• Freya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Kedves Peter65! Nagyon köszönöm írásod.Nekem tetszett :) és örülök,hogy jol érezted magad. Várlak máskor is nagy szeretettel. Puszi.

  • Egyeztetés:

    Levélben kerestem, nagyon korrekt módon válaszolt minden kérdésemre! Telefonon nem kerestem, mert teljesen kielégítő választ kaptam minden kérdésemre! Kérte, hogy másnap sms-ben erősítsem meg, ezt megtettem, ahogy kérte!
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a navigáció is ismeri a címet, de nem okozott problémát navi nélkül is megtalálni! Próbából tettem egy kört a tömb körül, de a parkoló tele volt, erre számítottam, mert valahol olvastam, hogy nehézkes helyet találni, ezért kapásból a Lurdi parkolójába álltam, 3 óra ingyenes! Rövid sétával elérhető a cím, nem okozott gondot! 15 perccel korábban értem oda, de előbb felengedett!
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű házban van, nem lehet kifogást emelni! Rend, és tisztaság volt! Hosszú folyosón két irányban a liftből kilépve, de a lakás számozása egyértelművé tette, hol vár az öröm! Őszintén, nem a lakás miatt mentem, de feltűnt a tisztaság, a rend, és a kis lakás ellenére minden a helyén van!
  • Lány külseje:

    A külső!!!!! Hát valami szenzációs! Karcsú, vékony, hatalmas cicikkel! Aki valaha alaposabban megnézte a fotókat, az biztos lehet abban, hogy az kapja, amit ott látott! Mit mondjak, egyből rabul ejtett! Ettől függetlenül a képek nem adják vissza ezt a csodát! Annyira elvonta a figyelmemet, hogy fogalmam sincs miben volt! :)
  • Erotikus masszázs:

    Ezt nehéz szavakba önteni! Volt pár alkalom, amikor lányokat látogattam meg, volt egy fíx "partner" is, aki sajnos visszavonult, azóta keresem az "utódját" ! Szerintem megtaláltam! Nem szándékom a nagy hírverés, de minden mozdulata profizmusról árulkodott. Azt mondta, hogy lassan lesz más típusú masszázs is, amit most tanul, ezért biztos rendszeres látogatója leszek! Még a tusolás előtt megkérdezte, hogy mi az amit pontosan várok Tőle, majd felvázolta, hogy Ő mit tud nekem ajándékozni! Találkozott a kereslet a kínálattal, ha képletes akarok lenni! Érezhető volt minden mozdulatán a profizmus!
  • Levezetés:

    A masszázson túl nyilván az erotika miatt voltam ott, és a levezetésre is kíváncsi voltam! Ragozhatnám, és hosszasan kifejthetném azt a technikát amivel meglepett, de vannak határok, amit egy úriember nem lép át! Ezt érezni kellene mindenkinek! Profizmus áradt minden mozdulatából a kényeztetés alatt is, folyamatosan figyelt a reakcióimra, és minden kérésemet teljesített! Még mindig érzem azt az érzéki franciát! Lassú, nedves, érzéki! Mindenkinek ajánlom! Nem tudtam sokáig ellenállni! Látva a gerjedelmemet, kicsit lassított, ezzel is elnyújtva a végkifejletet, majd hatalmas élvezettel könnyített rajtam! Az egész idő alatt minden kívánságomat teljesített, persze a határain belül!
  • Elszámolás:

    A találkozó elején elmondta, hogy hány szál rózsa, nem kérte előre, utólag diszkréten, de jól látható helyre raktam!
  • Összkép:

    Összbenyomás abszolút pozitív, mindenkinek ajánlom! Nagyon készséges, figyelmes, fontos volt Neki, hogy jól érezzem Magam! Tapasztalatom, hogy kifejezetten kérjétek a natúr franciát, mert hihetetlen élmény! Egy dolgot azért mindenki tartson szem előtt! Vigyázzatok Rá, mert még szeretném az örömömet lelni benne!
Happy Massage