• Luna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta kinéztem. Korábban mindig akkor volt nem elérhető, amikor nekem jó lett volna munkaidőben, és este sosem rendelt. Most elsőre felvette. Megbeszéltük a másnapot, kérte, hogy reggel hívjam, akkor másodjára vette fel.
  • Megközelítés:

    Én távolabb parkoltam egy plázában és villamossal közelítettem meg a helyet, mely a megállónál van. Mivel a Google-n az utca képet is meg lehet nézni, nem volt nehéz felismerni a helyet.
  • Helyszín:

    Itt nekem egy jókora tükör hiányzott, egyébként mint egy átlagos diáklány lakása, nem kifejezetten a célnak megfelelő. A hangulatvilágítás tetszett, mert itt kellően erős volt ahhoz, hogy mindent látni lehessen. Máshol gyakran előfordul, hogy fel kell kapcsolnom a nagy villanyt, mert a partnert szeretem jól látni, és porcikájának minden részletét megőrizni az emlékezetemben. Óra nincs a szobában, csak a telcsije.
  • Lány külseje:

    Az első benyomás az volt, hogy milyen magas és kegyetlen vékony, majd kilépett a magassarkúból, ami vagy 15 cm-t dobott rajta, ekkor már bejöttek a megadott méretek, csak a csípője keskenyebb mint vártam. Nagyon vékony lány, hozzá képest nagy természetes és természeteshez képest kemény mellekkel. Arca kellemes kis fitos orr, csillogó szemek. Bőre nagyon selymes, makulátlan, amit a képek nem adnak vissza. És amiért mentem, a nagy pillangós punci, melyet a képein is megmutat és minden irányból fantasztikus látványt nyújt. De nagy örömmel fogadtam, hogy milyen feszes fiatal, vékony test tartozik hozzá, hasa semmi, sőt inkább negatív. Kis piercing van a köldökében. Szemérem dombja borostás, de olyan pihepuha szőrökkel, hogy nem zavaró. A haja is vékony szálú, a comján vagy más testrészén sehol egy szőrszál.
  • Action:

    Egy fekete szettben magassarkúban fogadott. Csókkal üdvözölt. A magassarkúból gyorsan kilépett, majd amíg tisztálkodtam a többi ruhadarabtól is megszabadult. Egy órára mentem. Először ismerkedtem a testével, csókolóztunk, sokat csókolóztunk igazi barátnősen. Benne van a legjobb 20 %-ban, de már találkoztam olyannal aki jobban csókol. Mellek, majd punci, valamikor a hátát, fenekét is átmasszíroztam, hogy a gyönyörű punciját minden irányból megszemlélhessem. Kölcsönös franciába fordultunk, a franciája kellemes, de számomra a puncija volt a lényeg, amit belülről is felderítettem. Jól reagált a nyalásra, de nem hiszem hogy kielégíthettem volna. Majd gumit adott, aminek a felhúzását rám bízta és sikosítás után bele guggolt. Nagyon jól csinálta, a szűk puncija átfogta a farkam, a kilógó szemérem ajkai teljesen körül ölelték, mintha a punci meghosszabbítása lett volna. Ekkor rákérdeztem, hogy az óra ugye 2 menet, mert ezt nem tisztáztuk, és nem sokkal az igenlő válasz után el is ért a vég. Kis pihi, miközben csacsog és a testét bámulom majd csók és belenyalás a punciba. A sikosító miatt nem kellett volna... Így maradt a kard fényesítése klf pózokban. Most hátúlról ültettem bele, de volt misszi, ölembe ülés, elé térdelés, hátulról fekve, végül kutyusban fejeztük be. Még ekkor is volt idő, úgy néz ki a fiatal teste hatására sokkal gyorsabban végeztem. Minden pózban a farkamat átölelő kisajkakat bámúltam, ahol láttam, melyek nem tűrődtek be a hüvelybe, csak csúszkáltak a dákón fel és-le. Ahol hozzá fértem csókoltam, a keskeny csípőjét , kicsi fenekét fogdostam. A fekve hátulról pózban kellemeseket nyögött, Az aktus után a szokásos törölgetés, majd pihi, beszélgetés. Kértem hogy mossa meg a farkam a zuhany alatt, de azt mondta, majd ő inkább egyedül tisztálkodna, mert úgy alaposabb és szárítja a víz a bőrét. Így megszáradtam, nem zuhanyoztam, csak mosakodtam, elszámolás, akkor már egy miniruha volt rajta, csók és távozás.
  • Elszámolás:

    Átlagos, utólag adtam oda, kicsit többet is, amit kért. Legszívesebben még többet adtam volna, de mostanában több kiadásom volt.
  • Összkép:

    Nagyon szép és szűk pillangós punci, vékony fiatal test, abszolút az én ízlésem. Barátnős hozzáállás, a barátnők nyűgjeivel együtt.
Happy Massage