• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramóna már rég a kedvenceim közt szerepelt, de a végső lökést Fere barátom beszámolója adta meg! Levelében is végig áradozott róla, hogy menjek őt muszáj meglátogatnom, tuti randim lesz vele!:) Decemberben sajnos az utolsó pillanatban mondtam le a randinkat, és az idei évben is igen nehezen akart összejönni a talink, hol azért mert egy hónapig nem is volt hol pedig a hozzám írt levelét későn olvastam el!:) Ő vetette fel, hogy hétköznap eltudom érni, mert hétvégén ismét nem lesz. Sikerült szabit kivennem érte, és telefonon is megbeszéltük a részleteket.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető kocsival és tömegközlekedéssel is, parkolók fizetősek ahogy tudom. Nem hinném hogy bárkinek is gondot okozna megtalálni őt!:)
  • Helyszín:

    X emeleti lakás, odabent pedáns rend és tisztaság! Fürdőben kád függönnyel, több tusfürdővel, mosdón deó és szájvíz is kikészítve, műanyag pohárkával. Kilépő száraz, a törülköző illatos tiszta és nedvszívó. Hálóban nagyon kényelmes nagy ágy, tükrösszekrény található amiben sokszor mindketten néztük egymást és az eseményeket!:) Hűhaaa a szobából ennyi ragadt meg....:)
  • Lány külseje:

    Már számtalanszor leírtam, élek- halok fekete hosszú hajú fiatal gyönyörű lányokért, szóval őt meg kellett ismernem!:) Egy fekete bugyi melltartó combfix kombóban fogadott. Szép arc, borzasztó huncut csábító mosolygós szemek, gyönyörű fekete haja, tökéletes formájú kerek popsijáig is leér szerintem. Haja lófarokban volt összekötve, szóval tejes hosszában nem is csodálhattam meg de majd legközelebb!:) Gazella testű magas lány, sehol egy deka felesleg, teste mindenhol kecses, minden íve szinte tökéletes. Cicijei pont kézre illőek, kemények és nagyon formásak, köldökében egy kis szexi ékszer található, puncija fazonírozott egy kis csik van, imádtam simogatni kényeztetni!:) Bár azt mondta most még olyan formában sincs mint szeretne lenni, de szerintem sok lány vágyik ilyen formára külalakra ami neki van!
  • Action:

    Már a megbeszélt idő előtt ott voltam fél órával, amikor jött egy sms tőle , hogy még késsek 10 percet ha nem baj!:) Minden jóra várni kell, szóval nem volt gond, már nagyon izgultam, hogy végre nemsokára karjaimban tarthatom őt!:) Amikor elérkezett az időm már hívtam is lentről, hamar felvette a telót és végig tökéletesen irányítva már az ajtaja előtt is álltam. Pillanatok alatt már nyílt is az ajtó nagy mosollyal puszival, kezét nyújtva mutatkoztunk be egymásnak. cipőt kabátot levetve egy kis gyümit átadva már a hálóba is invitált, frissítőt is megkérdezve. Hálóban kicsit beszélgettünk, kifejtette hogy már nagyon várt, és ő is izgult, talán félt is, hogy most nincs abban a formában amit ő elvár magától! (Pedig dehogynem!:)Megnyugtattam, hogy nekem nagyon tetszik amit látok és maradnék én is, ha lehet....:) Nevetve kezembe nyomott egy törülközőt, gyorsan vetkőztem és már mutatta is a fürdőt.

    Fürdés letudva az ágyon várt, nagyon csábítóan huncut mosollyal, felállva csókolóztunk s kezdetét vette ez a számomra nem mindennapi bő órácska! Istenem csókja csillagos ötös, úgy csókolt mint a legszerelmetesebb barátnőm, hol követelőzően nyelvét is intenzíven használva hol finoman, ez volt ám tökéletes csók!!:) Mint mondta ebben én sem vagyok rossz és érezhető volt egy pici kémia is talán közöttünk, mert ugy estünk egymásnak, amire mindig emlékezni fogok! Forró csókok közben már mentek a simogatások oda vissza, csókoltam nyakát fülét és ő is megtalált odalent, már kőkemény farkamat izgatta kézzel. Lepattintottam melltartóját és gyönyörű melleit csókoltam, simogattam felváltva, majd engedélyt kérve bugyijába is benyúltam s punciját kezdtem el finoman simogatni. Majd ezt levéve ő az ágyra feküdve lábát szétrakva várta a folytatást! Végig csókoltam tökéletes testét szájához gyakran visszatérve majd hasára adtam néhány csókot és a várva várt punciját kezdtem el nagyon gyengéden nyalni, ujjammal is simogatva, természetesen a játékszabályokat betartva! Talán jó negyed órát is lent időztem, sokszor kérte ne hagyjam abba, és én már nem is hittem benne, hogy az első alkalommal örömet tudok neki szerezni. De ő rám cáfolt egyszer csak egyre sűrűbben kezdte venni a levegőt, melleit is simogatni kezdte, hasa remegni kezdett és sikolyát hirtelen egy kispárnába tompította el!:) Nagyon boldog voltam el is tolt érzékeny puncijától pár pillanat múlva!
    Ezután hanyatt feküdtem Rami számra tapadt simogatott egyre lejjebb és kezdetét vette egy olyan francia óra, hogy ha most is rágondolok beleborzongok!:) Milliméterről milliméterre szinte kezdett el kényeztetni, bevetve mindent, csábító boszorkányos nézését, haja ahogy a hasamat csiklandozta közben! Végignyalta rudamat és a környékét is alaposan kezelésbe vette végig rám nézve lelkembe látva, tökéletes franciában, szopásban részesített, mint mondta imádja csinálni és élvezi is ahogy a pasikat az őrületbe kergeti ha nem is ezekkel a szavakkal!:) Tövénél megfogta és cuppogósan végre a szájába kerültem, végig élveztem minden pillanatát, sokszor emlékeim szerint is jó mélyen len tartott, én pedig szájában is járattam farkamat, teljesen beindulva! Jó sokáig élveztem őt, és a látványt majd gumit kértem amit profin szájjal húzott fel s utána csókjait élvezhettem ismét!

    Kérés nélkül is egyből felém helyezkedett, mondtam is neki, hogy rég várok erre a pillanatra amikor őt kívűl belül érezhetem! Profi módon és nagyon érzékien meglovagolt, puncija nagyon szűk volt testét ívbe hajtva, mellét kinyomva, majd később kiegyenesedve, brutális esztétikai élményt is nyújtva élveztem, kiélveztem minden pillanatát ahogy lovagol rajtam és farkam minden centiméterét sokszor elnyelve vonaglik rajtam gyönyörű alkalmi kedvesem! Sokszor rám borulva csókolóztunk simogattam közben mindenhol gyönyörű kemény mellét és csípőjénél fogva én is alá dolgoztam igen vadul szenvedélyesen! Rami nagyon élvezte szerintem, hangja mimikája is sokszor megváltozott volt hogy a szeme is felakadt és nagyon közel lehetett a második orgazmusához. Végig nyaltuk faltuk egymást, majd kérésemre kutyusban folytattuk a tőlem megszokott ritmusban! Haját hátrahúzva, én már extázisban szeretgettem hátulról, még picit aggódtam is nem vagyok, -e túl durva hozzá, de megnyugtatott, ő is élvezi, ne hagyjam abba! Vállaiba kapaszkodva szeretkeztünk tovább s a tükörbe az első pillanattól kezdve végig követte kéjesen ahogy szexelünk, végig a szemembe nézve! Nagyon szenvedélyes volt igy hátulról is minden perc, Rami hangot is adott neki mennyire élvezi, szerintem sokszor nagyon kevés hiányozhatott hozzá, hogy másodjára is igen jól érezze magát, de végig éreztem forró punciját,nedvét odabent!:) Hangjára, tekintetében a tükörben ahogy egymásra néztünk végem lett, egy picit elcsúszva élveztem el! Hagyott végig magában lenyugodni percek múlva kaptam egy vizes törlőt magamat rendbe hozni. Utolsó percekben az ölembe ült, simogattam melleit popsiját és egy tök közvetlenül dumáltunk, nagyon intelligens, határozott vendéglátómmal!:) Azt mondta emlékeztetem, hasonlítok valakire, hát ezen jót nevettem mert már nem ő az első aki ezt mondja!:) Fürdőbe elkísért a mosógépre ülve dumáltunk amíg végeztem a zuhannyal! Végén fájó búcsú, csókok, ettől a gyönyörű lánytól!
  • Elszámolás:

    1 órát kértem, de picivel tovább is maradhattam, számomra Ő maga az extra!! Igen, picit magasabb mint a pesti átlag, de hozzá eljutni, őt érezni, Őt átadni, leírni áááá.......:)
  • Összkép:

    Mint írtam régóta vágytam rá, de minden képzeletemet felülmúlta ez a randi! Először találkoztunk, de ilyen első randi(m) nem is tudom volt -e?? Totál barátnő feeling, vad érzéki csókok, gyengéd, és szenvedélyes előjáték, amelyet egy majd szinte tökéletes együttlét követ! Első alkalom, hogy találkoztam vele, mi lesz még később??? Uhhh, róla csak felső fokon tudok írni! Tényleg csak pár első randim volt felejthetetlen minősítésű, de Rami már az Istennő alsó határát súrolta már most! Sokszor megkaptam, hogy Ayrton "szerelmes" minden jó csajba, amit nem érzek jogosnak....... Viszont a szép érzékem mindig is tökéletes volt!!:) Kék minősítést adok erre a randira, de a legjobb kéket!:)

    Rami Drága!

    Mit is írhatnék?! Remélem neked is emlékezetes randi volt a csütörtöki talink!:) Én élveztem minden percét!
    Szűk két hónap és a szülinapomat ünneplem! Megtisztelnél vele, hogy ezt az alkalmat egy randi keretében velem töltenéd el?!:) Megtisztelő lenne számomra!:)
    Csókok!:)
Happy Massage