkánn húzza fel a gumit. Ez sikerült majd maradtam hanyatt fekve és kértem, hogy legyen ő felül. Nagyon jó ez a póz, mert melleit rögtön a számba vettem, pontosobban csak az egyiket de azzal sem nagyon tudtam betelni. Közben Pamela egy elég jó csípőtornát mutatott be nekem , azt hiszem ez elég hatásos volt mert szorosan összefogott és "táncolt" rajtam. Nem győztem levegőt venni és puszilgatni a ciciket...meg megfogni a fenekét, hogy lassítson....:) . Aztán egyszercsak hirtelen eljött a vég és így fekve elsültem.
    Pedig terveztem más pózt is de ez most nem jött össze, hála Pamelának. Voltam már nála de nem rémlik, hogy ilyen jól kifacsart volna felülről.
    Nagyon jól éreztem magam. Ezután következet egy kis hátmasszázs, egy kis lazulás. Maradt még egy negyedóra és újra sikerült harckész helyzetbe kerülnöm. Kértem kézzel csinálja nekem, amit elég jól csinált is .
    Gondoltam majd oldalról megpróbálom de az időhiány miatt inkább hagytam kézzel csinálja nekem majd ráöblítettem a 2. kenetet a testére....
    Könnyen ment nagyon, úgy látszik jó passzban voltam vagy már ez is tavasz közeledtét jelzi. :)
  • Elszámolás:

    Utólag történt, pesti átlag felett egy picivel vagy már ez az új átlag ?
  • Összkép:

    MAXX Maxx ,amit tudok mindenben a legjobb volt. Nem tudok semmi negatívumot említeni.
    Nagyon pozitív és teljesen feltöltődött , felfrissült és elégedett testtel, lélekkel jöttem el.
Happy Massage