• Cuny

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szeretem az sms-ben is válaszoló ****, mert sokszor már ebből levezethető a hozzáállás a randihoz. Nála ezzel semmi probléma nem volt, az időpont kérelmemet fogadta, felhívtam és megbeszéltük hol találom meg és mikor.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedtem, mert napközben voltam. metróval mentem és gyalog, 5 perc séta és már a ház előtt voltam. Autóval fizetős övezet és kevés a parkoló is, napközben még a forgalom is kiszámíthatatlan, ezért érdemes megfontolni, hogy közelíti meg az ember a tetthelyet.
  • Helyszín:

    A lakás emeleti, régi építésű téglaházban található. Diszkréten megközelíthető e tetthely és nagyon hangulatos is. Az akciószoba előtt egy tágas nappali található, ahol megbeszélhetők a részletek és átvehető a törülköző, hisz innen érhető el a fürdő, ahol minden szükséges tisztálkodószer megtalálható.
  • Lány külseje:

    Csinos cicifixben és tangában fogadott, teljesen oda meg vissza voltam a látványtól, nekem nagyon bejön az ilyen sportos alkatú hölgyeket. Mint megtudtam sokáig sportolt és ma is kondizik, érdemes is, mert lenyűgöző az eredmény.
  • Action:

    Csókkal kezdtünk,amely nagyon kellemes,így hosszúra nyújtottuk.Közben fenekét markoltam,itt jelezte is,hogy finomabban.Majd kértem,hogy kényeztessem,amelyben készségesen állt a rendelkezésemre.Szereti,ha kényeztetik.Majd Ő franciázott,amely nem tartott sokáig,mert jeleztem,hogy álljon meg,mert nem fogom sokáig bírni.Gumit húzott,de mondta,hogy ez a méret egy kicsit nagy neki,így javasoltam,hogy legyen Ő felül és irányítson.Így is történt,rám feküdt és lassan kezdett mozogni dagadó farkamon,amely tempón nem is változtatott.Én próbáltam erősebben ,de láttam illetve jelezte,hogy kellemetlen,így visszafogtam magam.Az aktus így hosszúra elnyúlt,közben öleltem és melleit kényeztettem.Így lett végem::)))Ezek után beszélgettünk,nagyon kellemes beszélgetőpartner.
    Majd belekezdtünk a második menetbe,amelyet hátulról szerettem volna,jó erősen ,de nem ezt a méret miatt nem vállalta,így maradt az első forgatókönyv.Sajnos nekem ekkor már erősebb tempóra lett volna szükségem,így a második már nem jött össze.Persze egy kicsit fáradt is voltam aznap délután.
  • Elszámolás:

    Korrekt,megéri és mellé a barátnő érzés is párosul.
  • Összkép:

    Nagyon szimpatikus hölgy,aki figyel a vendégre.
Happy Massage