• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt telefonáltam, hamar elértem, délutáni időpontot foglaltam. Abban állapodtunk meg, hogy előtte 2 órával visszajelzek, amit meg is tettem. Ekkor fixáltuk a címet, ahova megbeszélt időpont előtt 5 perccel meg is érkeztem. Ekkor hívtam újra, ám kért még 5 percet, mert a szoba még nem volt kész, de 5 perc után simán bejutottam.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím, könnyű parkolás (ingyenes szinte mindenhol a környéken), Tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető, majdnem előtte szállhatsz le az egyik járműről. GPS tuti odavisz, ha valakinek kell.
  • Helyszín:

    A lakás tömblakás, fentebbi emeleten, így ennek megfelelően vagy lift vagy lépcső visz oda (sportosabbaknak hajrá). A lakásból a belépőd, fürdőt és a tetthelyet láttam, így ezekről tudok csak nyilatkozni. Mind megfelel a célnak, belépőnél lerakható a cipő, fürdő kicsi, szűkös, kád-zuhany, de van bőven tusfürdő és szájvíz is, így a célnak megfelel (nyilván lehetne jobb), de tisztaság van, így erre nem lehet panasz. A tetthely tágas szoba, ágy gyorslepedőzhető, kellően nyikorog... Összességében minden rendben van, de semmi extra luxus környezet.
    A lakásban többen vannak, de nem találkoztam másokkal (azért a fürdőbemenet feltűnt egy korábban még nem ott lévő cipő). Az egyetlen ami zavaró lehet, hogy elég sok minden hallható a szomszédból, de ezt Jessyca zenével rejti el ügyesen.
  • Lány külseje:

    Mivel képek közt van retusált és retusálatlan, arccal, így nagy meglepetés nem éri az embert. Az adatok szerintem stimmelnek, a képeken ő van. Van pár tetoválás, szilikonmell, formás minden. Senki ne szálkás vékonyságra számítson, de nincs is rajta sok fölösleg. Bízhattok a képekben.
  • Action:

    Fürdéssel kezdődött, onnan át a szobába (itt ügyelt arra, hogy mással ne találkozzak mással). Már meztelenül találtam rá az ágyon. Rövid ismerkedés után csókok, ölelés, majd az ágyra visszafeküdve, a szokásomhoz hű lenti beköszöntéssel kezdtem. Egy kis izgatás után vissza is kaptam, NF-je dicséretre méltó, jó a hozzá tartozó manuáltechnika is, ezt a részt kifejezetten ajánlom mindenkinek élvezkedésre. A vigyázzállás után jött egy kis paci, amit megint csak ajánlanék, mert nagyon ügyesen, ütemesen lovagol, nagyon jó mozgása van és kitartó. Közeledett a végem, így lassításként kutyusba váltottunk, ami sajnos szintén jó volt annyira, hogy hamar ki is végzett. A gyors tisztálkodást követően beszélgettünk, mindenféle témáról, nagyon nyitott és kedves lány, szóval szinte bármiről lehet vele beszélgetni. Mikor éreztem, hogy ideje még egy második kísérletnek, újra nekiláttunk. Pici adott NF, utána kapott NF és újra is kezdtük megint pacival, amiben újfent nagyon jó volt. A pózváltás magaslábas missziósba fordult, ami ugyan ne sikerült olyan jól (saját hiba, egy kicsit megakad a koncentrációm), de végül célt ért. Utána még kis beszélgetés jött, majd fürdés, végül elköszönés kedvesen.
    Amiket kiemelnék: nem tudom mennyire élvezte a társaságom (nem épp top formám hoztam), de ha nem is, az tuti nem látszott rajta. Akció közben biztató hangokat hallat (élvezettel nyöszörög), ami nem tudom mekkora színészet volt, de mindenesetre jól esik az embernek. Az NF szerintem nagyon jó technikájú, ezért kiemelném. Ami esetleg negatívum, hogy pár dolog nem igazán lehetséges, pl ujjazás nincs (ez stimmel az adatlappal), mellére nagyon érzékeny, így sajnos nem lehet jól megdolgozni, illetve a csók inkább szájrapuszi, nem nyelves. Az NF pornós hangulatú volt, a szex viszont inkább barátnős, így egyiket sem húztam nagyon magasra. A hangulat leginkább egy ismerőssel való összepörgésre emlékeztetett, semmint lepedőcsatára vagy barátnőre.
  • Elszámolás:

    Elején tisztázva, előre rendezve. Extrát nem kértem, sima órás lehetőségre ugrottam be hozzá. Vittem némi meglepetést, amit rögtön az elején a megbeszéltekkel együtt át is adtam. A csokor átlaghoz képest kicsit magasabb. Mivel minden az előre megbeszéltek szerint ment, ezért korrekt volt az elszámolás.
  • Összkép:

    Tudatos választás volt, minden az adatlapnak megfelelően zajlott, így én nem csalódtam. Rajta volt a listámon, így nekem megérte a találkozó, viszont azt is el kell mondani, hogy az érték-lehetőség arány nem feltétlenül a legjobb. A többszemélyes lakásokat én nagyon nem kedvelem, de itt jól meg volt oldva. Összesítve: rám nagyon jó benyomást tett a találka, nekem teljesen megérte és másnak is ajánlom!
Happy Massage