• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A Westendben volt találkozóm, ami kicsit korábban ért véget a tervezettnél, így a róla írt beszámolók és a vállalt dolgai hatására hívtam fel és érdeklődtem arról, tud-e éppen fogadni. Mivel igenlő volt a válasza, így a Vígszínház környékén lévő utcába irányítottam az autóm.
  • Megközelítés:

    A telefonon megadott címmel szemközt parkoltam le, bár előtte vagy két kört megtettem, mire megtaláltam a parkolóhelyet, amely természetesen fizetős. A lakás egy-két saroknyira van a Nagykörúttól, egyszerű a megközelítés tömegközlekedéssel, sőt, talán az a jobb választás.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű bérház középső emeletére vitt a lift, amelyből kilépve pár lépést kellett csak megtenni a lakás ajtajáig. Beléptem az előszobába, itt levetettem a kabátom és cipőm, majd két helyiséggel később már a szobába keveredtem, ahol egy franciaágy (kissé kényelmetlen a közepén végig futó keményebb rész miatt), egy kanapé és egy masszázságy található. Innen nyílik a fürdőszoba, néhány fajta tusfürdő és szájvíz a felszereltség, illetve egy régebbi kád.
  • Lány külseje:

    Mielőtt beléptem volna, megmutatta magát teljes valójában a hölgy az ajtóban, és megkérdezte, maradok-e. Vagy a kollégák tolla volt kissé megszépítő erejű, vagy nekem voltak túlzott elvárásaim, de nem pont a beszámolók alapján bennem élő kép kelt benne életre... Viszont a közszolgálat jegyében nem fordultam vissza, hittem abban, hogy itt egy nagy élmény vár rám. A képeken látható testalkatú a hölgy, kemény húsú, kerek, nagy fenékkel, szőkére festett hosszú haj.
  • Action:

    A fürdést követően visszatértem a szobába, ahol a telefonján böngészett éppen, nekem háttal, úgyhogy mögé kerüléssel egy ponttal lettem gazdagabb, és innen kezdtem felderíteni a testét. Hátranyúlva megtalálta a szerszámom, amelyet simogatni kezdett, elég hamar eredménnyel is járt. Az ágyra fekve a kényeztetésére bíztam magam, ami nem bizonyult rossz ötletnek. A nyelvével elkezdte izgatni a fenekem, kellemes érzés volt, talán volt már jobb élményem ennél, de a TOP3-ban benne van ebben a kategóriában. Néha áttért a zacsira is, de a főcsapásirány a popsi nyalogatása volt. Néhány perc elteltével áttért a szopásra, ez is jól esett. Próbáltam a mélytorok irányába elmenni, annak ellenére sem sikerült igazán eredményt elérni, hogy a Jóisten nem áldott meg túl nagy mérettel... Mindenesetre élveztem, ahogy dolgozott rajtam, korrekt munkával ajándékozott meg. Azonban szerettem volna kissé élvezetesebbé tenni az élményt, így fordultunk, ő feküdt hanyatt, oldalra fordította a fejét, így feltérdelve elkezdtem a száját dugni. Itt is volt olyan érzésem, hogy igyekszik elkerülni a teljes behatolást, de kellemesen telt az idő ennek ellenére. Elkezdtem izgatni a csiklóját, előbb egy, majd két ujjal beléhatoltam, leginkább a magam örömére és szórakoztatására. Lassan félidőnél jártunk, így gumit kértem, majd misszionárius pózban beljebb kerültem és elkezdtem mozogni. A szemem előtt hatalmas mellei, vaskos combja, a farkam a kellemes melegben, egész szoros körülmények között volt, panaszra nem volt okom. Bokáját megfogva összeszorítottam a lábait, így még jobb volt benne lenni. Így telt az idő, amikor arra gondoltam, esetleg a popsiját is kipróbálnám. Kérdésem után végigmérte a farkam a szemével, majd a válasza az volt, hogy nem készült fel rá, amikor telefonon érdeklődött, nem mondtam neki, hogy szeretném popsiba is. Ezt a méreteimre vonatkozó dicséretnek vettem, úgyhogy majdnem felröhögtem, de végül sikerült komolynak maradnom, bár nem hinném, hogy bármekkora kárt tudnék okozni ezzel a kiterjedéssel...
    Ha már úgyis a szabadban volt a szerszámom, letérdeltettem magam elé, és újra adtunk az orális örömöknek. Ahogy közeledtünk a véghez, újra gumit kértem, beléhatoltam, majd rövidesen egy nagyot ürítettem a VV eszközbe.
    Kis idő múlva fürdő, öltözés, majd balra el.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerinti összeget adtam át távozásom előtt. Az ajándék mértéke az átlag alatti, a hölgy igyekezete átlag feletti.
  • Összkép:

    Ahogyan le is jött bizonyára a beszámolóból, nem teljesen azt az élményt éltem át, amire számítottam, de erről nem tehet Ramóna, benne volt a hiba. Akinek bejön a hölgy, annak 100%-os lehet az élmény, ha azt nézem, mekkora öröm ért az aktus végén, nekem sem lehet okom a panaszra.
Happy Massage