• Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Azonnal felvette, és azonnal tudott fogadni. Az éjszakai forgalom miatt 20 perc alatt ott voltam. szerencsém volt
  • Megközelítés:

    A parkolás ingyenes, de helyet nehéz találni. A tömegköz, villamos a Fehérvári úton, és buszok is vannak kissé távolabb.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház. Kissé zsúfolt, zegzugos, de egyértelműek az utasítások, így minden ok. A ház még éjjel is forgalmas, sokan élnek itt. A lakásban nincs semmi extra, csak a minimálisan szükséges dolgok. Viktória dohányzik, ennek megfelelő a lakás levegője. A tisztasággal nekem nem volt gondom, de tisztaságmániásoknak lehet hogy nem ajánlanám. Fürdőben 1 dinnyés tusfürdő, szájvíz nincs. Zuhany a kádban. Összességében elfogadható, hiszen nem a fürdő miatt jön az ember, de lenne hova fejlődni. A bejárat konyha-előtérbe nyílik onnan egy nappali nagy ággyal TVvel, belakva... beugrottam elsőre, Viktoria szólt hogy nem ez a tetthely. Jobbra tovább kissebb szoba nagy ággyal párnákkal, komóddal és székkel a ruháknak.
  • Lány külseje:

    állandóan megfogadom, hogy arckép nélküli hirdetésekre nem megyek, aztán mégis. :) ez megint speciális eset volt. A délutáni "kalandom" nem hozott maradéktalan kielégülést, ezért, este újabb lány után néztem. Igen szűk volt a lehetőségek köre minden kedvenc a várólistán elérhetetlen, így született ez a választás. Tehát az elvárásaimat félre tettem. :) Nem lettem szerelmes belé, de nem is fordultam meg a látványtól. A teste kitűnő, az arc nem jött be nekem, de nincs vele semmi gond. Ízlések és pofonok... :) Mindenesetre nagyon kedvesen in
  • Action:

    Mire a fürdőből kijöttem, ledobott mindent és meztelenül tévézett. Természetesen azonnal jött és bekísért a baszobába. Kellemesen beszélgettünk, semi erőltetett téma udvariaskodás. Lefeküdt az ágyra, és maga után húzott. Lentről közelítve finom puszikkal kalandoztam a testén. Kellemes puha bőre van a dinnyés tusfürdő illata is kellemes, szóval jó volt felfedezni, miközben ő is simogatott puszilgatott. A mellek picik, de a bimbók határozottan reagálnak a törődésre. Vikótria sem kalandozott másfelé, élvezte a törődést, és viszonozta. Az egés alkatára jellemző a feszesség, nincs semmi zsír a testén, ez az ő korában jó dolog. Viktória a "te korod" abszolút nem gond, sőt!! Sokkal jobban nézel ki a kortársaid nagyrészénél! :D Ez a feszesség igaz a puncira is. Pici jól reagáló csikló, feszes punci... gondolom valahogy karbantartja! :D
    Hosszan csókolózva kényeztettük egymást. Előbb én kalamdoztam nyelvvel a combjai közt, amit nem éreztem hatástalannak, később én térdeltem fölé, hogy meredező szerszámomat az ajkai közelébe juttassam. :) Lelkesen végezte a kényeztetést, jó volt nézni ahogyan teljesen merevre varázsolta a cerkámat, miközben én a combjai közt serénykedtem az ujjaimmal. Gumit varázsolt a rudamra, és magára húzott. Missziben hatoltam be finoman. Lassan mozogtam benne, miközben csókoltam a melleit, nyakát ..meg minden amit értem. Egy idő után éreztem a fenekemen a kezei sürgető szorítását, komolyabb tempóra sarkallva. Nagyon jl passzoltunk anatómiailag. Nincs nagy szerszámom, de kicsnek sem mondható, főleg ha valaki ilyen merevre varázsolja mint Viktória. Teljesen kitöltöttem, ő pedig lelkesen húzott magába egyre hevesebben, tempósabban, hangos nyögések kíséretében... Ez meg is tette a hatását, jött. a tüzijáték a telelőttem a gumit ma másodjára.
    Lassan lenyugodtunk, majd amikor kihúztuk az ezredest, láttuk, hogy neki megérkeztek azok a bizonyos napok amik havonta eljönnek. Ezzel le is zártuk a folytatást, és mivel nekem ő volt. a második lány aznap nemis bántam különösebben, hisz nagyon jól sikerült együttlét volt így is. A maradék kb 20 percet végig dumáltuk, és a legkevésbé sem udvarias semmitmondó csacsogással. Rendesen beavatott a dolgaiba, mint régi a barátok szokták. Köszönöm a bizalmt!!
  • Elszámolás:

    Előre, de ezzel semmi gong hiszen először találkoztunk. Extráka nem kértem.
  • Összkép:

    Tűzoltásos randi, "kényszerválasztás" volt, így az embernek ne legyenek nagy elvárásai, de maximálisan elégedtt vagyok. Jófej, jó a teste, jó volt vele.
Happy Massage