• Tia

 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Ferem :)

  Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat :) Nagyon örültem hogy ismét találkoztunk, nekem is jól indult tőle a napom :) Remélem már jobban van a harci sérülésed!! :)

  Sok-sok :P

 • Egyeztetés:

  Közel fél éve nem jártam nála és már nagyon érett a gondolat a fejemben, na és a vágy iránta, hogy ismét karjaiban érezzem jól magam. Tollat ragadtam és priviben megbeszéltük a látogatásom napját és idejét, amit vtr-en is megerősítettünk. Utána türelmesen, de mégis türelmetlenül vártam a jeles nap reggelét.
 • Megközelítés:

  A környéken mindig biztonságban tudom az autómat annak ellenére, hogy nem áll mellette biztonsági őr. A parkolás ingyenes, ráadásul a közterületet kamera figyeli, ami megnyugtató számomra. Remélhetőleg a monitor előtt is ül valaki.... Tömegközlekedési csomópont van a közelben, így aki a BKK viszonylatait venné igénybe, annak sem állhat nagyobb akadály az útjában, hogy eljusson hozzá.
 • Helyszín:

  A panelekért nem rajongom, viszont Tia búvóhelye nagyon nívós és hangulatos. Minden igényt kielégítő bútorzat a lakásban, és ízléses színkavalkád a falakon. A fürdőben van választék tusfürdőből és szájvízből is, de mindig viszem magammal a sajátomat.
 • Lány külseje:

  Tia gyönyörű lány, ahogy az adatlapján látható képei is tükrözik, nincs benne semmi trükk. Amit viszont a fényképek nem adnak vissza az bizony a Tia varázs, ami már egy levélváltás alkalmával, vagy egy telefonon való csevej alatt megérinti az embert. Könnyen a hatása alá lehet kerülni és onnantól kezdve nincs menekvés, csak a vágy iránta.
 • Action:

  A fürdőszobai jelenetem után igyekeztem vissza a szobába, ahol már türelmetlenül várt rám. A szoba ajtaját becsukta mögöttem, majd átkarolt és ajkaink összeforrtak. A csókjára nem lehet panasz, folyamatos volt a nyelvjátéka. Csókcsatánk közben kezei elindultak, hogy feltérképezzék a testem, majd a nedves törülközőhöz érve egy mozdulattal megszabadított tőle, utána róla is lekerült a fekete koktélruha. Egy kicsit játszadoztam melleivel, csókolgattam őket, utána az ágyon elhelyezkedtem kényelmi pozícióba, hogy finom nyelvjátékát máshol is érezzem.

  Mellém helyezkedett, hogy közben kezemmel érinteni tudjam, majd két ujjával közrefogta nemiszervem. Sokáig nem váratott, pillanatok múlva ajkai ölelésében éreztem magam. Az elején csak a makk volt a szájában, nyelvét pörgette rajta, majd mélyebbre vett, hogy jobban megízleljen. Nagyon finomam kényeztetett és már nem tudtam féken tartani magam, így arra kértem öltöztessen fel.

  A gumi felkerülése után a nyeregbe pattant. Lovaglás közben közelebb hajolt, hogy csókolni tudjon, majd egy vadabb vágta után pózcserét javasoltam. Vendéglátóm bizonyos fényképei mindig felcsigáznak, de még soha nem szeretgettem meg hátulról, így viszont nem is volt kérdés, hogy miként forduljunk. Mögé kerülve egyből behatoltam, hogy mély benyomást tegyek rá, közben pedig gyönyörködtem a látványban, amit eddig csak a fotókon láthattam. A be-ki játék közben testét simogattam, ő pedig jobb kezével hátra nyúlva ujjaival a zacsit izgatta.

  Látni akartam már az arcát, érezni csókját és tapintani melleit, így a hátára feküdve folytattuk reggeli kalandozásunkat. Sajnos egy korábbi sérülésem miatt a kezem hátráltatott, ezért nem tudtam mind a két kezemen támaszkodni és az ujjaim bevetni a játékba, így el is fáradtam idő előtt, majd arra kértem, hogy vegyen ajkai közé ismét.

  A szájába vette férfiasságom és érzéki nyelvjátékával izgatott. Annak ellenére, hogy Tia jól beszéli az idegen nyelvet az én pálcám makacskodni kezdett. Alkalmi kedvesem nem adta fel, lágy kézmozdulataival, ajkai ölelésében és nyelvének érintése meghozta a kedvet, majd egy hosszú francia után a szájába élveztem. Talán a mennyiség miatt, esetleg a látványért Tia visszaengedte kéjrudamra a nedűt, majd megtörölgetett.

  Tisztálkodás után már nem akartam aktív játékba kezdeni, ezért felajánlottam nyelvem gyengéd érintéseit. A hátára feküdt, én a lábai közé kerültem, majd belenyaltam az éden kapujába. Nyelvem játékos mozgásba kezdett, s közben tekintetem Tia arcát figyelte, hogy érzékszervem simogató érintése milyen hatást vált ki nála. Gyengéden érintettem csiklóját, folyamatosan izgalomban tartottam, majd édes nedve a számba került, hidat formált teste és a lábai a fejemet fogták satuba. Pihegése közben keze a számat tartotta távol, majd lábát végig csókoltam, s végül mellé feküdtem. Pár percet beszélgettünk, de mivel a randink vége közeledett, így tisztálkodás után öltözés és búcsú.
 • Elszámolás:

  A nyári találkozónk óta beszerzett egy méretes vázát, amiben már egy nagyobb csokor mutat jól! Még szerencse, hogy rákérdeztem a tervezési fázisban, így a virágoshoz ennek tudatában indultam. Az ajándékba vitt édességgel együtt a mécsesek mellé raktam.
 • Összkép:

  Mindig jól érzem magam nála, főleg a társaságában és ugyan most volt egy kis visszatartó erő nálam, amit ő csak harci sérülésnek hívott, de sajna gátolt a mutatványban, ezért nem tudtam hozni a tőlem elvárhatót. Tia a tőle megszokott módon mindent megtett, hogy ismét jól induljon egy napom.
Happy Massage