• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, kb 1mp alatt felvette, Bemutatkozás, gyors heads-up, időpont lefixálva. Nagyon kedves hangja volt már a telefonban is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, át a városon, nagy forgalom esetén extra lassú ide az eljutás, mindenki számoljon rá. Parkolás is elég nehézkes, de azért nem megoldhatatlan.
    BKV-t tartom a legideálisabbak, HÉV, Busz, Villamos, minden megy erre.
  • Helyszín:

    Sokadik emeleti penthouse, direkt erre a célra kialakítva, évek óta működik már itt ez az intézmény, kultúrált állapotok fogadnak. Megvan a rendje mindennek. Higiénia adott, fürdő megfelelő, minden tisztálkodószer rendelkezésre áll. Minden játszószoba körbetükrözve. Külön megemlíteném hogy végre nem relax-masszázs zene vagy house szólt, hanem klasszikus unplugged dalok, Elton John, George Michael stb... ez sokkal jobb, örömtelibb hangulatot adott az egésznek.
  • Lány külseje:

    Panna igazi "Pöttöm Panna" :) Már mosolyogtam előre a lépcsőházban, de amint megláttam, nem tudtam abba hagyni, árad belőle a jókedv, és ez magával rántja az embert. A kellemesen kisportolt test és helyes, őszintén mosolygó arc az kb csak extra cseresznye Panna kisugárzásának tortája tetején. Azt sem tudom miben fogadott. Asszem hálóköntösben, de mindegy is.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérvén kérdezte Panna, hogy legyen a progi, én a kettő felvonásosat választottam, a komoly színművek is elvégre minimum ennyinél kezdődnek, és az ösztönöm és vendéglátóm kisugárzása is csupa csupa jót sugallt. Nem is kellett csalódnom. Masszázs technikája elég kemény, néha már jajgatnom is kellett. Tehát vagy én vagyok túl puha, vagy Panna túl kemény, de inkább az előbbi :) Közben folyamatosan csevegtünk, néha néha már akkora beleéléssel hogy néhány másodpercre abba is hagyta a masszázst. Ez olyan benyomást keltett bennem, mintha tényleg érdekelné, elgondolkodtatná, amiről beszélgetünk. Megosztottunk néhány érdekességet egymásról, rácsodálkozott a munkámra, én pedig az ő velem több ponton megegyező ízlésvilágára. Ezek azok a részletek amitől Panna munkakörén túl az ember is megismerszik, szimpatikus hozzá(m) állás! A masszázs szagtalan krémmel történt, benyomásom szerint rutinból tudja az összes fogást, és a fontosabb pillanatokban ezeket kellő erotikával is elő tudja adni. A második felvonásra rávezetés is így történt aztán jött az ukáz hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Ahogy fentebb leírtam két felvonásos történetet játszott el rajtam. Az elsőt sem "in medias res" adtuk elő, előtte volt egy kis ráhangolódó comb és lágyék masszázs, közben csevej. Az utóbbi megkezdése után már csak egy dologra voltam képes koncentrálni, ami be is következett. Panna óvatos hosszú nyalintások és hatásszünetek után kézzel és szájjal felváltva vette kezelésbe a sátorvasat, többször nyálat csorgatva a kupakra. Technikája kiforrott, csak kézzel és csak szájjal is kiválóan tartja fent, és húzza tovább a gyönyör pillanatait. Mindeközben gyakran felnéz (óriási piros pont)! Ahogy látta rajtam a kielégültség mosolyát, ő is folyamatosan mosolygott, incselkedett. Mélységet illetően kb 3/4ig vette le a logarlécet. Környékkel is kiterjedten foglalkozott. Ha adtam neki instrukciót egyből végrehajtotta, egy szavam nem lehet. Az egész látvány ahogy a fentebbiek végbementek földöntúli volt! Amikor már elégnek éreztem a kényeztetésemet, enyhe nyomásokkal a vállán kezdtem az ütemet diktálni, koncentráltam és mindkétszer így ért a vég szájában. Nem siette el, sokáig benntartott, akartam volna kérni egy "habcsókot" tőle de végül csak habpuszi lett. Érthető, a csók magánélete sajátja. A srácok szilviába távoztak mindkétszer, Panna pedig utána frissített magán. A dolog végeztével alaposan megfürödtem, majd folytattuk a csevegést, de az idő ketyeg, és én sem akartam lábatlankodni, így egy gyors öltözés után huss el.
  • Elszámolás:

    Asztalra tettem az elején, végig ott maradt, szóba sem került. A bokréta mérete ahhoz képest amit kaptam kb nonszensz.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem az egész légyottot, ez a testiségen túl nagyban köszönhető Panna személyiségének, és szimpátiájának. Talán elfogultság nélkül mondhatom hogy az eddigi összes lány közűl nála éreztem először olyan igazi őszinte "BF-et". Ha valamiért, akkor ezért biztosan vissza fogok térni. Remélem még sokáig ilyen sziporkázóan vidám marad.
Happy Massage