• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Zaga ! :)

  Köszönöm szépen a beszamolot , nagyon megleptél vele ! :)
  Nagyon örülök neki, igazán feldobta a napomat :)
  Mindig elmondom neked hogy egyáltalán nem “teher” szamomra veled lenni , sőt ellenkezőleg ,nagyon orulok mindig amikor meglatogatsz engem :) Örülök hogy egymásra találtunk :)

  Legyen csodas napod :)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Elöljáróban megemlítem, hogy bár csupán nem egészen háromnegyed éve vagyok jelen a „beszamolok.com” honlapon, volt olyan nagy szerencsém, hogy Tiát már jó néhány alkalommal meglátogathattam. A minap megesett randinkat követően viszont nem kis meglepetéssel tapasztaltam, hogy sem gyönyörű partnerem beszámolóinak gyűjteményében, sem számítógépemen nem található meg a Róla, illetve együttlétünkről készült értékelés, ami igencsak arról tanúskodik, hogy előrehaladott koromnak következtében az idő vasfoga meglehetősen mély harapásnyomot hagyhatott agyamban. Miután mindez lecsengett bennem azonnal nekiálltam valamelyest orvosolni szinte jóvátehetetlennek tűnő mulasztásomat, s laptopot ragadva írni kezdtem beszámolómat legutóbbi találkozásunkról, melyet azért valamelyest átitat majd a korábbi feledhetetlen élmények emléke is.
  Tehát, Tia hirdetését a „beszamolok.com” honlapon szúrtam ki, és fényképei, bemutatkozása és az abban felkínált lehetőségek, valamint a Róla mások által írt értékelések alapján nem lehetett kétséges, hogy ezt a lányt meg kell látogatnom, ami körülbelül némi tétovázás után meg is történt.
  Számomra idáig rendkívül egyszerűnek bizonyult kapcsolatba kerülni Vele. Ha jól emlékszem valamennyi alkalommal, akárcsak most legutóbb is első telefonhívásra sikerült elérnem Őt, melynek során készségesen tájékoztatott a szóba jöhető időpontokról (első alkalommal a lehetőségekről is).
  Külön kiemelem Tiának a foglalás során tanúsított rugalmasságát, ugyanis tervezhetőséget biztosít potenciális partnere számára azzal, hogy lehetőséget ad a randi időpontjának azt akár több nappal megelőzően történő rögzítésére is.
 • Megközelítés:

  Tia a XIV. kerület egy korábbi építésű lakótelepének egyik néhány emeletes épületében lelhető fel. A megbeszélt időpontban a ház kapujában 2-3 perccel telefonon fel kel hívni, Ő pedig azonnal biztosítja a bebocsáttatást türelmetlen, mohó és felajzott látogatója számára. Így rendkívül egyszerűen, gyakorlatilag 1 perc alatt el lehet jutni a kaputól a célállomásig.
  A környék igen békés, csendes. Ha a parkolóhelyekben tobzódni nem is lehet, de most is – mint mindig – könnyen találtam helyet parkolásra, mely ráadásul ingyenes. A cím gépjárművel – különösen GPS használatával – egyszerűen megközelíthető, tömegközlekedést igénybe véve pedig az Örs Vezér teréről induló trolibusz járattal is elérhető, igaz annak megállójától – becslésem szerint – pár percnyi gyaloglás beiktatása szükségeltethetik.
 • Helyszín:

  Tia egy meglehetősen jó állapotban lévő, ízlésesen berendezett, igen tiszta lakásában fogadja vendégeit.
  Mivel egyedüli bérlő, zavar, kellemetlenség, mások jelenléte szóba sem kerülhet, így az együttlét teljes mértékben zavartalanul lebonyolítható.
  A „tetthely”-ként szolgáló szoba kellőképpen tágas, az összebújás terepéül pedig egy meglehetősen nagyméretű és igen kényelmes ágy szolgál – természetesen patyolattiszta ágyneművel.
  A fürdőszoba – különösen lakótelepi panellakást figyelembe véve – mérete ugyancsak megfelelő, felszereltségében és kivitelében pedig minden igényt kielégítő.
 • Lány külseje:

  Ezen ponttal eljutottunk az egyik olyan területre, ahol csakis a csodálatnak és az ámulatnak van helye – még akkor is, ha a látogató korábban vetett néhány pillantást az akkor még csak potenciális vendéglátója profiljában publikált fényképekre. Már akkor is lehetett sejteni, hogy Tia – attól függetlenül, hogy a fotókon távolról sem látható minden részlet – egészen rendkívüli szépség. Ez a sejtés a személyes találkozáskor földöntúli bizonysággá válik, s a vendég – még a sokadik látogatáskor is – a földről szedheti össze a megpillantott gyönyörűség kiváltotta sokktól a lábfejéhez lehullott állát.
  Tia ugyanis egy csodálatos tündérlány, egy szinte felülmúlhatatlan, hibátlan szépség, s Maga a szinte tökéletes természetesség. E tekintetben csupán egy valamit illetően érhetné szó a ház elejét, mivel haja nem természetes, hanem festett, de pazarul kinéző vörös, ami olyan hihetetlenül illik, passzol egész lényéhez, s különösen gyönyörűséges zöld szeméhez, hogy szinte bűn lenne, ha nem élne a hajfestés mesterséges eszközével. Arca nagyon helyes, árad belőle és szeméből egyaránt egy lenyűgöző kedvesség és barátságosság. Fogai hófehérek, rendkívül szabályosak, szépek, ha jól emlékszem több kollega is – saját értékelésében – találóan igazgyöngyökhöz hasonlította őket. (E tekintetben csatlakozom hozzájuk.)
  Testi adottságait illetően – minden más egyébbel – kiemelendő, hogy női mércével mérve nyúlánk, magas lánynak tekinthető (174 cm), s fantasztikus alakkal rendelkezik. Dereka karcsú, egészen kivételesen szép formájú keblekkel rendelkezik, melyek mérete – legalábbis számomra – tökéletes. Nem kicsik vagy akár közepesek, de nem is túlzottan, aránytalanul nagyméretűek, fantasztikusan illenek szenzációs alakjához. És akkor még nem beszéltem az elképesztően formás, alakjával tökéletesen harmonizáló, ahhoz teljesen hozzásimuló popsiról.
  Végezetül, de nem utolsósorban szót kell ejteni hosszú és gyönyörűen, szenzációsan megformált „futóművei”-ről is, melyek ugyancsak nagymértékben hozzájárulnak e lány festményekre kívánkozó szépségéhez.
  Adottságain túlmenően Tia rendkívüli mértékben ért vendégei érdeklődésének csúcsra járatásához is, nevezetesen olyan jellegű ruhákban fogad, melyek markánsan hangsúlyozzák kivételes szépségét olyannyira, hogy a látogató szeme az első pillanatban kiugrik a helyéből. Mostani látogatásomkor egy fekete színű, egészen testhez álló, ujjatlan, szuper miniruhában fogadott, ami kellőképpen hangsúlyozta utolérhetetlen alakját, lábait, kebleit és popsiját. Úgyhogy alig pillantottam vendéglátómra, máris oxigénmaszkért kellett folyamodnom.
  Gondolom, a fentiekben leírtak után senki nem csodálkozik azon, hogy Tia egy testrészét sem vagyok képes kedvencként megjelölni.
 • Action:

  Ezt a fejezetet – szokásomhoz híven – egy többek szempontjából népszerűtlen, s igencsak kritizált résszel kezdem. (Bár azt is meg kell jegyeznem, hogy az utóbbi időben megítélésem javult, ugyanis zömében azért pozitív visszajelzéseket kaptam szemléletmódommal kapcsolatosan.)
  Arról van ugyanis szó, hogy az értékelés e részében nem vagyok hajlandó technikai részletekbe bocsátkozni, azaz nem szándékozom aprólékosan ecsetelni, hogy együttlétünk során partnerem és közöttem mi történt. Idézve egy korábban készült írásomból: „Lett légyen egy ilyen kapcsolat bármilyen, a társadalom által nem elfogadott, sokat bírált jellegű, akkor sem tartozik senki másra, hogy egy hölgy és egy férfiú között pontosan mi történik. Ugyanakkor az ilyen oldalakon szereplő lányok, hölgyek, nők profiljain ugyanis meglehetősen világosan szerepel, hogy mit vállalnak, így nem kell különösebb szellemi bravúr annak elképzeléséhez, hogy körülbelül mi történhet egy-egy alkalommal a résztvevők között.”
  Mind ezek ellenére azért – a jó ízlés keretein belül maradva – meg osztok néhány hasznos információt tündöklő partnerem, Tia hozzáállásával, vendégéhez – jelen esetben hozzám való viszonyulásával kapcsolatosan.
  Meg kell említenem, hogy az utóbbi időben – különböző okok miatt – nemcsak Hozzá, hanem máshoz is meglehetősen feszülten, nyűgös állapotban érkeztem, s ebből kifolyólag a találkozó előtt még az is megfordult a fejemben, hogy lemondom a randit. Ezt végső soron azért nem tettem meg, mert nem akartam szeretett vendéglátómmal kiszúrni, az Ő idejét elfecsérelni. S hogy milyen jól döntöttem, azt korábban nem is sejthettem.
  Azt kell mondanom, hogy a lakásba lépve, Tiát megpillantva, csodálatos szemeibe nézve – ha nem is az összes, de – szinte minden aggodalmam, rossz érzésem majdhogynem azonnal eltűnt. Tia ugyanis – talán még az eddig megszokottakra is rátéve egy lapáttal – olyan meggyőző kedvességgel és vidámsággal fogadott, hogy a bennem lévő feszültség rohamosan oszladozni kezdett. Egészen feldobja az ember fiát, ahogy rád néz azokkal a csodálatos, bűvöletes zöld szemeivel, szakadatlanul mosolyog, és egyfolytában a kedvedre kíván tenni.
  Tiával – mint mindig – most is 2 órát töltöttem el, ami úgy elsőre soknak tűnhet, de erre jó okom van. Egyrészt, számomra – javakorabeli férfiú lévén – több mindenhez, így az intim együttléthez is, több idő szükségeltetik, mint kevésbé és sokkal fiatalabb kollegáimnak, másrészt, szeretek a partneremmel, különösen az olyannal, mint Tia, csak úgy együtt lenni, beszélgetni, évődni. Ráadásul, tekintve, hogy mire a fürdőből bekerültem a „tetthely”-re már majdhogynem a normális önmagam voltam, így egy ilyen gyönyörűséges, kívánatos és minden megnyilvánulásában rendkívül kedves kis hölgy társaságában csupán pillanatoknak tűnt az a – legalábbis számomra – feledhetetlen 120 perc. Az elképzelhető, hogy Tia számára egyáltalán nem biztos, hogy ennyire pozitív kicsengésű lehetett a velem való együttlét, de azért remélem, hogy az eseményt nem többfelvonásos családi drámaként értékelte.
  Mindenesetre intim együttlétünk nekem nagyszerű élménynek bizonyult, lett légyen szó akár a szeretkezés egyes formáiról, vagy egymás orális kényeztetéséről. Az pedig mindkettőnk számára jószerivel már az első randink során világossá vált, hogy a gyöngéd együttlétet preferáljuk, így különösebb egyeztetésre e tekintetben már nem volt szükségünk. Én – lehetőség szerint – mindig törekedtem arra, hogy kölcsönösen, nagyjából fele-fele arányban tegyünk egymás kedvére, s ezt Tia az idők folyamán elfogadta, s talán méltányolja is.
  Azt mindenképpen ki kell emelnem, hogy Tiával való együttléteim során soha a leghalványabb jelét sem tapasztaltam annak, hogy akár 60 éven felüli koromnak, akár pedig 100 kg-ot meghaladó súlyomnak betudhatóan másodrangú vendég lennék nála, nem tudom elképzelni, hogy egy korban hozzáillő, jóképű, stb pozitív tulajdonsággal bíró fiatalember több figyelmet, kedvességet, egyebet kapna Tőle, mint én. Gyengédsége, folyamatos törődése nehezen utánozható, s nemcsak az intim együttlét, hanem a Vele való összebújás is nagyszerű élmény – különösen egy olyan, már nem éppen kora ifjúságát élő férfiú számára, mint jómagam.
  Ehhez, Tia hozzáállásához, azért egy adalékot megemlítenék. A mostanság engem próbára tevő belső feszültség hatására az utóbbi időben nehezen, ritkábban pedig egyáltalán nem jutok el az orgazmusig. S nagyon úgy tűnt, hogy ezen legutóbbi találkozásunk során – a szorgalmas, gyakori próbálkozás és Tia erőfeszítései ellenére nem tudom elkerülni a kedvezőtlenebb változat bekövetkeztét, azaz nem fogok tudni eljutni a végkifejletig. Én nem éltem volna meg görög sorstragédiaként, mert számomra – noha az élmény kétségtelenül nem lett volna teljes, de – anélkül is csodálatos lett volna az együttlét. Tia azonban hajthatatlannak bizonyult, s olyan viharos, ellenállhatatlan kényeztetésbe fogott rajtam, hogy az utóbbi idők talán legnagyobb orgazmusát sikerült megélnem.
  Egyébiránt, mivel csodálatos vendéglátómmal már viszonylag régebb óta ismerjük egymást, ezen felül gyönyörű Tia igazán kellemes beszélgető társ, együttlétünk, de különösen a randi utolsó percei során néhány dologról, helyenként meglehetősen magánjellegű kérdésekről is sikerült-sikerül társalognunk.
 • Elszámolás:

  Tia – többszörös tapasztalatom szerint – egyértelműen a gyöngéd intim együttlétet híve, vállalásai is ennek megfelelőek, s azokat hiánytalanul, egészen rendkívüli lelkiismeretességgel, érzékiséggel, finomsággal és – ami azért nem mindennapos – kivételes jókedvvel teljesíti is. Ebből fakadóan korrektsége ellen nemhogy nem emelhető semminemű kifogás, hanem az példaértékűnek minősítendő.
  Az elszámolással kapcsolatosan megemlítem, hogy a 120 perces vendéglátásért az általam ismert budapesti átlagot kérte, mely azért az élményért, amiben – korábban többször és legutóbb is – részesültem egyáltalán nem tekinthető túlzásnak.
  A tiszteletdíjat és a vendéglátómnak szánt ajándékaimat egyébként – mivel ez nálam ugyancsak alapelvnek számít – mindig közvetlenül érkezésemet nyújtom át, ahogy ez esetben is történt.
 • Összkép:

  Az eddigiekben ismertetettek alapján úgy vélem senki számára nem okozhat falrengető meglepetést, hogy Tiát – kivételes szépségét, a vele töltött intim együttlétet, belső tulajdonságait, az irányomban tanúsított törődését, kedvességét, stb – igen nagyra értékelem. Mással kapcsolatosan is írtam már, de Rá is mindenképpen igaz, hogy Ő az a hölgy, akinek a közeléből legszívesebben elüldöznék mindenki mást, s megőrízném a magam számára. Azonban ezzel a hozzáállással ártanék neki (hiszen ő vendégek fogadásából él), s ennél semmi nem állhat távolabb tőlem.
  Tekintettel Tiára, az Ő jellemére és a Vele kapcsolatos – hál’ istennek – már többszörös tapasztalatomra, ezen virágszálat, tündérlányt csakis és kizárólag azon férfiúk figyelmébe ajánlom, akik a finom, gyengéd, érzéki együttléteket kedvelik, s ennek megfelelően képesek viselkedni, megnyilvánulni. A szex vadabb változatainak hívei számára viszont – biztonsággal állíthatom, hogy – hiba lenne Őt választani, számukra más jellegű-jellemű partner keresését javaslom.
 • Webi megjegyzése:

  A jövőben konkrét randi leírást várunk!
Happy Massage