• Mara

  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót kedves "Winnie",
    sikerült ismét meglepned vele. :)))
    Mosolyog a lelkem miközben soraidat olvasom. :)))
    Tiszteletre méltó úriember hangszerén mindig élmény játszani! :)))

    Várlak sok szeretettel máskor is!
    Ölellek, Mara

  • Egyeztetés:

    Előző látogatásom, és Mara hívővé válásom óta forgattam a fejemben, hogy újra meg kell őt látogatnom, feleleveníteni a korábbi élményeket és újabbakkal gazdagodni. Újra SMS-en keresztül egyeztettem, szerencsémre szabad volt a megadott időpontban, így gyorsan be is jelentkeztem hozzá, az előző alkalommal megtapasztalt élmények hatására már 2 órát szándékoztam nála tölteni, és szerettem volna az élvezetet is duplázni.
  • Megközelítés:

    A már ismert helyszínt könnyedén közelíthettem meg, érdekes módon ugyanazon a parkolóhelyen tudtam megállni, mint legutóbb. A Széll Kálmán tértől sétatávolságra található a ház, így a tömegközlekedési eszközök hada áll rendelkezésre a kollégák részére. A parkolás természetesen fizetős, a helyes zóna kiválasztására fokozottan érdemes figyelni.
  • Helyszín:

    A lakásban teljes a tisztaság és a rend, mind a fürdőszobában, mind a masszázsszobában. Előszobába lép be a látogató, ahonnan a többi helyiség nyílik, én a fürdőszobával és a masszázsszobával kerültem közelebbi ismerettségbe. A fürdőszoba egész tágas, akárcsak a zuhanyfülke, ahol 5-6 féle tusfürdőből válogathattam. A szobában a földön található a tatami, amelyre tisztálkodás után leheveredhettem.
  • Lány külseje:

    A 10 nappal korábbi látogatásomhoz képest sok változás nem történt Marán, talán még aranyosabb volt, hiszen már másodjára láthattam, így kevésbé izgultam, amikor beléptem az ajtón, és így jobban gyönyörködhettem benne. A kék szem, szőke haj nekem a gyengém, ha mindehhez szép arc és kedves, vidám tekintet is társul, nekem már nincs szinte egyéb igényem :-) A képeknek teljesen megfelelő a külseje, az ott látható elegancia és némi rejtélyesség élőben is sajátja :-)
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon hasonló volt a korábbi alkalommal történtekhez, ugyanakkor némi különbséget is megfigyelni véltem. A hasra fordulásom után ismét beült a két lábam közé, most azonban egyszerre simogatta mindkét vádlim, majd a bokám és a talpam. Kis idő elteltével már csak a jobb lábam következett, vádli, comb, fenék, majd újra vádli és boka, majd a talpam. Kellően erős volt, talán erősebb is, mint előző alkalommal, ami egyébként kifejezetten jól esett, szerintem mostanra kitapasztalta a határaimat, én nem annyira kedvelem, ha szétszednek, majd újra összeraknak...
    Következett a bal lábam, az előzőekben leírtak szerinti sorrendben. Ezt követte a felső testem, azonban erre már csak homályosan emlékszem, az igazság az, hogy ennél a résznél a masszázs, a zene, és a korábbi orgazmus hatására néhány percre bealudhattam :-D Mindenesetre a váll, a nyak és a karok masszírozása idején már ébren voltam, így ismét kiélveztem, ahogy a nyakizmaim rendbe lettek rakva, illetve ahogy a karizmok is megkapták, ami járt nekik. Külön élveztem, ahoogy az alkarom végig masszírozza, illetve ahogy a tenyerem és az ujjaim is rendben lettek.
    A combok masszírozása során már néhányszor megérinti az intim területeket, amellyel fenntartja az izgalmi szintet. Amúgy az egész masszázsa alatt az az érzésem, hogy a tudatosságnak és a spontaneitásnak egy csodálatos keverékével dolgozik, amelytől sosem lehet ráunni erre a csodára.
  • Levezetés:

    Kényeztetés 1.: zuhanyzás után beléptem a szobába, ahol már várt Mara. A tatamira heveredtem hanyatt, ő leterített rám valami lepelszerűséget. A két lábam között helyezkedett el, először a lábszáram, majd a combjaim kezdte simogatni. Már ettől megkezdte emelgetni a fejét a szerszámom, a későbbi pocak, mellkas simogatás még inkább hozzásegítette az erőre kapását, de a végleges merevséget akkor nyertem el, amikor már a zacsi és környéke került a fókuszba. Nagyon kellemes, ahogyan először óvatosan, éppen csak hozzám érve simít, majd egy kissé erősebben kezd el izgatni. Bekrémezett kezével fel-le mozog a vesszőmön, egyre nagyobb izgalomba hoz, rásegít a másik kezével a zacsinál, majd visszavesz a mozgás intenzitásából, hagy egy kicsit fújni, a hasam, a mellkasom simogatja, ezután ismét kissé jobban izgat, majd újra kissé meglassúdik. Az az érzésem, mintha én lennék a hangszer, akit egy zseniális zeneművész a kezei közé kap, és a maga szórakoztatására játszik rajta, persze úgy, hogy az magának a hangszernek is élvezetére válik. Közel fél órás volt az első etap, amelynek a végén elélveztem, itt még az orgazmusom pillanataiban is simogatott, izgatott.

    Kényezetés 2.: a masszázs befejeztével ismét háton fekvő pózba kerültem. Az előző kényeztetés végeztével néhány mondatos használati utasítást adtam magamhoz Marának, jobb szeretem, ha az élvezet közben már nem izgatnak tovább, érzékennyé válok ilyenkor. Nekikezdett az izgatásomnak a korábbiakhoz hasonlóan, azonban voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem, hogy hiába simogat, a második orgazmusom Makó-Jeruzsálem messzeségben van. Azonban kiderült, hogy ekkorra már sokkal jobban megismert, mint én saját magam. Amikor én már feladtam volna, mindig tudott egy-egy olyan mozdulatot, érintést elővenni a tarsolyából, amellyel újra a csúcs közelébe kerülhettem. Ez a kényeztetés talán még hosszabb is volt az előzőnél, még mélyebb élményekkel ajándékozott meg, és még nagyobb élvezettel járt, az orgazmusom is nagyobb volt az előzőnél is. Nagyon jól esett, hogy mennyire figyelembe vette a kéréseimet, ez is hozzásegített az eddig még nem tapasztalt élményhez!
  • Elszámolás:

    A Bővebb infóban minden információ rendelkezésre áll az ajándékkal kapcsolatosan, ez alapján helyeztem el a távozásom előtt.
  • Összkép:

    Tartom magamat a korábbiakhoz, annyi kitétellel, hogy a harmadik kényeztetés, amit eddigi közös történetünk során kiélvezhettem, tökéletes volt, minden másodperce emlékezetessé vált számomra. Mara számomra istennővé vált, talán megértitek, ha kissé elfogulttá váltam, de csak szuperlatívuszokat tudnék rá mondani...
Happy Massage