• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még előző nap délután hívtam, ő vette fel, és másnap délre megbeszéltünk egy találkozót, de mondta, hogy a következő nap mindenképpen küldjek egy sms-t. Így is történt, és másnap mentem is.
  • Megközelítés:

    A Boráros-térhez egész közel van. A ház kívülről kifejezetten lepukkantnak néz ki, de belül már az átlagnak megfelelő. Könnyű megtalálni, az autóval való parkolás szerintem problémásabb lehet, de én tömegközlekedéssel mentem. Pár perccel hamarabb érkeztem, telefonáltam, és mondta, hogy várjak egy kicsit. Sétálgattam vagy 10 percet a környéken, végül is később tudtam csak felmenni, mint ahányra megbeszéltük a randit.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő. Tágas előszoba, tisztaság. Egy kifejezetten nagy szobába vezetett be, ahol diszkrét félhomály volt. A fürdő átlagos, fürdőkáddal felszerelve. Tusfürdőkből nagy választék, törülköző és higiénia rendben.
  • Lány külseje:

    Kifejezetten csinos lány. Nem a vékony modell típus, hanem a "husis" fajtából. Amikor ezt mondtam neki, hevesen tiltakozott, valamiért azt hitte, hogy ez a kövérnek egy szinonimája, de erről szó sincs. Egy gramm zsír sincs rajta, hanem inkább izmos, emellett határozottan jó alakja van, szép az arca, és kifejezetten szép nagy szemei vannak. Nekem ez a típus kifejezetten a kedvencem. Gyönyörű, telt, jó állású, az átlagtól nagyobb mellei vannak. Amikor dicsértem a melleit, akkor mondta, hogy "meg akarja csináltatni" őket. Azt hittem, hogy valamit félreértettem, de nem! Egy számomra kissé furcsa, egyrészes, de szexi ruhában fogadott, amiből csak ő maga tudta kihámozni magát.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra csak az első kényeztetés után került sor. Először én masszíroztam meg jó alaposan minden porcikáját. Valószínűleg élvezte, de különösebb hatást nem sikerült elérnem. Az ő masszázsa technikailag nem volt rossz, de az kifejezetten zavar, amikor vagy 25 percig a bokámat és az alsó lábszáramat masszírozzák. Ennek azért van egy kis időhúzás jellege. Később, amikor rátért a felsőtestemre és a fenekemre, és meztelenül rajtam ült, az már tényleg jó volt, de az volt a masszázs rövidebbik része. A combok belső felének a masszírozása, és a kis benyúlogatások pedig teljesen elmaradtak.
  • Levezetés:

    Végig voltak csókolózások. Na nem az a nagyon mély, inkább csak könnyed, de rendes nyelves csókok. Miután én megmasszíroztam, azután következett egy kis nyalakodás. Finom, illatos kis puncija van, amit nagy élvezettel tettem a magamévá. Szerintem egy közepes orgazmusa volt. A végére maradt az én kényeztetésem. Hát az elég kurta-furcsa lett. Egyrészt nagyon rövid lett (gyorsan és intenzíven csinálta, bár kértem, hogy lassabban), másrészt pedig a száját nem nagyon éreztem, inkább csak a kezét.
  • Elszámolás:

    Egyetlen extrája van, a natúr francia végig. Ezt igénybe vettem. Utólagos korrekt elszámolás.
  • Összkép:

    Nagyon tetszett a lány, és tulajdonképpen mindent megkaptam, amiért mentem. Mégis vegyes érzésekkel távoztam. Végig egy fásultságot éreztem rajta. Talán túl sokat járnak hozzá. A beszélgetésben és a masszázsban kifejezetten passzív volt, az én levezetésem meg kifejezetten össze lett csapva. Tehát valami olyasféle érzésem volt, hogy szinte mindenbe belemegy, de csak "hagyja magát".
Happy Massage