• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Pavilon!
    Köszönöm szépen a beszámolód, örülök hogy kellemes élményekkel sikerült elindítanom eme kalandozós “túrád”. :)
    Valóban eltelt pár hét a találkánk óta, emlékszem a hétre mikor vízelzárások miatt akadtak fennakadások... A házban teljes csatornahálózat csere történik, aminek első etapja, a pincében található csövek cseréje volt, ez tartott egy hétig, mikoris mindig reggel volt kiírva hogy aznap lesz e víz vagy sem... De szerencsére aznap zökkenőmentesen sikerült egyeztetnünk a randit. :)
    Viszont ezután van egy-két dolog amihez muszáj hozzászólnom... :p
    A fürdő tisztaságára mindig gondosan figyelek... mint mindenkit, téged is elkísértelek a fürdőbe, és az ugymond “használati instrukciókat” Neked is elmondtam. Vonatkozik ez a zuhanyzóra és használatára. Annak állapota és cseréjének “ígérete” már sajnos tőlem független és nem rajtam múló dolog.
    A szoba “gyér” bútorzata alatt nemigazán tudom mit értsek. :/ Ha valaki még nem járt nálam, gondolhatná hogy valami üres barlangba érkezik... :/
    2 szobám van, nappali háló.... Mindkettő funkcionálisan berendezve... Hatalmas sarokkanapé, nappali szekrénysor TV-vel, étkezőasztal, franciaágy, éjjeli és ruhás szekrények... S mivel nem szeretem az egyhangúságot, folyamatosan változtatom ezek elrendezését.... :) (Mióta találkoztunk, azóta már történt is egy kis átrendezés) :)
    Hogy a hifiből épp mi szól... Őszintén, nekem akkor épp szerintem fel se tűnt hogy épp a rádió szólt nem pedig zene, mert nem arra figyeltem hanem Rád. :D
    Ami a küsőmet illeti... Arcos és amatőr (2-3 hetes) képekkel hirdetek. Ebben senkit nem érhet meglepetés. Természetes dolog hogy a hétköznapokban kevesebb vagy “szolídabb” sminket használok, a hajam ritkán hagyom kiengedve mert összefogva jobban szeretem. :)
    Viszont ahogy Neked is mondtam, utcai ruhában soha senkit nem fogadtam és nem is fogok fogadni. :) Mindig frissen zuhanyozva és elkészülve fogadok mindenkit, ha ezek után visszaöltönék utcai ruhába, amit pl aznap viselek, teljesen felesleges lenne az, hogy előzőleg készüljek az érkezésedre. “Kompromisszumpént” egy hétköznapi felső volt rajtam szexy fehérnemű helyett combfixel.
    Mindezek mellett valóban örülök hogy sikerült egy kellemes randit összehoznunk, örülök hogy rám esett a választásod első ilyen jellegű kalandhoz.
    Remélem hamarosan ismét látlak és “csipkelődő”, de soha nem bántó szándékú megjezéseimmel körítve facsarjalak ki újra. :)

  • Egyeztetés:

    Kicsit késve írok ez élményemről, mert nem ezen az oldalon találtam rá, hanem egy (a?) másikon (későbbi személyes beszélgetésünk közben irányított ide, azóta örömmel használom a beszit). Néhány próbálkozás után sikerült felhívnom. Rögtön azzal kezdtem, hogy mindent elolvastam róla, amit lehetett, és ennyi az össz tapasztalatom a témában, de szeretnék nála belekóstolni a profi világba. Rögtön megnyugtatott, sikerült is reggelre időpontot egyeztetnünk. Valószínűleg rugalmas volt velem, mert elég korai időpontot javasoltam és rögtön elfogadta.
  • Megközelítés:

    Nekem negyed óra séta, de autóval, BKV-val se lehet nehéz, az utca ugye eleve meg van adva. A pontosabb infókat a házhoz érve telefonon kaptam meg, könnyen bejutottam, a (nagyon) magasban nyitott ajtó várt.
  • Helyszín:

    Érkezésemkor egy felirattal találkoztam lent, miszerint ma mégis lesz víz a házban egész nap, hát ennek igencsak örültem. Niki is, mikor meséltem neki. Tágas szobába érkeztem, ahol nyugodtan levetkőzhettem, Niki biztatott is, hogy persze itt, teljesen, pedig a berendezésből jól látszott, hogy nem itt töltjük majd el a másfél órát. Fürdő rendben volt, egy kicsit azért lehetett volna nagyobb tisztaság, nem tudom ez a hiányos vízellátás vagy a korai érkezésem miatt volt, de azért komoly probléma nem volt, minden funkció jól működött. Ellátmány bőséges. Az együttlét egy másik, hasonlóan tágas és szintén hasonlóan gyéren berendezett szobában történt. Csak a rádióból szóló hírek zavartak, amikor éppen nem vonta el más a figyelmem. Jobb lett volna zene vagy akár csend.
  • Lány külseje:

    Üzenetben kértem, hogy inkább otthonos ruhában fogadjon, mert ezek a képei tetszettek a legjobban, ennek ellenére maradt a harisnya. Úgy látszik nem minden kívánságműsor az ismeretlen, kezdő vendégnek :) Ami az arcát, testét illeti, szintén kicsit másra számítottam a képek alapján. Profi képek, talán nem is a legfrissebbek, ha őszinte akarok lenni. De ettől még Niki igen kívánatos volt és nem nagyon hagyta, hogy efféle morfondírozással vesztegessem a drága időt.
  • Action:

    Tisztálkodás után már meztelenül, az ágy szélén ülve várt. A törölközőt azonnal leparancsolta rólam és ahogy mellé ültem, rögtön csókolni kezdett. Erre nem is számítottam, jó volt ez a határozottság, úgyhogy ezen felbátorodva az óriási cickóit kezdtem markolászni, miközben folytattuk a csókolózást. Aztán ő is megmarkolt, és hamar jobbnak láttuk, ha kényelmesebben elhelyezkedünk az ágyon. Végigcsókoltam a mellét, a hasát, a mellét, a combját, a mellét, a vállát, a mellét, a combját, és a mellét, mire eljutottam a puncijához. Nevetett, hogy le se tagadhatnám, hogy odavagyok a nagy cicikért. Hát igen, azért is. Puncijához furakodtam a számmal, nyaldostam, ízlelgettem, kicsit az ujjam is becsúszott, ahogy masszíroztam. Helyet cseréltünk, előkerült az olaj, kíváncsian néztem, mi lesz ebből, és pár másodperc múlva elégedetten tapasztaltam, ahogy a meredező farkam fel-le csúszkál az óriási mellek között, amelyek teljesen körbeszorítják. Aha, szóval ez a cicis csúszka, hát ez igen kellemes. Ilyenben még nem volt részem, de tutira lesz még. Felkerült a sapi, lovagolni kezdett velem szembefordulva, figyelve arra, hogy még véletlenül se kelljen a melleit hiányolnom. Aztán misszibe helyezkedtünk és néhány rövidke perc alatt a gumiba távozott minden életerőm.
    Pihenésképpen felajánlotta, hogy megmasszíroz, ezt örömmel elfogadtam, közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Egy idő hanyatt fordultam, újra a ciciket nyaldostam, közben ő elkezdett a masszázzsal célirányosan is a második akcióra felkészíteni. Megkértem 69-re, így alulnézetből is kedvemre nyalogathattam finom, husi punciját, miközben ő is a szájával ügyeskedett. Rövidesen újra megkínált az olajos, csúszós élménnyel, ez megint fergeteges érzés volt, de a második végkifejlet nekem már gyorsabb tempót kívánt. Befejezésképpen újabb sapi, mögé helyezkedtem és kutyusban találtuk meg a megfelelően intenzív élményt, ami hamar pukkanáshoz vezetett.
    Utána nem sokra emlékszem, kétszeresen is lenullázva éreztem magam, megvan egy kép az elköszönő csókról, a következő képkocka, ahogy próbálok egyenes menni keresztül a lakótelepen.
  • Elszámolás:

    Előzetes egyeztetés szerint, extrákra nem volt szükség. Első alkalom volt, tehát előre rendezős, tapasztalatlanságom miatt ezt szóba is kellett hozni, sajnálom, bocsi.
  • Összkép:

    Jó kis másfél órát töltöttem Nikinél, örülök, hogy meglátogattam. Kár lett volna kevesebbel beérni. Ahogy írja is magáról, szenvedélyes és belevaló, nem csak tetteiben, de néha szavakban is. Kaptam tőle egy-két "na mivan?", "hát mi történt?" felkérdezést, nyilván nem bántani akart, de ezekre nem tudtam mit kibökni, mert persze akkor kérdezte, amikor arra is alig volt erőm, hogy kiszabaduljak a puncijából és ne csak úgy elguruljak valahová, hanem nagyjából egyensúlyban maradjak az ágyon. Függőség még nincs, de azért szeretnék majd nemsokára visszamenni.
Happy Massage