• Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam reggel és egy órával későbbre sikerült is időpontot megbeszélni, úgyhogy igazán szerencsés voltam.
    A telefonban gyorsan végigvettük, hogy mit szeretnék (csupa normál dolgot) és kiderült, hogy csókolózni az influenzaszezon miatt nem lehet (nem számított, hogy be vagyok oltva). Állítása szerint majd áprilistól lehet csókolózni is.
  • Megközelítés:

    GPS odavitt, meg hát már voltam is egyszer kb. egy éve. Parkolóhellyel nem volt probléma és még csak nem is fizetős. Tömegközlekedéssel megoldható, de nem ideális (messze van kötött pályától), a végén kis gyaloglással. A közelben van egy nagyon jó cukrászda.
  • Helyszín:

    Sokemeletes, közepes állapotban lévő panel. Kicsi és szűk lakás, amiből csak az előteret (ahol valamiért áll egy hűtő…), a fürdőt és az apró baszobát láttam. A lakás spártai, a szobában az ágy és rajta egy nyuszis takaró ugyanaz volt, mint az egy évvel ezelőtti látogatásom során. Volt egy szék, amire a gönceimet rakhattam. A fürdő egyszerű, amolyan igazi paneles, kevés tusfürdővel.

    A baszobában az ágy nekem kicsi és én nem vagyok 170 cm. Nyalás közben úgy fértem csak hozzá, hogy hason fekve a lábaimat már fel kellett hajtani, pedig a hosszabbik irányba fekve használtuk az ágyat.

    A lakásban ketten vannak, de a barátnőjét nem hallottam, csak Pamela elmondásából tudtam a létezéséről.
  • Lány külseje:

    Klasszikus MILF. Megfelel a képeknek, nagyon pici súlytöbblettel azokhoz képest, ami egyenletesen oszlik el rajta és nekem egyáltalán nem volt zavaró, pedig én kimondottan a vékony lányokat szeretem.

    Egy testhez simuló rövid nyári ruhában és magassarkúban fogadott, előbbi az a fajta, amire mindenki megfordul utána az utcán. Nagyon jó teste van.

    Szerintem határozottan jobban nézne ki a smink (pl. szemöldök) és a hajfestés nélkül. Amikor egy éve voltam, ezek nem voltak, sokkal eredetibb érzést nyújtott. Így olyan benyomásom volt, mint azoknál a hölgyeknél, akik a túlzott sminkkel nagyon erősen próbálnak küzdeni az idő múlása ellen, pedig Pamelánál erre nem lenne szükség.
  • Action:

    Zuhany után az ágyra döntöttem, és mivel az ajkát nem csókolhattam, ezért a nyakát vettem célba, aztán a nagy melleket kényeztettem. A terveknek megfelelően haladtam déli irányba és elhelyezkedtem a lábai között. Nyalni kezdtem, először finomabban, aztán egyre gyorsabban. Egy darabig csináltam ezt, majd Pamela kedvesen úgy tett, mintha elment volna, még dicsérte is a kitartásomat.

    Utána előre megjósolható módon Pamela kezdett a szájával kényeztetni. Külön kértem, hogy nagyon óvatos legyen, mert nagyon rég nem voltam nővel és nem akarok hamar elmenni. Emiatt nagyon finoman csinálta, sokat nyalogatta minden irányból és irányba, meg a makkon körözött a nyelvével, és csak óvatosan szopta. Oldalról támadott, emiatt a jobb kezemmel tudtam simogatni a fenekét miközben kedvesen ügyködött. A jobb kezével folyamatosan fogta a zacsimat és leheletnyire masszírozta, még a gát felé is kicsit, de csak finoman, miközben a ballal a tövénél fogta és az előbb említett nyelvleckét adta elő. Így, hogy nem rögtön rákezdett, nem is durrantam el, és érezte, hogy fokozhatja az élvezetet és kezdett erősebben dolgozni szájjal és kézzel is.

    Nemsokára gumit kértem, ami az átlagos méretem ellenére valahogy szorított, és hátulról, állva támadtam. Nem mertem megkockáztatni, hogy ő lovagoljon, pedig a nagy mellek rengése biztosan óriási élvezet lett volna. Hátulról dugtam tehát és rendszeresen be kellett lassítanom, nem is tudtam úgy istenigazából megdugni, csak amolyan stop-and-go módon. Azért számomra meglepően sokáig bírtam ilyen kiéhezett állapotban is. Pamela közben nyögdécselt, belemozgott, riszálta a fenekét stb., amit az ügyes lányok szoktak csinálni, akik nem csak úgy odatartják és hagyják magukat, hanem tesznek is valamit az ügyfél érdekében.

    Végül az egyik ilyen belemozgásakor már nem tudtam tovább tartani magam és jó nagyot lőttem a gumiba. Ezután megmosakodtam, majd öltözködés közben még beszélgettünk egy kicsit mindenféléről, majd az egy órámat kihasználva a távozás mellett döntöttem.
  • Elszámolás:

    Semmi meglepetés nem volt, pesti átlagot ajándékoztam az előre megbeszélteknek megfelelően. Mivel rákérdeztem előre, ezért nem volt csalódás a csók hiánya.
  • Összkép:

    Nekem nagyon szimpatikus Pamela. Nagyon kedves, kellemes partner, teljesen fesztelen hangulat van, közvetlen, értelmes, normális, két lábbal a földön járó és jó szolgáltató. A szexben is tapasztalt, ügyesen legyezi a férfiúi híúságot és fontos neki a vendége. Nem tudok semmi nagyon extrát vagy különlegeset mondani róla, de mégis nagyon jól éreztem magam és biztos, hogy alkalomadtán fogok még menni hozzá.
    Régebben egy beszámolóban légiközlekedési hasonlattal jöttem; ezt folytatva Pamela az a járat, amin economy jegyed van, de időben indul, pontosan érkezik, van hely a kézipoggyászodnak, jó helyen ülsz, normális a kaja, figyelmes a személyzet, nem ülnek idióták melletted, és nem nagyon göröngyös a levegő.
Happy Massage