• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Különleges randink volt, már az egyeztetés is különlegesen alakult. A barátnője rendszeres látogatója vagyok, éppen egy jól sikerült randi után a konyhában beszélgettünk, mikor betoppant Lili is. Mivel már régóta ismerősök vagyunk, így örömmel üdvözöltük egymást, Lili kacéran az ölembe huppant. Noncsira néztem, és kérdeztem, hogy, hogy mit szólna, ha legközelebb Lilit látogatnám meg. A lányok jót nevettek, és zöld utat kaptam.
    Egy nem szokványos egyeztetés után egy nem szokványos randi következett, így beszámolóm tartalma is kicsit formabontó lesz.
  • Megközelítés:

    Autóval közlekedtem, a kocsi, már magától odatalál, most elsőre találtam parkolót, igaz szerencsém is volt, mert éppen akkor ürült, amúgy néha bizony két három kört is kell tenni, a parkolás fizetős, kétfajta zóna is van, az egyik olcsóbb, azt válaszd. BKV természetesen egyszerűbb.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi múltszázadi körfolyosós épület, átesett már kisebb felújításon, talán a felsőbb szinteken még mostanában is dolgoznak. A kapuban a belépési kódot fejből tudom, de azért csörgök, hogy biztosan tudjam, jókor érkeztem.
    Belépve Lili áll a függöny mögött a pici előtérbe, ahol cipőmet hagyhatom, minden egyébbel most a jobb oldali szobába invitált. Itt kanapé, tatami, és polcos szekrények vannak, illetve a falakon megfelelő magasságban tükrök. A fürdőt a pici konyhán keresztül lehet megközelíteni, itt zuhanykabin minden szükséges kellékkel.
    A lányok különös gondot fordítanak a rendre és a tisztaságra, a szobában nagyméretű tatami, kellemes hangulatvilágítás, és halk zene fogadott.
  • Lány külseje:

    Lili, egy vagány csajszi, csodás adottságokkal. Alacsony, de hihetetlenül formás testalkattal rendelkezik. Igaz arckitakarással hirdet, de természetesen ez csak a diszkréció miatt van, hogy azért még véletlenül se ismerjék föl a sarki közértben. Egyik képen sem mosolyog, sajna, ezt onnan tudom, hogy azért láttam ezeket a képeket arckitakarás nélkül is, néha egy párat feltesz incselkedés kepén a porfólióba. Szóval, a huncut mosoly, nagyon le tud venni, a lábamról. Csodálatosan kerek cicik, és szintén igen formás kerek popsi ami még le tudnék írni róla, annak aki nem ismeri.
    Lilinek gyönyörű zöld szemei vannak, ja és csodálatos szempillái, most fogszabályozót hord, olyan kis aranyosat, alig látszik, de mégis nagyon szexi. Gyönyörű szőkés barna hosszú kibontott haja külön élmény, no de szeretem összefogva is, külön élvezet ilyenkor összeborzolni, persze ilyenkor kapok a kezemre!!
    Összességében elmondhatom, hogy Lili önmagára és környezetéére nagyon igényes, mindig visszafogott sminkben fogad. Az alkalom most megengedte, hogy egy laza otthoni ruhában várjon.
  • Erotikus masszázs:

    A megbeszélt időre érkeztem kicsit átfagyva, így Lili meleg mézes teával várt, magának is töltött, közösen teáztunk, előkészültünk a masszázshoz is, hiszen ma a frissen érkezett NURU port készítettük el, kis melegvízben feloldva nuru gél lett belőle. Gondos kevergetést igényelt, hogy ne legyen csomós. Ez valami távolkeleti huncutság, alga őrlemény, ami vízzel keverve sokkal sikamlósabb mint az olaj, a csúszkamasszásnak kiváló kelléke amúgy íztelen szagtalan és bőrbarát anyag. Szóval előkészítettük az "anyagot" majd elmentem a tusolóba, felkészülni a masszázsra, Lili hozta a törölközőmet, ebbe burkolódzva mentem a tatamira. Lili ekkorra már szintén munkaruhában várt, ez most azt jelentette, hogy nem volt rajta semmi, ami a bájait elfedte volna, hát persze úgy egyeztünk, hogy a csúszkamasszázs résszel kezdünk. A tatamira huppantunk, a kellemes langyos nuru géllel gazdagon össze vissza pancsoltuk egymás testét. Kezemnek is nagyon kellemes érzés a rendkívül sikamlós anyag, ezzel kenegetni Lili testét nagyon jó élmény, amit nehéz szavakkal leírni, ezt érezni kell. Lassan kezdetét vette a csúszka, közben én sem voltam tétlen, kezeimmel, comjaimmal, no és Ficánkával is simogattam Lili testét. Az a lényeg, hogy minél változatosabb és váratlanabb pozitúrában találjuk magunkat, közben bőven frissítettük a gélt is magunkon, húúúú nagyon malacok voltunk a dagonyában. Imádtam mikor Lili a hasamon ülve fel, s alá szánkózott ficánkát a kezei közé fogta, néha tekert is rajta egyet, volt hogy megfordult és a fenekével ingerelt, így szánkózott, no persze máskor meg a cicik voltak bevetve, Ficánkával a bimbókat dörgöltem, majd a két cici között szánkóztattam, szóval kiélveztem szinte minden a helyzet adta lehetőséget. A masszázs szakmailag nem tudom mennyire volt átgondolt, és szakmailag megalapozott és hatékony, de kölcsönösen nagyon élveztük, ez a nuru gél, tényleg különleges és új élményeket okozott.
  • Levezetés:

    Tulajdonképpen a nuru csúszkát teljes egészében kényeztetésnek éltem meg, ez a fejezet azért sikeredett karcsúbbra, de egész randinkat kitöltötte, Lili mindent megtett, hogy szexuális vágyaimat felkorbácsolja, és ne illendően viselkedjek. Meg kell említsem még a kiválóan elhelyezett tükröket, de én igazából nem használtam ki ezen lehetőséget, a látvány elég szürreális benne, egy csodálatos fiatal lányt látok benne, de sajnos magammal nem vagyok megelégedve, hogy is kerülök a képbe, no ez elég hihetetlen látvány. :)
    Puszit kaptam mindenfele, Ficánka sem maradt ki, a kontrollt persze már régen elveszítettem, így egy boldog ölelkezés közben érte a vég, Lili ennek előjeleit észlelve gyengédebben kezdett vele bánni, egy hihetetlenül kedves, bújós levezetést kaptam tőle. A gélt lassan már beszívta bőrünk, én is visszatértem a valóságba, de persze még hosszan élveztem Lili kedves szuszogását, és gondoskodását. Szeretek így összebújva is dumcsizni, ilyenkor kedvesemnek szólítom, ebben a játékban ez szerinte megengedhető, no és ilyenkor sem nézek a tükörbe.
    Hosszú levezetés után mentem zuhanyozni, amikor újra víz érte a nuru géles testemet ismét síkos lett, de ezt a víz hamar leöblítette. Gyors közös zuhany után még kaptam enni, inni, megbeszéltük az élményeket.
  • Elszámolás:

    Barátságunk miatt a tipikus elszámolási szituáció nem jellemző, de azért mindig alkalmat kerítek rá, hogy ajándékaimat átadjam. Amúgy a "bővebb infóban" lehet tályékozódni. Mindig legalább 2 órára megyek, Lilinél az idő kellemesen telik, és nagyon gyorsan elszalad, sokszor még szívesen maradnék, ha időnk engedi.
  • Összkép:

    Lilinél, úgy gondolom, én már nem vendég vagyok, ez mindkettőnket felszabadultá tesz. Persze ezt a státuszt ki kell érdemelni, és meg is kell becsülni. Lili közvetlen, és barátságos, de a kölcsönös bizalommal nem illik visszaélni, a magánéletet is tiszteletben tartva. Szeretem a társaságát, boldoggá tesz nőiessége, fiatalsága, persze tudom ezek nem keverendők az érzelmekkel, Lili sem játssza el, hogy ….. Szóval egyszerűen kellemesen telik az idő egymás társasságában, a tataminon is, vagy éppen a konyha asztalnál ülve és beszélgetve. Ilyenkor megtisztel bizalmával, bizony sok közös titkunk van már, igen ez veszélyes az ehhez hasonló szitukban, de persze ez nem pár hét alatt alakul, és tudjuk, kölcsönösen megbízhatunk egymásba. Nem Lilikém szivére pályázom, az már lehetséges, hogy foglalt, ahogy az enyém is, de félrelépni vele mennyei érzés, és bocsánatos bűn.
Happy Massage