• MiniSzindy

  • Beküldte:
  • MiniSzindy reagálása

    Kedves Subaruman!
    Nagyon jól éreztem magam veled.
    Örülök hogy te is, és annak is hogy milyen jót beszélgettünk!
    Remélem hamarosan látlak addig is millió puszika.

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Szindyt és volt olyan szerencsém, hogy egy közeli időpontra tudtunk is egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Megközelítés szempontjából semmi bonyodalom nincs a dologban. Vidéki gyerekként is könnyen odataláltam. Az már más kérdés, hogy parkolót nem könnyű találni, de ez nem róható fel hibának. A tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    Az első néhány lépés után meg is jegyeztem, hogy milyen hangulatos kis lakás, annak ellenére, hogy maga a tömb nem most épült. Mindenütt tisztaság és rend. A fürdő minden szempontból csillagos ötös, hiszen a felszereltsége valamivel jobb, mint a sajátom. :)
  • Lány külseje:

    Amit a korábbi beszámolókban olvastam Szindyről, az mind csak mese. Srácok! Ez a lány olyan hihetetlenül jól néz ki és annyira kívánnivaló, hogy azt nem is tudom szavakba önteni. Ahogy a tanult magyar mondaná: AMAZING! Vékony, alacsony, formás fenék, pici mellek és néhány tetkó... Ááá! Nem is merem folytatni.
    Hogy milyen szerkóban is fogadott? Mittudoménmárazt! De az biztos, hogy gondosan ügyeltem arra, hogy a szemem a fenekén tartsam.
  • Erotikus masszázs:

    Már megint ez az 500 karakteres - számotokra uncsi - ablak, amiben ugyan kell írni valamit, de minek, hisz úgy is tudjátok, hogy mire megy ki a játék.
    Először jártam Szindynél efféle terápián, de pár perc elteltével olyan jó kis csevegés lett belőle, hogy a masszázsra szinte rá sem koncentrált az agyam. Ha csak sima beszélgetéssel telt volna az óra, azt sem bántam volna.
    Viszont a csúszka résznél már figyeltem! Ahogy csodás melle karcolta a hátamat és hamva bőre végigsiklott az olajos testemen... Na annak van erotikus fílingje!
    A "Megfordulsz?" kérdésre, azt hiszem nem mondtam nemet. :)
  • Levezetés:

    Nem is tettem volna, mert annyira vágytam arra, hogy vajon milyen meglepetések várnak még rám.
    Udvariasan megkérdezte, hogy a hasamra ülhet e, amire készségesen IGEN volt a válasz. A formás feneke volt az arcom felé, így volt időm feltenni magamban a kérdést, hogy "tényleg létezik ilyen jó csaj?"Egy kis olajozás után lingam-fogások és francia következett. Néhány pillanatra én is megkóstoltam testének legféltettebb kincsét olyan 69 pózban. OMG!
    Majd kértem, hogy néhány kedves csókkal játszadozhassak a mellein, amit nagy átéléssel meg is tettem.
    A levezetés francia és kézimunka kombinációból állt, ami olyan fergetegesre sikerült, hogy nemigen emlékszem néhány pillanatára. :)
  • Elszámolás:

    Első alkalommal illik előre rendezn. Így is történt. Nem kerek, de mindenképp abszolút megérte.
  • Összkép:

    Sok olyan lány hirdet az oldalon, akik tejjel-mézzel folyó kánaánt ígérnek. Itt a pontos játékszabályok fel vannak fektetve, ami miatt nyugodtan merem mondani, hogy nem utoljára találkoztunk.
    KÖSZÖNÖM
Happy Massage