• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Pavilon!

    Szeretném megköszönni első körben, hogy meglátogattál és hamar tudtunk egyeztetni.

    Másodsorban van némi hozzátenni valóm. :) Abszolút nem bántásféleség lesz, csupán észrevétel.

    Lássunk is hozzá. :)

    Fürdő: sajnos ezeket a lakótelepi háztömböket nem tegnap építették gyorsan felhúzom módszerrel. Azokban az időkben nem az volt a fontos, hogy pihenjünk a fürdőben hanem elvégezze a dolgát az ember és ennyi. Relaxra pont alkalmatlan. Hát ez van. Manapság otthon már azért is jobb, mert saját magad csinálhatod ha építkezik/felújít az ember, már a kényelmet, pihenést is lencsevégre kapjuk. Talán a 60-as években nem fordítottak erre nagyobb hangsúlyt. Kár, egyébként. Másrészt ha enyém lenne a lakás, a fürdőt már régen átépítettem volna de mivel nem az enyém a tulaj meg nem nagyon akar efelé lépni így....

    Masszázs: erről a dologról tudni, hogy egy masszázs nem masszázs. Tehát, ha valaki azt gondolja, hogy egy masszázstól megjavul mindene itt el kell keserítenem, hogy nem. Ez nem olyan, mint pl. a gumikerék: felfújod és már mehetsz is. Sajnos a sok ülőmunka amit végzel eléggé hozzájárul ehhez a váll- derékfájáshoz, megnyugtatlak nem te vagy az egyetlen. :) Úgy éreztem élményed beszámolójából, hogy hiányoltad az erotikát masszázs közben. Lehet e téren még tanulnom kell, de vajon hogyan lehetne kivitelezni ha az egész testtel masszírozol - nem derékból teszi az ember - még erotikát is vihetne bele? Úgy gondolom, hogy mindennek meg van a helye, ideje amikor az adott dolgot lehet csinálni. De ha fordított esetben leszünk és megmutatod szívesen tanulnék tőled. :)
    Amikor nagyon fájt a fejem migrénes emberke vagyok, és eljutottam egy isteni masszőrhöz aki rendbetett - már nem fáj a fejem egyetlen front közeledtével sem - azt sem egyetlen alkalom után értük el. Több idő kell, mondjuk úgy, hogy kúraszerűen kell ezt végezni. :)

    Erotikus rész: semmi gond, ez legyen a legnagyobb gond ami kettő között történt, egy picit megijedtem ennyi volt, nem számítottam ekkora "gejzírre" :D Végén azért elmondtad, mit dugtál volna oda be de hát ez egy másik rész amiben nem tudok részt venni. Azt gondolom, hogy még így is lehet nagyon jó a dolog. Természetesen nem tudok versenyezni a másik oldallal, mert nem egy kategóriában vagyunk.
    Azt gondolom, hogy volt már tapasztalatod a másik oldallal kapcsolatban így próbáltad kicsit összehasonlítani a kettőt. Nem hiszem, hogy ezt össze lehetne hasonlítani, két külön dologról beszélünk és hát különbözőek is vagyunk, szerencsére. :D Így azért nehéz lenne levonni mindenféle olyan dolgot amit a másik oldalon lehet, nálam nem lehetséges. Hát ilyen ez az élet...

    Összességében nagyon szépen köszönöm, hogy jártál nálam, nagyon jól éreztem magam és remélem, hogy fogunk még találkozni valamikor. Addig kívánok minden jót, jó sok munkát vagy nem - nem tudom mi lehet a legjobb mondás erre -, jó dolgokat. :)
    Egyébként egy nagyon kedves, jó humorú férfit ismertem meg benned, reméljük milyen is maradsz.

    Puszillak és minden jót kívánok
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Szerettem volna kipróbálni a masszázst is. Alexa tetszett meg a 11. kerületi hirdetők közül. VTR-en javasoltam időpontot másnap reggelre, amit változtatás nélkül elfogadott. Azért fel is hívtam, hogy halljuk egymás hangját, egy sikertelen próba után percekkel visszacsörgetett, ekkor röviden elmondtam, mire vágyok, és kaptam kicsit pontosabb címet is. Az időtartamban nem voltam biztos, gondoltam hogy egy alapos átgyúrás azért eltart majd egy ideig és másra is szerettem volna bőven időt hagyni. Rám bízta a döntést, akár aznap reggelig is, de este már sms-ben jeleztem, hogy szerintem kelleni fog a másfél óra. Ez szintén megfelelt Alexának, másodpercek alatt visszajelzett.
  • Megközelítés:

    Nekem nagyon közel van, tizenpárperc séta. De villamosok majdnem a ház előtt állnak meg, utána munkába indulva pár perc alatt jött egy megfelelő. Bejutás könnyű volt, lift, felérve szinte rögtön nyílt az ajtó, nem volt semmi tétovázás. Mentem egy kört a ház körül, parkolás valószínűleg trükkösebb feladat, hátul is.
  • Helyszín:

    Panel, a lakás nagy, mindig el akartam tévedni, de amúgy semmi extra. Fürdő kicsi, vagy csak zsúfolt, nem lehet (nem tudtam) igazán világosat csinálni, odabent levetkőzni nem túl esélyes (nem próbáltam). Tusfürdőből többféle, ugyanaz a márka, de a kedvencem. Szájvíz, pohárkák, szemetes oké. Függönyös zuhanytálca, gyűlölöm, de úgy látszik meg kell szoknom. Törölköző rendben, minden tusoláshoz újra egy tiszta. A fő tevékenységek helyszíne egyszerűen, funkcionálisan berendezett szoba, masszázspad körben tükrökkel, alacsony ágy rögtön mellette, nagyon kemény matraccal (tatami?). Nem túl hangos zene, talán mécsesek az olajok és krémek mellett ha jól emlékszem, de teljesen világos volt végig, amit szeretek. Nem kérdeztem hogy egyedül vagyunk-e, mert fel sem merült bennem hogy más is lenne a helyszínen.
  • Lány külseje:

    Most nyugodtan írhatom, hogy a képeknek teljesen megfelel. Arcra is, alakra is pontos, semmi meglepetés. Inkább érett nő, mint lányos kisugárzás. Ehhez az érzéshez lehet hogy az is hozzájárult, hogy bőven magasabb nálam, de ez se volt meglepetés. Bugyi melltartó kombóban fogadott, de mire visszaértem a fürdőből, ezek is eltűntek, és elő se kerültek többé, futó benyomás volt csak... Popsi szép, kicsinek nem mondanám, de illik hozzá, kár lenne változtatni rajta. Cickók természetesek, nem túl nagyok, nem túl kicsik, nem gömbölyűek, de nem is túl hegyesek. Normál cicik, az én fogalmaim szerint legalábbis.
  • Erotikus masszázs:

    Itt nehéz dolgom lesz, fogalmam sincs, hogy milyen technika és mennyire volt szakszerű. Nem voltak nagy elvárásaim, a nyakamat-vállamat fájlalom pár hete, biztosan a helytelen ülés, hát ezen nem sokat segített, most is hasonlóan érzem. Persze lehet, hogy ezt nem kimasszírozni kell, hanem egyszerűen odafigyelni a helyes tartásra. Rövid magyarázat után citromos-mentás krémet választottam. Mindenhol jól végiggyúrt, talpaktól, lábujjaktól felfelé haladva, vádli, comb, fenék, hát, vállak, karok, még a kezemen is átmozgatta az ujjakat. Elég hosszasan dolgozott rajtam, jólesett, közben ment a csicsergés folyamatosan, sok témát érintettünk, elég csapongó volt a beszélgetés, többször szándékosan visszakanyarodtam a sokkal korábbi témához, hogy azért mégiscsak befejezném a válaszomat, ha már megkérdezte. Nem volt nagyon zavaró, de azért én szeretem, ha be tudom fejezni a gondolatot, amit elkezdtem. Közben a tükörben moziztam, néha ha kézre állt, cirógattam a lábát vagy amit elértem. Nem húzódott el, de nem is adta jelét, hogy szívesen veszi, kb olyan "most masszírozlak, erre figyelek, tapogatózz nyugodtan, amíg nem zavarsz vele" hozzáállást éreztem. Nem mondanám, hogy szexuálisan nagyon felizgatott volna, amíg dolgozott rajtam, egyszerűn kellemes volt az érzés és a látvány is. Olyannyira, hogy amikor ezzel a résszel végeztünk, az idő nagyobbik része már el is telt teljesen észrevétlenül, bár órát ekkor még nem néztem, csak rövidesen, az első kényeztetés után, amikor letelt a megbeszélt időtartam.
  • Levezetés:

    Átköltöztem az ágyra, félig hanyatt dőlve megtámaszkodtam, Alexa mellém ült és rögtön kezelésbe is vette az eddig elhanyagolt, most viszont keze ügyébe kínált testtájaimat. Ekkor már a most következő szakasszal kapcsolatos vágyaim jártam a fejemben, a csicsergés is abbamaradt, az eddig elmaradt felizgulásra nem kellett többet várni. Gyakorlottan vette a kezébe a farkam, jól markolta meg, nem finomkodott, nem volt durva sem, éreztem hogy jó kezekben vagyok. Egy-két percen belül a szájába került, nem volt ekkor sem túl sok ismerkedős mozdulat, legalábbis amikor erre az új fajta élvezetre felnéztem a combjai közül, ahol éppen csókolgatásba kezdtem, már félig el voltam tűnve az ajkai között. Láthatóan, és persze érezhetően nagy odaadással és szakértelemmel járatta a szerszámot, néha kivette, húzott rajta egyet-kettőt-hátmat, de csak azért, hogy aztán újra mélyen eltüntesse, ezzel újabb és újabb örömöket okozva. A keze is nagyon ügyes volt, pont a megfelelő volt a szorítás és a ritmus is. Figyelte a reakciómat, viszonozta ha a szemébe néztem, nagyon jól csinálta. Bár én mindenképpen 69-es mókára készültem, nem tudtam másra koncentrálni, hagytam, hogy folytassa, a végén szóltam, hogy most már érdemes a szájában tartani, készséggel teljesítette és ott is lett végem másodpercek múlva. Kis törölgetés, simogatás után ekkor vettem észre az órát, és egyszerre kielégülten és szomorúan vettem tudomásul, hogy elröppent a másfél óra. Tusolás után megkérdeztem, mennyire van kötött programja, tudok-e maradni még.
    Tudtam. Rövid pihenő és még egy kis simogatás után újra ágaskodni kezdtem, optimistán vágtunk hát bele a folytatásba. Kértem hogy forduljunk 69-be, nyalogatásom nyomán végre igazán kinyílt előttem a csinos, izgató puncija. Szándékosan írom csinosnak, minden a helyén volt, arányosan, körbe tudtam nyalogatni minden porcikáját, és közben az az érzés, hogy nincs napi használatban, legalábbis vendégeknek nem. Ez sajnos azt jelenti, hogy én is csak a nyelvemet tudtam bedugni, éltem is a lehetőséggel. Bár nagyon tetszett az adok-kapok, és párszor nagyon közel kerültem az elélvezéshez, ez megint nem ment könnyen. Alexa nagyon komolyan dolgozott pedig, először még kézzel-szájjal, aztán úgy éreztem, csak szájjal csúszik fel-le rajtam, végül megint a kezével igyekezett kipréselni belőlem a maradékot. Végül feladtuk, miután ő is messze volt még az élvezésről. Mellém ültettem, csókolgattam a cickóit, simogattuk egymást, közben én még húzogattam, mert éreztem, hogy kikívánkozik a második. Türelmesen megvárta, amíg sikerrel jártam, kicsit váratlanul érte, lefröcsköltem a hátát, talán a hosszú haját is egy kicsit. Remélem nem haragszol, Alexa :)
    Túl voltunk már a két órán is vagy 20 perccel, így a harmadik tusolással már nem éltem, alapos tisztogatás után búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztük, a félórás (valójában majd ötvenperces) plusz miatt kipótoltam az előre bekészített ajándékot, a mértéke az infóban olvashatónak megfelelő, extra volt a kölcsönösség és a dupla élvezet, ezekért mindent meg is tett.
  • Összkép:

    Kísérletképpen látogattam meg, ebben tökéletes partner volt. Lehet hogy a masszázs nem annyira nekem való, azt hiszem inkább maradok a "másik oldalon", ezért kicsit felemás érzésekkel távoztam. Megkaptam mindent, de összességében kicsit drága lett ez a reggel, még úgy is, hogy az elhúzódó együttlét alatt sem sürgetés, sem óranézegetés nem volt, a grátisz percekben sem. Röviden, bár Alexát mindenképpen köszönet illeti, nem igazán érte meg nekem, de tanulónak betudjuk. Ezért nem akartam pontozni a "megérte" részt. Lehet hogy visszamegyek, de valószínűleg nem a közeljövőben.
Happy Massage