• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Hé, Mindenki!

    Nagy nap ez a mai. Ünnepeljünk, szóljanak a fanfárok, perdüljünk táncra és vigadjunk! Meg kell ugyanis emlékeznünk egy sorsfordító eseményről, mely Aliz életében egy igazi mérföldkő. Soha, de soha nem fordult még elő, hogy valakitől a pornós hangulatra öt pontot kapott volna. Gondolhatnánk itt beleadott mindent, volt ott nyögés és cuppogás, mélyen a szemekbe nézés és még ki tudja mi minden bravúr...
    Ééés ez ebben a formában nem teljesen igaz. Hogy miért nem? A reklám után megtudjuk!

    Szóval:

    Helló Gmo!

    Hol is kezdjem? Talán a szokásos udvariassági formulákon essünk túl először. Nagyon köszönöm, hogy nálam jártál és a beszámolóért is igen hálás vagyok.
    Most ha látnátok biztos kinevetnétek. E nem túl bő lére eresztett sablon rész leírása után itt ülök az ujjamat harapdálva és kb két perce csak magam elé bambulok, hogy valami még ezzel kapcsolatban hátha eszembe jut és bővíteni tudnám a hálálkodó/kedveskedő bekezdést. Közben azon vettem észre magam, hogy már messze járok, és azon gondolkodom milyen legyen a következő cipő amit veszek magamnak, és azon, hogy most hozok be egy adag karamellás popcornt. Jó lesz azt csipegetni így írás közben.
    Olvastam, hogy micsoda tragédia ért téged. Kérted az utcai ruházatot de én galád módon nem voltam hajlandó egy semmilyen farmerban fogadni hanem ellenkezésből egy csipkés bodyban vártalak. Szörnyű mik vannak! Igazából egyszerű magyarázata van ennek. Mielőtt jön valaki akkor alaposan lefürdök, méghozzá az érkezése előtt nem sokkal. Pont azért, hogy tökéletesen tiszta, üde és illatos legyek. Ezután nem fogom visszavenni az utcai ruhámat, mert akkor felesleges lenne ez az egész tisztálkodás. Mint ahogy sok vendég letusol otthon indulás előtt, utána felveszi a ruháját, idejön...ezért természetes, hogy itt is tusolással kezd. Látod, ez ilyen egszerű. Ha ez a kérdés ennyire foglalkoztatott akkor ha személyesen megkérdezed akkor már itt helyben elmeséltem volna ezt neked. Még az a szerencse, hogy a csipkés fehérneművel is hamar meg tudtál barátkozni.
    Tetszik az írásodban, hogy nem hozod az itteni szokásos formulákat, van egy sajátos stílusod, ez direkt jó. Nem tudom, hogy te fura fazonnak tartod-e magad, de szólok, hogy Fura Fazon (FF) vagy. Néha olyan voltál egy kicsit mint elefánt a porcelánboltban. Furcsa hozzáállással, furcsa reakciókkal. Na nem mintha ez zavart volna engem, tudtam kezelni. Én veled annyira voltam barátnő amennyire te velem barát. Egyébként én baratnőnek is ilyen vagyok: akaratos és szenvedélyes és távolságtartó, amit ha van kedvem egy pillanat alatt lerombolok és rendkívül közel leszek a másikhoz. Na nálad ez az utolsó állomás tényleg hiányzott. Nem vagy sem egy romantikus, sem egy érzelgős alkat. Nem igényled a túlzott közelséget, gyengédséget és mint kiderült a túl sok szenvedélyt sem. Nincs ezzel semmi baj. Az a dolgom, hogy ehhez alkalmazkodjam. Próbáltam ezért a szenvedélyt minél lejjebb állítani magamon, mert nem akartam túl sok lenni. Tényleg kifejezetten visszafogtam magam. Gondoltam neked nem egy falakat kidöntős randira van szükséged. És te még ezt is rendkívül pornósnak ítélted meg. Ezen most jót kuncogok. Ja, és a program végén ledér módon viselkedtem? Nem takargattam magam rendesen? Sokan gondolják, hogy amilyen tudatos vagyok, itt minden jól meg van koreografálva. Egy fenéket! Ahogy esik úgy puffan. De tanulva az esetből ma már igyekeztem rendes kislányként viselkedni...több-kevesebb sikerrel.
    Múltkori reagálásomban amit Sug83 kollégának írtam anekdotáztam egy kicsit kamaszkori románcomról Udóval. Azóta is várják többen a folytatást. Hát jó, engedek a nyomásnak. Arra már múltkor is utaltam, hogy anyukámék szívébe skinhead barátom nem lopta be magát. Már a belépője is igen emlékezetesre sikerült.
    Udo zord külseje ellenére egy rendkívül érzelgős és romantikus fiatalember volt. Pár nap nélkülem olyannyira megviselte, hogy némi alkohol elfogyasztása után az egyik éjszaka elzarándokolt az utcánkban és órákon át az én nevemet kiabálta az ablakunk alatt és bánatában bús dalokkal szórakoztatta magát. Persze másnap én tagadtam mindent, hogy anyukámék biztos valami más nevet hallhattak az éjszaka és egyébként is a fél utcát így hívják...valamennyire sikerült is megnyugtatnom a kedélyeket. Viszont ezzel még nem volt vége a sztorinak.
    Egyszer suliból haza érve látom, hogy a szüleim ülnek szótlanul a nappaliban falfehér arccal és merednek maguk elé. Kicsit megijedtem, talán valami tragédia történt a családban. Erre csak kiderült, hogy Udo gondolt egyet és becsöngetett hozzánk és anyukámtól érdeklődött utánam. Szép megtermett fiatalember volt a skinhead identitás minden külső jegyével felvértezve. Anyukámnak sajnos nem igazán jött be ez a stílus. Azt hiszem itt gondolkoztak el azon először a szüleim, hogy a pedagógia nevelésük teljes kudarcba fulladt. Mivel már kamaszként is elég meggyőző kommunikációval rendelkeztem így megmagyaráztam nekik, hogy mindez csak apukám téves döntésének az eredménye. Mert ha pár héttel korábban nem szab nekem időbeli korlátot, hogy mikor érjek haza a Kispál koncertről akkor én a koncert után rendesen haza jöttem volna. Viszont így a tiltakozás eme módját választottam, hogy ilyen Udo-félék társaságát kerestem. Mérlegelve érveimet ezek után a szüleim eltörölték az időbeli szabályozást...cserébe én pedig könnyes búcsút vettem Udo barátomtól. És ezt szó szerint kell érteni mindkettőnk részéről.
    Látod Gmo kolléga, ilyen az igazi szenvedély. Még a végén egy tanmese kerekedett ki a sztoriból.
    Ha nem is ezekbe az érzelmi magasságokba kell emelkedni minden találkozás alkalmával, és nem kell megkönnyezni a búcsút, azért néha jó magasabb hőfokon égni.

    Féltél, hogy nem fogsz kapni regalást. Kaptál...talán túl sokat is. Ez most ennyi lett.
    Sok új élményt kívánok neked!
    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Némi chatablakos ismerkedés, majd egy rossz telefonnal való nem kevés szerencsétlenkedés után végül sikerült beszélni és megállapodni egy csábítóan közeli időpontban. Reggel lévén a hangja a telefonban még csillingelően álmos volt. Azért minden szükséges részletről tájékoztatott, a címet is megkaptam egyből.
    Összességében telefonon és chaten egyaránt készséges volt.
  • Megközelítés:

    Hétvége lévén autóval kellően egyszerű volt, a parkolás szintén. A fizetés szükségességét nem figyeltem, mindenesetre erre szolgáló oszlop nem került a látókörömbe. A pontos cím alapján a ház eltéveszthetetlen, de megkaptam a vizuális jellemzőit is a biztonság kedvéért. A GPS pontos volt.
  • Helyszín:

    Az utcáról telefonon csörögtem, válaszul kaptam az instrukciókat a kapukódhoz. Az esetemben itt volt egy kis kavarodás, mivel az utcai kapu nyitva volt, én pedig annál már beljebb voltam és a bejárati ajtónál semennyi műszer nem várt kapukódot. Miután felismertem a helyzetet, kimentem, benyomtam és minden rendben volt. Végülis lényegében csak azért, hogy Aliznak jelezze, hogy valóban jó háznál járok.
    Konkrétan a házba a jobb oldali ajtón kell bejutni, különben az embernek egy nagyon eltérőbb problémáját kezelik. A lakás a nemalagsori -1. szinten található, halk kulccsörgés bentről és hopp, már bent is van az ember izgatott fia/lánya.
    Azon gondolkoztam, hogy az efféle fürdőszobákban simán lehetne hiteles tusfürdő kedvtelési statisztikát készíteni. Temérdek fajta áll rendelkezésre, valamelyik márkából önmagában is több változat. Zuhanyfüggöny nincs, a kád elhelyezése szükségtelenné teszi. Ennek ellenére nekem sikerült mindent összevizeznem. Utólag belegondolva háttal a falnak helyezkedve megkíméltem volna a helyiséget. Hoztam a formám...bocs.

    A barátnőjével dolgozik, bár ő ekkor épp nem volt a lakásban. Ezzel együtt sincs szalon hangulat, inkább olyan, mint amikor ketten összebútoroznak célszerűségből.
  • Lány külseje:

    Elegen leírták már, nehéz újat írni. Ahhoz képest pont úgy néz ki:)
    Személy szerint lényegében egy cseppet harsány lányt vártam, de kellemesen csalódtam. Bár az volt, de aranyosan, puszival köszöntött, elirányitott, abszolút a kedvemben járt. Nem akart mindenáron leuralni, csak egy picit:)
    Lehetőség szerint általában szeretem az embereket teljes valódi stílusukban megismerni, ezért a telefon után jeleztem chaten (csak később jutott az eszembe), hogy szabad-e kérni, hogy normál ruhában várjon. Nemleges választ kaptam, mivel ahhoz neki nem volt kedve.
    Ennek megfelelően egy tangás bodyban pillantottam meg elsőre, ami remekül kiemelte a kerek fenekét.
    A teste többi porcikája is igen kivánatos és ért hozzá, hogyan adja elő, egyszer így hajol, máskor úgy tartja a lábát, hogy az ember szemét odavonzza.

    https:/media.giphy.com/media/ysoK6qc1xpNxm/giphy.gif

    Helyes arca a két füle közé pozícionálta magát végig. Haja felkötve, hogy ne legyen olajos.
    Sminkre nem emlékszem, az bizos, hogy nem volt tolakodó, ami nálam nagyon hatalmas plusz (kifejezetten a sminkre vonatkozó csillagokat miért nem lehet osztani?).
    Az egész megjelenése és személyisége magával ragadó. Ha az életben ismernénk egymást, örömmel vinném társaságba, különösen ha én nem akarok a figyelem középpontjában lenni, mert Aliz biztosan pillanatok alatt ot lesz.
  • Erotikus masszázs:

    Már a telefonban megkaptam a kérdést, hogy masszírozni is szeretnék-e valóban. Miután elemeztük, kitárgyaltuk az erotikus masszázs fogalmát, nem volt kérdés, hogy részben ezért hívtam fel őt.

    Megkért, hogy vetkőzzek le, de aki szégyenlős annak, a fürdőben is lehet. Kellemes volt, hogy nem támadt le ezzel azonnal.
    Zuhany után tatamin hasra le (pontosan középre, ahol a párna van!), Aliz behajol, body le és mellém huppant. Röviden faggatott, hogy miért jöttem, mennyi tapasztalatom van, megismerkedtünk ebből a szempontból is.

    Tisztességesen végiggyúrt közepes erősséggel egészen a nyakamig, még a csuklóm belső felét sem hagyta ki. A hátamon volt mit igazán szétcsinálni, ott többet időzött, keménykedett is. Volt már, hogy egy profi(?) masszőz a könyökét használta rajtam, de az csak fájt haszon nélkül, viszont jelen esetben egyáltalán nem volt így. Jól esett, ami során szinte éreztem menet közben, hogy távozik belőlem a *feszültség*.
    Azért, hogy rendesen tuti legyen, igényli és szóvá teszi, hogy a visszajelzések alapján tud minőségben többet nyújtani. Nyílvánvalóan kevésbé van ínyére a döglött hal vendég. Én nemsokat szóltam, jó volt úgy, ahogy csinálta. Ha lesz legközelebb, esetleg erősebbre kérem majd (ha egyáltalán lehet, nem beszéltünk róla) és talán kérem, hogy több időt fordítsunk a hátamra. Az ott sokcsillagos volt.

    Időnként főlém hajolt, néha "véletlenül" megkarcolt a mellbimbókkal, amit én végig a tükörben moziztam. A párna viszon feljebb van, mint ahol a tükör véget ér. Amikor feljebb dolgozott rajtam, abból nemsokat láttam. Azt hiszem:)

    Végig folyamatosan csevegtünk. Bármiről is volt szó, szenvedélyesen hangot adott a markáns véleményének. Én ritkán szóltam, pl. mindjárt az elején szerinte butasággal kezdtem:) Magát ezt a tényt is jól körbejártuk.
    Úgy tűnik, sok dologban hasonlít a világszemléletünk, más dolgokban pedig különbozik, viszonylag könnyen megtaláltuk a közös hangot.
  • Levezetés:

    Amint végzett mindkét oldalról, beolajozta a ciciket és a puncit, majd verbálisan is előrevetítette, hogy a kapcsolatunk szintet fog lépni.
    A korábbi hozzászólásokból a koreográfiát ki lehet olvasni, habár szerény véleményem szerint többet ér átélni. Mivel én első bálozó voltam, csak kapkodtam mindenem, hogy mivan.
    Még hason voltam, amikor cinikusan megjegyezte az addigi passzivitásomra válaszul, hogy elkezdtem szuszogni. Mégis mit tehet a férfi ember, ha a pulzus egyre csak emelkedik, az agy tartalék üzemmódba kapcsol és csak annyit tud kimondani, hogy húha?

    Azt se sokáig, mert a fordulás után hamar két ruganyos cicit kellett az ízlelő bimbókra venni, őrület. Többször is lenyugtatott Aliz, hisz még nem volt itt az ideje.
    Kérdeztem, hogy megpuszilhatom-e, amire annyit válaszolt, hogy majd ő írányít. Sokáig nem foglalkoztatott a kérdés, mivel megfordult, hogy akkor majd úgy fog rajtam csúszkálni. Csak a szabad kapacitás hiján nem pirultam el, de azért felkutattam a felfedezendőket. A hangeffektekből ítélve nem hiába.

    Miközben a tükörben néztem, Aliz átszellemült ügyködését, egyszercsak nem vett vissza a keze tempójából, sőt ráerősített és végem lett. A legvége talán egy picit túlzottan is erős volt nekem.
    Amikor kifújtuk magunkat, azt mondta, ez így elsőre egész jó volt. Mondtam, hogy bizony, jól éreztem magam, de ő replikázott, hogy önmagára gondolt:D Tudja, mit kell mondani a férfiember önérzetének.
    Nem túl hamar komótosan letisztogatott és mellém hasalt.

    Kérte, hogy simogassam a fenekét, combját, miközben beszélgetünk még. Elmondta, hogy majd utána elárulja, hogy tudom lemosni hatékonyan az olajat, mintegy kíméletesen felvezetve a randi szomorú végét.

    Alapos zuhanyt vettem,az illendőnél több időt is vett igénybe. Szerintem még olajos maradtam, szerinte viszont már csak a képzeletem játszott velem. Amíg öltöztem, ő a tatamin hanyatt könyökölt és beszélgetett velem, de mit láttam? A törölköző rátekerve, de a punci ki-kivillan, miközben ő szinte észrevétlenül "tárogat" a lábával. Tüzes, legszívesebben menten elölről kezdtem volna.
  • Elszámolás:

    Másfél óra tömény izgalom, de valójában sokkal többet voltam ott. TP nem volt, én kérdeztem csak öltözködés közben, hogy állunk idővel és döbbentem rá, hogy visszaélek a vendéglátóm kedvességével.
    Természetesen kétséget kizáróan megérős.
  • Összkép:

    Tele feszültséggel érkeztem és kifacsarva, de boldogsághormonokkal feltöltve távoztam.
    Ő egész biztosan kritikus(abb)an fogja értékelni mind a randit, mind a beszámolót. Éreztem némi határozott távolságtartást végig, ami ebben a helyzetben nemkicsit groteszk, de egy ismerkedős alkalommal mégis így rendben van.
    Aliz szerint nem vagyok visszajárós típus. Ki tudja, majd kiderül:P
Happy Massage