• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves ThorY!

  Nagyon szépen köszönöm a beszamolodat ;) Félreértések elkerülése végett , igen , nalam jártal . Azonban a beszamolodban eddig jutottál a “hiteles beszamolo” kategóriában. Most belemehetnek magyarázkodásba, de úgy érzem teljesen felesleges :) Aki ismerem engem és hidd el nem kevesen, azok tudják hogy amit ide leírtál az semmi több egy lejáratásnal ! Ez persze szíved joga hogy akár ilyen gyerekes dologokkal is próbálkozz, de hidd el az MT-k ennél lényegesen magasabb bölcsességgel rendelkeznek semhogy hitelt adjanak az írásodnak! Arról nem is beszélve hogy ez tökéletesen öngólt von maga után , hiszen ezután automatikusan elgondolkodik rajta mindenki, hogy mi is lehetett nálad a kiváltó ok, hogy a saját hitelességedet is feláldozod egy ilyen beszámoló oltárán . Anélkül hogy belemennek részletekbe, csak annyit tudok javasolni neked , meg kellene tanulnod elfogadni, hogy az életben nem fog minden vágyad teljesülni és ezúton előre is jelezném minden olyan MT-adnak aki már csak sportból figyelmen kívül hagyja a vállalási listákat , hogy egyenlore meg a lányok döntik el hogy mit vállalnak :) Annyi mentségedre szolgáljon hogy nem te voltál az első és valószínű nem is az utolsó akinek a hiúságát ez sérti :)

  Tovabbi szép napot kívánok neked ettől függetlenül :)
  Puszi : Tia

 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam fel. Második vagy harmadik hívásra értem el. Gyorsan megbeszéltük amit kell és VTR-ben is rögzítettem. Változott a programom így kértem hogy korábbra hozzuk a találkozót és ő rugalamas volt.
 • Megközelítés:

  Autóval érkeztem.Lakótelepi parkoló . Nem mondanám hogy nehéz volt parkolni, de könnyű sem volt. Az a fajta parkolás ahol már nem csak két oldalra parkolnak hanem középen is megállnak az autók. GPS odavisz.
 • Helyszín:

  Lakótelepi lakás. Szerintem frissen felújítva. A szoba nagyon szépen berendezett. Új bútorzat és plüs állatok. Tényleg olyan mint ha egy igazi lányos szoba lenne. A fűrdőszoba nagyon tiszta. Kényelmes zuhanyzó nem túl sok tusfüdővel. Az ágy rugós és nem szivacsos ha jól éreztem és nekem zavaróan puha volt. Az ágyon vannak díszpárnák amit érdemes ledobálni róluk, mert ezek kemény párnák és nem kényelmes a legtöbb pózban. Talán hátonfekve volt kényelmes egyedül. Túl sok párna egyébként.
 • Lány külseje:

  Sajnos itt nem tudok teljesen pozitív lenni. Tia arcára azt mondanám hogy átlagos. Svábosan kerekarcú lány. Egy fekete kis ruhában lépett ki az ajtó mögül. Átlagnál magasabb lány és nagyon feszes a teste a legtöbb helyen. A cickókról nem véletlenül nincs fedetlen kép. Meglepően jó tapintású cickói vannak viszont kicsit lefele oldalra néznek. Nekem nála egyébként a cickói tapintása volt a legkellemesebb csalódás. Nem is puha és nem is kemény. Az a nagyon kellemes gumis keménységű.
 • Action:

  Amikor megérkeztem akkor az ajtó mögé bújva várt. Én ezt nem igazán szeretem, de természetesen megtudom érteni őket is. Nekem fura belépni úgy egy lakásban, hogy közben nem látod, hogy ki vagy mi vár bent. Egyébként nem úgy volt öltözve, ami miatt bujkálni kellene. Egy fekete kisruha volt rajta alatta bugyi. Bementünk rögtön a szobába ahol az ágyra ülve beszélgettünk picit. Nem kínált meg pohár vízzel és nem volt kezdeményező (sajnos ez végig igaz volt rá).

  Beszélgettünk egy kicsit majd simogattam őt. Ő is úgy csókol hogy inkább csak a nyelvét használja, de a száját nem tapasztotta az enyémre és nekem olyan érzésem volt hogy nem szívesen csókol.

  Elmentem egy gyors zuhanyzásra és amikor visszaértem akkor már csak a fekete szövetruha volt rajta. Bugyi már nem volt alatt. Állva kezdtünk csókolózni, majd levetkőztettem és ráfektettem az ágyra ahol a nyakát csókoltam és mentem végig a testén lefele. Cickóinál egy kicsit elkalandoztam majd finoman harapdálni kezdtem a bőrét. A hasa csikis így gyorsan tovább mentem a combjai közé. A combja belső felét harapdáltam finoman majd nyalni kezdtem a punciját. Ő közben csak feküdt csukodt szemmel és ütemesen sóhajtozott. Nem simogat közben, igazából maximum csak saját magát. A melleit markolásztam miközben folytattam a feladatomat odalent. Egy idő után megremegett és kezével elkezdte fedni az érzékennyé vált területet. Ekkorra már nekem is volt egy minimális merevedésem. Ő elkezdett szopni. Nagyon finoman kezdte. Csak a végét veszi a szájába igazából csak a makkot ha jól emlékszem. Nyelvével körözött a makkom körül. Mondtam neki hogy bátran használja a kezét amit meg is tett. Hamarosan eredményre vezetett a ténykedése és stabilabb merevedésem lett. Volt egy alkalom amikor szólnom kellett neki hogy túl erős amit a nyelvével csinál,

  Kértem gumit amit ő az éjjeliszekrény fiókjából vett ki. Bevallom itt történt pár érdekesség. Amikor kibontotta a gumit, belefújt és megpróbálta rárakni a farkamra akkor nem sikerült neki. Mint kiderült fordítva próbálkozott. Ahogy ő mondta fordítva volt a csomagolásban(?). Majd egy másik gumit bontott ki amit már sikerült - nem túl rutinosan - felraknia. Sikosítót is használt rendesen a gumin. Majd rám ült. A puncija nagyon szűk és finom érzés. Itt most részletezhetném az aktus lefolyását, de szerintem semmi plusz információval nem szolgálna nektek. A lényeg hogy a hölgy nem túl kezdeményező. Hagyja hogy te irányítsd végig és azt történjen amit szeretnél. Miután meglovagolt átfordítottam miszionárius pózba úgy hogy közben végig benne maradtam és úgy folytattuk. Ő közben nem simogatott. Pontosan az a zacsikat próbálta simogatni egyedül. Ez után mögé kerültem, majd kutyus, majd misszi és így tovább.

  Itt most engedjétek meg hogy leírjam hogy én elsősorban az elnyújtott együttléteket szeretem. Nem vagyok egy gyors srác és számomra az élvezetett az aktus közben átélt érzések és élmények okozzák.Az hogy a nők akár többször is ráélveznek közben a farkamra. Így most is közel egy órán keresztül tartott az együttlétünk. Igazából tovább is tartott volna ha rajtam múlik, de ő utalást tett arra hogy jó lenne már befejezni mert nincs sok időnk. Ez számomra meglepő volt hiszen óra 8 perc volt és megbeszéltek alapján félig maradtam volna (másfél órára érkeztem). Ez egy kicsit megzavart de utána elmondta hogy a fő gond inkább hogy elkezdett kidörzsölődni. Folyamatosan leszállt rólam és sikosítót használt közben, de még így is arról számolt be hogy érzi hogy gond lesz odalent. Én természetesen nem akarok kellemetlenségeket okozni senkinek így gyorsan befejeztem. Majd megbeszéltük hogy ő bizony az 5-10 perces együttléteket szereti és inkább többször rövidet. A hosszú együttlétek alatt - ahogy ő fogalmazott - unatkozni szokott. Nem köti le annyira. Mondta hogy ez a magánéletében is igaz. Elmondta hogy kellemes volt számára is az együttlét viszont szó szerint "elcseszi" a napját / hétvégéjét ha kidörzsölődik, és a fő munkaeszközét így nem tudja használni. Amit én tökéletesen megtudok érteni. Találkoztam már hasonlóval a magánéletemben is, de a hölgyek hozzá tudnak ehhez szokni és soha nem gondoltam volna hogy egy szolgáltató hölgynél lehet ilyen probléma. Viszont ez mindenki számára hasznos információ lehet aki hasonló mint én! Én ezt akár az adatlapjára is kiírnám hogy az ilyen kellemetlenségeket elkerülje. Ha szeretitek a hosszú együttléteket akkor kíméljétek a Tiát.

  Miután kijöttem belőle levette a gumit és megnézte hogy nem-e lyukadt-e ki. Mint mondta nem szedd gyógyszert így számára ez is fontos. A végén sem kínált meg egy pohár vízzel se. Nem vártam meg hogy leteljen az idő. Gyorsan felöltöztem és eljöttem.
 • Elszámolás:

  Másfélórát adtam és szerintem átlagot. Nem vettem igénybe extrát.
 • Összkép:

  Sajnos szerencsétlenül végződött az együttlétünk. De úgy érzem hogy igazságtalan lenne ha ez miatt őt hibáztatnám. Ő egyszerűen a rövid együttléteket szereti én pedig nem. Ez is egy fontos tanulság volt számomra. Ami viszont jobban zavart hogy nem volt kezdeményező, nem simogatott, nem csókolgatott. Nekem nem volt meg a barátnős feeling. Ami ugyan csak zavaró volt hogy az ágyon szanaszét dobálta a óvszeres csomagolás részeit amit nekem kellett ledobálni hogy ne azokon feküdjünk. Hasonlóképpen a sikosítót is kerülgettük az ágyon. A testének nagyon kellemes az érintése. Ha röviden kellene összefoglalnom akkor feszes bőr és szűk punci. Viszont úgy érzem hogy nem találtuk meg a közös hangot sajnos. De nyilván ez kettőnkön múlt.
Happy Massage