• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, elsőre felvette. Kedvesen üdvözölt, mint visszajáró vendéget. Le is foglaltam az aznapi randink időpontját.
  • Megközelítés:

    Az új fogadóiroda sokkal jobb helyen van, mint a régi. BMV oda visz, de autóval érkezőknek parkoló is akad a környéken, bár fizetős.
  • Helyszín:

    Körfolyosóról nyíló, számomra közepes állapú, szoba+konyha a helyszín. Zuhanykabinos fürdő, 3-4 tusfürdő, szájvíz van. Törköző mérete, illata, nedvszívó képessége rendben.
  • Lány külseje:

    Luna szerencsére semmit sem változik! Sehol egy gramm felesleg, imádnivalóan fiatal, ruganyos teste van. Fehérneműben fogadott, de az is eltűnt róla, amig zuhanyoztam.
  • Action:

    Érkezéskor puszik, csevej, de közben én megcélzom a zuhanyzót. Átmegyünk kiabálós csevejbe, közben intenzíven tolom le magamról az út porát, mert tudom ki vár már az ágyon fekve. Törölközés már a szobában, miközben legeltetem szemeim a friss húson. Ott fekszik előttem pőrén. Miután száraz lettem, felkelt az ágyból, hozzám simult. Tényleg barátnősen, lágyan. Finom puszikból csókok lettek. Lassú mozdulatkból gyorsak és vakmerők. Érezni, nyalni akartam végre azt a csodás pillangós puncit. Az ágyon elhelyezkedve kényeztettem Lunát, aztán ő is engem. Ezt a kölcsönös izgalmi állapotot kihasználva gumit kértem és a cowgirl nyeregbe is pattant. A bemelegítés hamar át is váltott csattógósba. Bírja és szerintem szereti is. Nem az agresszívet vagy durvát, még az úriemberen innen való kategóriát. Tessék őt becsben tartani! Lassítottam, vette a lapot, hogy fordulunk. Nem is kell neki mondani, egyszerűen tudja, érti, csinálja. Missziben is tövig nyomtam a gázpedált (is). Kiröppentek a madárkák és hamar elröppent az óra is. A maradék kis időmet némi pletykára és még egy zuhanyzásra fel is használtam. Búcsúcsók után mentem a dolgomra egy nagy vigyorral a számon. Beszámolóm ugyan szubjektívre és kicsit Coelho-sra sikeredett, de nem bánom. Kiírtam magamból az élményt.
  • Elszámolás:

    Nem is kérdeztem, nem is kérte, csak a végén elhelyeztem a polcon a szerintem megfelelő címletet.
  • Összkép:

    Bírom a lányt, jó a kisugrázásra. Pesti átlagért egy kedves, normális lánnyal el lehet tölteni egy órát, aki nem nyavajog, igyekszik a vendég kedvében járni.
Happy Massage