• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága G.!
    Imádom az írásod épp annyira mint amennyire téged az első perctől kezdve!
    Hatalmas volt az összhang már a magán levelezésünk alkalmával is !
    Egy elmaradt randi , igen igen a félre lépését:) miatt , hmm szomorú voltam miatta hisz már a levél váltások után nagyon izgatottá váltam ki is lehetsz .....
    Érdemes volt várni .... azt hiszem talán egyszer egyik levelemben meg is jegyeztem : tuti az esetem leszel ! :)
    Nem is ért csalódás !
    Köszönöm !
    Köszönöm ezeket a sorokat , az eddigi kedves levelemet és ezt a fergeteges találkozást !
    Bevallom őszintén ; vissza várlak !!!!!
    “......Érj hozzám még egyszer
    Hadd, hogy lássam a szárnyad
    Csak meg ne mutasd másnak
    Érj hozzám még egyszer
    Hagyd, hogy szorítsalak jobban
    Vesszünk el a mostban...

    Várni rád, és remélni,
    hogy lesz még pár
    Találkozás, nyárutón a Dunánál.
    Ismerős vágy, piszkos tangót
    Táncol a szívemen át.

    Érj hozzám még egyszer
    Hadd, hogy lássam a szárnyad
    Csak meg ne mutasd másnak
    Érj hozzám még egyszer
    Hagyd, hogy szorítsalak jobban
    Vesszünk el a mostban...

    Váltakozik nap és éj,
    Borban ringó tükörkép,
    Lepke vagyok,
    Fényednél
    Oooooo...
    Drágám lett egy új Dokid ! Aki felírta a rehabilitációs kezelést !
    Millió édes Szöszke Csok ;) ( ugye emlékszel milyen is....)

  • Egyeztetés:

    Drága Doktornő! Engedelmeddel, ha egy picit megkésve is, de az én kis szerény beszámolóm is megszületett, ami aztán lehet, hogy nem is olyan szerény, minden esetre nem a rövidebb beszámolók táborát gyarapítja :) HOSSZÚ LESZ, De úgy érzem ebben a formában és terjedelemben lett kerek a mi kis közös történetünk! Ezért Előre is köszönöm a Türelmet :)

    Szöszikével a mi úgynevezett „virtuális” kapcsolatunk, bátran fogalmazhatok úgy, már hónapokkal ezelőtt szárba szökkent. Rengeteg levelezést izgalmasabbnál izgalmasabb és olykor egymással már incselkedő erotikus csevegéseket folytattunk, ezekkel mintegy felépítve a még előttünk álló nagy- nagy személyes találkozás lehetőségét. Sőt már telefonos beszélgetés is megelőzte a most végre összejött randinkat.
    Lala cimbora Szöszikével való bensőséges érzelem dús és igazán irigylésre méltó kapcsolata és az ezekről szóló részletes kedvcsináló beszámolói hívták fel a figyelmemet erre az igazán szemrevaló bájos Hölgyre. Böngészgettem Szöszke adatlapját és a csodálatos szebbnél szebb fotói végképp meggyőztek arról, hogy személyesen is meg kell őt ismerjem.
    És az, hogy csak mostanában sikerült végre eljutnom hozzá, az mind csakis nekem és néha a szerencsétlen ballépéseimnek volt köszönhető :) , de Szöszi nagyon türelmes és megértő volt velem, hálás köszönetem is neki ezért a figyelmességéért, de aztán végül is eljött a találkozásunk nagy napja, szöveges üzenetben egyeztettünk és VTR megerősítéssel fixáltuk le az időpontot.
  • Megközelítés:

    Budapest forgalmas IX. kerületében a Mesterek utcájában található a helyszín, a térkép pontosan mutatja hová is kell érkezni. A parkolást tekintve, amennyire körbe néztem, nem tűnik egyszerűnek a dolog, ha a ház előtt szeretnél parkolni, akkor erre mindenképp időt kell hagyni és mellé kell egy nagy adag szerencse is, hogy éppen legyen szabad hely. A szomszédos utcák parkolási lehetősége talán valamelyest nagyobb választékot kínál. Én BKK-val közlekedem és pofon egyszerű a megközelítés tömegközlekedéssel. A körúti 4-6 villamos megállójától kb. két perces séta, de a csomópontot tekintve a Boráros tér egy megállónyira van illetve az M3 metró is nagy segítség lehet.
  • Helyszín:

    Gangos régebbi stílusú, tipikus belvárosi bérházban van a lakás. Én annyira mondjuk nem rajongok az ilyen típusú lakóingatlanokért, de ez a ház nagyon rendben volt. Rendezett, nyugodt-tiszta lépcsőház, csak a bejáratban találkoztam egy lakóval, egyébként sehol senki… ááá… dehogyis nem :) fenn a lakásban fogad ám az igazi nagy meglepetés… Szöszi személyében egy fantasztikusan kedves, csupa szív csodálatos Hölgy óriásira tárt karokkal :) A lakás a felsőbb emeleti szintek egyikén van, így célszerű is felfelé menet a liftet használni, amúgy mellesleg a randink végén a kábulattól én szinte már csak gurultam lefelé a lépcsőn :)
    A lakás nagyon tetszett mindenben tökéletes volt számomra, kellemes félhomály, finom füstölő illatok izgalmas erotikus légkör fogadott. A lakásajtón belül egy kis folyosószerű előtér található, itt lehet a cipőt levenni és innen nyílik a fürdő is, majd tovább haladva jobbra fordulva balkézről már a szobában is vagyunk. Benn a szobában közvetlen az ajtó mellett van egy kis társalgóasztal székekkel, felette plafonról lelógó három lámpaernyő, ami fejemnek mindig útban volt, hát ez van én nőttem túl magasra… :)
    A tágas szobában balkézről van egy széles ágy, aminek a végében keresztben áll egy másik is, ezek nyújtják igazából a színteret Szöszkével a hancúrozáshoz. Az ággyal szemben a szoba hosszanti fal része pedig végig bútorozott, amelyen sok világító mécses, különböző díszek és sokféle dekor elemek biztosítják a nagyon kellemes relaxáló, nyugodt hangulatot. A fürdő is a lakáshoz mérten elég tágas, zuhanyfüggönyös kádban lehet tusolni, rengeteg tusfürdő, dezodor és szájvíz is rendelkezésre áll a megfelelő frissesség és higiénia eléréséhez.
  • Lány külseje:

    Mikor a kapuba értem hívtam Szöszit telefonon, de mivel egy lakó éppen akkor távozott, nyitva állt előttem a kapu, kódra már nem is volt szükségem, mondtam Szöszinek sikerült bejutnom, így csak az emeletszámban és az ajtóhoz való eljutás pontos irányban segített. Szöszke kérésére fenn a fehér lakásajtón halkan kopogtattam párat és válaszul már hallottam is a magas sarkújának kopogását. Az ajtó mögé bújva fogadott, mikor beléptem Szöszi azt gyorsan magunk mögött be is zárta és így hirtelen olyan félhomályba kerültem, hogy először szinte semmit sem láttam. Ekkor Szöszi egy pillanatra felkapcsolta a villanyt és akkor pillanthattam meg őt igazi valójában. Tündérien édes volt, ahogy előttem állt picit lesütött szemekkel és mosolyogva mondta, „szia…hát én vagyok Szöszi” Egy vékonyka piros színű pántos bugyikát, piros melltartót és a harisnyamentes formás lábacskáin ugyancsak azonos színű magas sarkút viselt. Annyira édes volt, hogy a köszöntő puszik után rögtön át is öleltem, még a hideg kezeimről is teljesen megfeledkeztem… Szöszike ezer bocsánat ezért a figyelmetlenségemért! Az adatlapján rengeteg fotó segít abban, hogy előzetesen már egy tökéletes képet tudjunk alkotni erről a bájos hölgyről és bizony a személyes találkozó alkalmával meg is győződhetünk arról, hogy a fotók mindenben alá is támasztják az előzőleg kialakult elképzeléseinket. Aprócska kis filigrán alkatú rendkívül kedves hölgy Szöszi, édes állandó mosolyával kedvességével, amikkel a belépésemet követően végig megajándékozott a randink alatt, egyszerűen leveszi az embert a lábáról. Azt hiszem, kezdem már átérezni Lala cimbora határtalan lelkesedését :) Alkatához mérten nagyon szép formás, arányos méretekkel rendelkező természetes, rugalmas tapintású cicijei és hozzá karcsú dereka és édes markolni való popsija van. Az izmos, de egyben formás combjai az édes kis bokája és a cuki lábfeje mind fegyvere a finom Nőisségének. Ami még rendkívül megfogott Szösziben azok a csodálatos hosszú körmei voltak, ahh… imádom a hosszú körmöket… ja persze nem a saját kezemen :) … nagyon szexi volt az édes kis kacsója azokkal a hosszú körmeivel, rengeteg kézcsókkal jutalmaztam meg érte. A finom illatos, selymes tapintású bőrét élvezet érinteni, simogatni, csókolgatni, minden porcikája és a szexis kisugárzása vágykeltően hat az emberre. Ami még a fotóin keresztül nem érzékelhető az Szöszike végtelen szeretete, kedvessége figyelmessége, amikkel a randi alatt végig a markában tart, elkápráztat és velük, nincs mit tenni, egyszerűen lefegyverez.
  • Erotikus masszázs:

    A kabátom és a cipőm levétele után Szöszi végigkísért a lakásban, mindent megmutatott, mit hol találok, egy szavam sem lehetett a fogadtatás tökéletes volt. A hosszú-hosszú előzetes csevegéseinket követően végre most már egymással szemben egymás karjaiban lehettünk, nagyon örültünk mindketten a találkozásnak. Jóízű beszélgetésbe elegyedtünk kellemes, idilli volt a hangulat, közben többször megsimogattuk megöleltük egymást. Fokozatosan egyre közelebb kerültünk egymáshoz, éreztem, hogy mindketten már nagyon várjuk a további fejlemények kibontakozását. Miután levetettem ruháimat Szöszi a kezembe adott egy törcsit, majd újra átölelt és a számra egy óriási cuppanós csókot adva küldött el tusolni. A kellemes tusi után felfrissülve visszalibbentem a szobába a törülközőt már nem is tudom hová tettem, Szöszi elém lépett és finom szájra puszikkal érzéki öleléssel simultunk egymáshoz. Szöszike érdeklődött miként szeretném a program alakulását és mivel már készültem, így a javaslatomra az extrás kétszeri kényeztetés mellett maradtunk.

    2. A masszázs a két kényeztetésem közé ékelődött be, amelyet Szöszi nagyon ügyesen és hatékonyan végzett el rajtam. A felvezető kényeztetésem után kényelmesen hasra vágtam magam az ágyon és kérésemre csak a hátamat masszírozta meg, ott voltak kisebb problémáim, fájdalmaim, amelyeket ügyesen és technikásan sikerült is egész jól orvosolnia. Szöszi immáron fehérneműk nélkül nagy terpeszben a fenekemre csücsült és nekilátott a kezelésnek. Ujjbegyekkel, tenyérrel, alkarral és könyökkel masszírozott, nagyon hatásos volt, főleg akkor, mikor a könyökével megropogtatta a lapockámat. Mind ezalatt huncut módon finoman előre-hátra piciket csúszkált, mocorgott rajtam a forró punciját ezáltal folyamatosan a fenekemhez dörgölve. Így dupla örömökben részesülve rendkívül kellemesen teltek a masszázs percei, közben jóízűen beszélgettünk munkáról, utazásról, lányokról… nagyon sok témát érintettünk. A masszázs végén megfordultam Szöszi mellém feküdt és így folytattuk a beszélgetést, közben egyre közelebb és közelebb csúsztunk egymáshoz, Szöszi a mellkasomat simogatta én meg a vállát és a pici nyakát csókolgattam. Nagyon intim és izgató volt a szitu, pláne akkor, amikor Szöszinek keze a mellkasomról lassan a farkincámra irányult és nagyon kellemesen gyengéden kényeztetni kezdte, majd aztán a szánk újra összetapadt és ismét szenvedélyes smacizás kezdődött. Szöszi nagyon vadítóan csókol, finom csókjai érzékiek erotikusak és nagyon szenvedélyesek is egyben. Az érzéki simogatások és az édes csókok hatására egyre jobban felhevültem ezzel megkívánva Szöszi csodás testét, aktivizálni akartam magam és felajánlottam számára a masszázsomat. Ezt nagy örömmel és lelkesedéssel fogadta, kérésemre hasra feküdt a tatamin és a comboknál kezdve aprólékosan átmasszíroztam a formás lábacskáit, aztán a kerek popsiját s majd végezetül a kecses derekát és a vállait. Úgy érzem, talán az én munkám is eredményes volt, mindenesetre Szöszitől nagy köszönetet kaptam érte, drága örülök, hogy igazán jól esett :)
  • Levezetés:

    1. A tusolásom után Szöszivel megbeszéltük a program alakulását és kezdésnek a kényeztetést helyeztük előtérbe. Kérésére háttal elnyújtóztam az ágyon ő pedig már a fehérneműktől megszabadulva a terpeszben lévő lábaim közé térdelt. Az olajos flakonból aztán rengeteget kent magára majd énrám is, úszott is mindenünk az olajtól. A gyönyörűen csillogó csodás cicijei teljesen beindítottak, felültem és a síkosításban segédkezet nyújtottam, de aztán már össze is ölelkeztünk és a számmal kezdtem a cicijeit kényeztetni. A bimbócskák azonnal izgató keménységgel reagáltak nyelvem és a szám gyengéd szívó hatására, élvezettel engedtem őket az ajkaim közé. Ezután Szöszi visszatolt az ágyra a puncijához felvitt még egy kis olajat és nagy terpeszben a combjaimra ült. Nagyon finom és érzéki kézmozdulatokkal elkezdte a farkamat kényeztetni, lassan ritmikusan húzogatta, majd az ujjbegyekkel gyengéden a makkomat izgatta, aztán picit feljebb csúszott és többször a puncijához dörgölte, miközben csípőjével ritmikusan fel és alá csúszkált az ágyékomon. Nagyon vadító volt, egyre jobban kezdett tombolni a vér az ágyékomban, majd hogy még egy kicsit jobban húzza az idegeimet, a csípőmön előrébb csúszott és a farkamat hátulról a popsija félgömbjei közé helyezte és egyik kezével szorosan ott tartva csúszkált tovább rajtam fel és alá. Örült jó érzés volt, lovagolt rajtam - szinte szeretkeztünk egymással, majd Szöszke nem sokkal ezután a mellkasomra dőlt és szenvedélyes vad smacizásba kezdtünk. Szédítő édes csókokat kaptam, szinte mámoros állapotba kerültem, közben a farkam ahogy Szöszi előre-hátra csúszkált rajtam a puncijánál folyamatosan elakadt. Szöszke minden alkalommal, mikor a szánk összeért, úgy kezdte a csókot, hogy mélyen belenyalt a számba, aztán már az ajkaink percekig szét sem váltak egymástól. A szenvedélyes smaci után Szöszi lassan kezdett rajtam egyre lejjebb csúszni és a mellbimbóimat finom harapdálásokkal és csókokkal kényeztette, majd a hasamon keresztül lassan leért az ágyékomhoz. Rengeteg puszival és nyalogatásokkal kezdte ostromolni a farkamat, majd még lejjebb csúszva a zacsimat vette alapos kezelésbe. Szédítő érzések kerítettek hatalmába, azt sem tudtam, mi történik velem, már csak sodródtam az élvezetek sokaságában. Mély sóhajokkal fogadtam ezeket az örömteli érzéseket, aztán a farkam szárát alulról felfelé haladva újra végignyalta, majd a makkomhoz érve a forró ajkai közé kerültem. Lassú nagyon finom érzékien gyengéd franciával indított, kezdésképpen csak a makkomra koncentrált, lágyan és nagy odaadással időnként cuppogósan szopogatta, nyalogatta, majd a farkamból egyre többet engedett az ajkai közé és a végén több alkalommal is szinte már majdnem mélytorkosan tüntette el. Az egyik legjobb franciát kaptam Szöszitől szédítő érzésekkel teletűzdelve, ami nem egy „gyorsan essünk túl rajta” megoldás volt, hanem végig éreztem azt, hogy Szöszi tényleg élvezettel szopizik és mindent belead, hogy a mennyekbe repítsen. Az ajkakon belüli nyelvjátéka egyszerűen páratlan volt, a szédítően vákuumos franciája közben a nyelvével is úgy tud kényeztetni, hogy szinte hamar robbanás közeli állapotba hozza az embert. Küzdenem is kellett becsülettel, hogy ezeket a mennyei páratlan érzéseket minél tovább élvezhessem, hál isten azért sikerült is sokáig, jó pár hosszú percig talpon maradnom, de aztán jött, aminek jönnie kellett. Jeleztem Szöszinek, hogy ne érje váratlanul a dolog, ekkor megkérdezte tőlem, hogy visszatartsa-e, de mondtam, hogy ne, itt most már az élvezeteknek nagyon fel kell törnie, majd újra a szájába vette, durván rákapcsolt és az előzőeknél is intenzívebb szopizással kivégzett. Nagy energiával robbantam az ajkai közé, ami után még majdnem egy percig csak szopogatta a farkamat és a nyelvével belül masszírozta a makkomat, ezzel számomra páratlan levezetést nyújtva. Frenetikus élmény volt, Szöszi istenien tudja ezt művelni és a végén, mikor kikerültem az ajkai közül rögtön kérdezte is tőlem… „na milyen volt?”… Nem is tudom már, hogy erre mit nyögtem ki magamból, de a szám az biztosan a fülemig ért, mire Szöszi mosolyogva mondta „ na ez az, ezt szeretem látni”. Viszont a srácaimból semmit sem láttam viszont, Szöszi a levezetés alatt szépen eltüntette magában az egészet :) Kellet is ezek után egy kis pihenő, míg a látásom kitisztult, majd Szöszi adott nekem egy kis frissítőt, aztán kiment a fürdőbe rendbe tenni magát.

    Kisebb pihenés és beszélgetés után kerítettünk sort a közös masszázsra, fentebb a masszázs fejezetben a részletek.

    3. Szöszi masszázsát a popsijánál és a belső combjai kényeztetésével fejeztem be, így édes punciját többször érintve vágyaim és energiáim kezdtek újra szárnyra kapni, punciját megkívánva rákérdeztem a kölcsönösségre. Szöszi örömmel vette szándékaimat és mivel a 69 nem a kedvence, így az ágyon hanyatt fekve combjait nagyra tárva közéjük térdeltem és Szöszi fölé hajoltam. Rengeteg nyelves csókot loptam az édes ajkáról, majd az arcát és nyakát végigpuszilva egy darabig a ciciknél tevékenykedtem. A bimbók újra megkeményedve fogadták nyelvem érintését, majd a kis pociján át a combjai közé kerültem és a finom kis puncijához bújhattam. Puncija teljesen csupasz, illatos édes kislányos puncika volt, pici pillangós - formás nagyajkakkal. A belső comboktól indítottam és lassan vettem birtokba édes kincsét. A kis gyöngyszem is nagyon jól reagált a nyelvem érintésére, miközben Szöszi két kispárna alá bújva élvezte a kényeztetésemet. Jó pár percig nem éreztem viszont reakciót Szöszitől, fokozni is kezdtem erre egy picit a tempót, ami végül is nem maradt eredménytelenül. A kispárna alól röviddel ezután kezdtem érzékelni Szöszi jóleső sóhajait, majd a csípője finom hullámzásba kezdett, combjai gyengéden megremegtek, éreztem, hogy jó úton járok, fokoztam is az intenzitást, amely végén a csúcs pillanatában Szöszi a combjaival szorosan körbezárta a fejem azokat a füleimre teljesen rászorítva úgy, hogy rövid ideig nem is hallottam semmit. Nagyon boldog voltam, hogy Szöszi is csúcsra jutott, ezután nagyon érzékeny is lett a puncija, combjait kényeztetve hagytam időt neki a pihenésre. Hálás köszönetet és egy óriási nyelves csókot kaptam jutalmul a „munkámért”, de aztán már Szöszi mutatta is, hogy hova kell háttal feküdnöm :) A combjaimtól szorosan rajtam végigsimulva felkúszott a mellkasomig, egyik kezével visszanyúlva rögtön a farkam izgatásába kezdett, miközben szűnni nem akaró csókolózásba fordultunk. A farkincám állapotán hamar láthatóvá váltak az izgalom jelei, mikor is Szöszi ezt érzékelve lejjebb csúszott és azt a cicijei közé vette és folytatta a keményítést. Nagyon kis vadóc volt, igazán ért a férfiak nyelvén. Ezután sokat nem is váratott, farkamat egy érzéki körbenyalogatást követően rögtön az ajkai közé is vette és időnként gyengéd kézimunkával kiegészítve újra a szédítő franciája „áldozatául” estem. A szopikázás ugyanolyan érzéki technikával és módszerrel történt, mint az első kényeztetésemkor és a vég úgyszintén az ajkai szorításában ért, aminek eredményét Szöszi ismét nyomok nélkül az utolsó cseppig magában eltüntette. Miután magamhoz tértem kaptam bőségesen folyadék utánpótlást, majd még pihenés képen összebújva egymást simogatva sokáig beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Mivel a doktornővel a mostani randim az első alkalmam volt, így a rózsaszálak időbeni elhelyezésével kapcsolatosan még a randink elején érdeklődtem, de úgy éreztem talán szimpi lehettem Szöszi számára, mert csak annyi volt kérdésemre a válasza, hogy … „az ráér”.
    Szöszinél Extraként olyan fullos végezetű NFVSZ-re lehet „jegyet váltani”, amely páratlan és a minőségét tekintve csillagos és ritkaság számba megy és ami után a mámortól és a kábulattól a férfiak rövid ideig csak a levegő után kapkodnak. Bevallom így visszagondolva számomra is jól esett akkor az a kis „fuldoklás” :). A csokor picivel átlag feletti, de az élmény és Szöszi doktornő kezelése az felejthetetlen emléket vés az emberbe, amiért ez mindenképpen a megérte kategóriába tartozik.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy a sok kísérletezésem után végül is Szöszivel egy lakásban és egy ágyban találhattam magam, nagyon-nagyon megérte mindez a várakozást. Olyan élményeket élhettem meg Szöszi által a kedvességét, vendégszeretetét a kényeztetését és az NFVSZ-t tekintve, amilyenben eddig nem volt még részem. Nagyon nehéz megfogalmazni egy ilyen beszámolóban a megélt élményeket, én azért megpróbáltam az általam tapasztaltakat érzékeltetni, remélem átjött :)
    De annyit zárszóként még megjegyeznék, hogy a Szöszi által nyújtott élményeket átélni, na az jelenti az igazi élvezetet. Ha egy igazi, bájos, érzéki Nőre, barátnő feelingre és egy észvesztő kényeztetésre vágytok, mindenképpen ajánlom Szöszkét a figyelmetekbe!!
    Szöszi drága isteni élményt nyújtottál számomra, nagyon örülök, hogy megismerhettelek és nagyon köszönöm, hogy részese lehettem a Te híres, jótékony kezelésednek, kényeztetésednek :) Visszatérésem garantált!!! Szöszke drága millió csókom Neked… G.
Happy Massage