• Leóna

  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Drága!
    Nagyon köszönöm a soraidat /megleptél;) / és, hogy meglátogattál ! Örülök, hogy jól érezted Magad, én is csodás időt tőltöttem Veled:) élveztem minden percét;)
    Bármikor szeretettel várlak:) Csókollak Leóna

  • Egyeztetés:

    Elég gyorsan és könnyen ment. Mivel már voltam nála így elég volt üzenetben megbeszélni a részleteket.
  • Megközelítés:

    Szentendrei úttal párhuzamos kis utca, Flórián tértől nem messze. 1 -es villamos illetve valamilyen busz is jár arra. Parkoló simán található, fizetős, de még az alsó kategóra. Könnyen megközelíthető, egyértelmű cím.
  • Helyszín:

    Szokásos magas 3. ker. panel, így lift is található. A lakásban rend és tisztaság, volt ott asszem egy másik hölgy is, de ebből semmit nem vettem észre, szóval diszkréció max. Szobában nagy franciaágy, szekrény, fotel/kanapéágy, vállfa a ruháknak. A szoba tiszta, teljesen rendben van. Fürdő is tiszta, higénikus, többfajta tusfürdő, kád függönnyel. Szóval kecó is rendben.
  • Lány külseje:

    Mint a képen, nagyon csinos, sportos, szép arcú, jó kedélyű, vidám hölgy Lenóna és az új cicik is nagyon jól állnak, jól sikerült. Eddig mindig valami sexy cuccban (necc, magassarkú, stb.) fogadott.
  • Action:

    Már érkezéskor a beengedést követően az ajtóban elcsattan az első csók, majd kabát, cipő le, be a szobába, itt folytatódik a letámadása, valódi nyelves csókok. Itt elidőzünk így egy darabig, simogatom, nadrágon keresztül már hergel, masszíroz. Sikerül valahogy a zuhanyzóba kimenni, majd alapos zuhany után vissza a szobába és folytatódik a már megkezdetett együttlét. Itt egy óra tömény együttlét veszi kezdetét. Letámad szétcsókol mindenütt, persze mindezt viszonoznom, csókolom a formás ciciket, száját, nyakát… Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is megfelelő határok betartásával persze. Első kör így is lett vége, a nagyot élveztem a szájba amit nem is láttam viszont, hosszú ideig levezetett. Majd egy korty víz ivása után semmit nem pihenve folytattuk a dolgot, újra a szájába, de itt már elveszem tőle és csókolgatom, lefektetem az ágyra majd elidőzök ciciknél a bimbókkat kényeztetem amit úgy vettem észre nagyon élvezett majd lentebb vándorlok és megtalálom a finom, illatos puncit amit elkezdtem szájjal bevenni és élvezésig nyaltam, ha kellet akkor apró instrukciókat megadta. Gumit kértem amit gyorsan elővett és felrakott, de azért még közben egyszer kétszer rányalt a farkamra. Gumi fel, majd szemből támadtam, elég intenzív menetet toltunk le, majd így is sikerült elmennem. Hagyott lenyugodni, majd megtörölget újabb korty víz, majd szinte semmi pihenőt hagyva újra a szájában találom magam ahol ua. intenzív francia veszi kezdetét mint az elején, van mélytorok, kényszer, golyó kényeztetés, stb. Közben előkerül egyik játékszere és miközben Leóna a játszik rajtam addig én játszom rajta, hol nyelvvel, hol a játékszerével. Egy idő után gumit kérek, aminek a felrakása után belém ereszkedik és egy intenzív vágta veszi kezdetét, fáradunk fordulunk kutyusba, misszbe és még ki tudja mibe intenzív szeretkezés közepette, majd a végén kérem, hogy fejezze be szájjal amit községesen megtesz, mélyen szájába vesz, majd egy hatalmasat élvezek, levezet, szó szerint a lelket is kiszívva belőlem. Itt már kellett pár perc, hogy magamhoz térjek, mivel időn lejárt, így fogtam a kendőm, gyorsan tipli a fürdőbe, öltözés és búcsú a mielőbbi viszontlátás reményében.
  • Elszámolás:

    Mint telefonban, régi/új Pesti átlag, ami mindenképp megéri a kapott élményekért cserébe.
  • Összkép:

    Leone egy nagyon sexy, vidám, közvetlen Nő. Szereti és elvezi is a sexet, annak sok formáját, aki megadja a kellő tiszteletet az nagy élményekkel fog távozni, így tettem én is és nem is maradt semmilyen hiányérzetem, biztos, hogy fogok még felé járni ha kapok rá lehetőséget.
Happy Massage