• Ági

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, elsőre felvette a telefont és 1 órára rá, már ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    A helyszín a kondorosi lakópark környéke, voltam már errefelé, ezért nem volt nehéz idetalálni. Ilyenkor elég nagy dugók szoktak lenni, de a tömegközlekedéssel bőven oda lehet érni időben.
  • Helyszín:

    Ez egy új építésű lakóház és sokan laknak benne, úgyhogy nagy a forgolódás különösen este 6-kor amikor én mentem. Bent a lakásban egy barátságos tér fogadott, minden szükségessel felszerelve, a masszázs pedig franciaágyon történt. Alapvetően nagyon kényelmesnek és ízlésesnek gondolom a helyszínt.
  • Lány külseje:

    Mia megjelenése számomra mindenben megfelelt. Külseje és az általa feltöltött fotók jó összhangban vannak. Ahogy a képeken is látszik széles nőies csípővel lett megáldva, hosszú lábakkal és puhán formálódó párnácskákkal a fontosabb helyeken. Cicije a nekem tetsző és oly' ritka konkáv formájúak közé tartozik leghatalmasabb örömömre. Legjobban az édes mosolya csavart el a fejem, de totálisan és emiatt végig egy kicsit retardált tinédzser módon is viselkedtem, mint aki először lát meztelen nőt életében. Mia minden nemében természetes, ami egy hatalmas plusz pont, de a köldöke alatti részt tetoválás borítja, amit a képeiről egy photoshop "healing brush" trükkel eltávolíttatott (elég igénytelen grafikai megoldás, én jobban meg tudom csinálni, keress bátran. Tényleg). Ejnye! Pedig a tetoválás egész csinos, kár letagadni.
  • Erotikus masszázs:

    Legszívesebben másfél órát maradtam volna, de fontos családi események miatt jelezte, hogy csak 1 órára van lehetőség, nincs mit tenni, ha jön a baba, akkor jön a baba (mármint nem az övé)! A pozitív oldalán se én, se ő nem igazán tudtunk koncentrálni egymásra és meglepő módon így jött ki a legjobban.

    A másszázs alatt a hasamon fekszem, kérdez rólam, mondom mivel foglalkozom, közben a csuklyás izmomon kisebb görcsöt tapint ki. A masszázst sosem szerettem, de belátom, hogy lehet ezt jól csinálni! Neki legalábbis sikerül és azt hiszem, hogy az apró kezecskéi miatt érződik ilyen jónak. Kibeszéljük magunkat, megkér, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    A hátamon fekve felém hajol és két lábam közé kucorodik a farkam pedig parancsszóra keményedik, ahogy odavonzódik a mágneses cicije közé. Kézzel és szájjal, kitartó munkával és szuper érzékeny technikával őrületes csúcsra juttat és rendesen megszólalásra képtelenné tesz. Ilyen se volt még. Vihogok és félrebeszélek, szegény biztos azt gondolta rólam, hogy nem vagyok 100-as, pedig csak egyszerűen az van, hogy ilyet még nem élveztem ilyen csodás teremtés kezei között. Kicsit összeszedem magam és megkérem, hogy "én is hagy"! Természetesen engedi és szerintem jobb így, mert jobban tudok figyelni rá. Ahogy cicije úgy a puncija is egy nagyon ritka gyönyörű típus és ismét örömmel töltött el, hogy ilyen szerencsés vagyok. Igyekszem nagyon érzékenyen hozzáállni a nyelvcsapásokhoz és végül kapok is egy kicsi orgazmust cserébe, ami ugyan nem volt teljesen őszinte, de nagyra értékeltem, hogy mindent elkövet azért, hogy ne érezzem magam nyominak. Oscar viszont nem jár az alakításért :D Nincs gond, nekem jó így!
  • Elszámolás:

    Kicsit bénáztunk az ajándékkal, de végülis sokkal jobban jött ki az egész találkozó, mint ahogy gondoltam és nem bántam nagyobb csokrot hagyni nála , mint amit megbeszéltünk, hiszen én is egy kicsit többel távoztam, mint amennyivel érkeztem.
  • Összkép:

    Szuper élmény volt, sokkal jobban éreztem magam, mint amire először számítottam. Mia mosolygó arca hatalmas pozitív meglepetés és csak szánom magam, hogy nem tölthettem vele elég időt. Azt gondolom, hogy 1 óra nem elég, mert ő számomra olyan lány, akivel szívesebben megismerkedtem volna mélyebben is, még annak ellenére is, hogy a vonzalom valószínűleg nem volt kölcsönös *hüpp-hüpp* :'(
Happy Massage