• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A napokban tobbszor probalkoztam sikertelenul, de a mai nap sikerrel jartam, tudniillik delutan fel egy korul hivtam, a kolleganoje vette fel es mivel mar tobbszor jartam Barbinal, igy csak arra kerdeztem ra, hogy mára van-e szabad idopontja. Szerencsere volt, igy delutan haromra mar repultem is hozza.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerulet Duna Plaza mogotti jol ismert resze az MT.-k szamara. Uj epitesu lakopark, a kozelben folyamatos beruhazasokkal. Harmas metro hianyaban metropotloval ajanlott az erkezes, mely a fent emlitett bevasarlokozpont elott rak le, a megallotol azert meg kell gyalogolni kb. 10 percet. Az autoval erkezok talalhatnak parkolohelyet, de gondolom fizetos.
  • Helyszín:

    Mar tobbszor voltam ebben a szalonban. Uj epitesu haz sokadik emelete, a lakas tagas tobb szobaval es ket hatalmas furdovel, tovabba teljesen felujitott. Minden a vendeg kenyelmet es az ellazulast szolgalja. A furdore sem lehet panasz, az is patyolat tiszta es tobbfele tusfurdo all a vendeg rendelkezesere, melybol kedve szerint valogathat. Barbi a kozepso szobaba kisert be, ahol szinten a teljes kenyelem uralkodott.
  • Lány külseje:

    Barbi a kedvencem a szalonbol. A kedvencem a gyonyoru arca, mely mindig mosolyog. Na persze a hatalmas cickok mellett sem mehetunk el szo nelkul es a feneke is formas. Nem egy nadszalvekony leanyzo, van mit fogni rajta, de nekem abszolut az esetem. A feltoltott kepek szerintem tukrozik a valosagot, senkit nem fog csalodas erni. Engem egy bordo melltartoban, egy bugyiban, harisnyaban es egy attetszo kontosben fogadott, nagyon szexi volt, a cicikrol alig tudtam levenni a szemem.
  • Erotikus masszázs:

    Egy oras programot kertem. A gyors, am alapos furdes utan visszasiettem a helyszinre, ahol eloszor "veletlenul" hanyatfekudtem, am o ezt galad modon kiszurta es kaceran kiadta a parancsot: "Fordulas!". Jobbnak lattam engedelmeskedni. A masszazsa finom, inkabb puha mint eros, simogato jelleggu, a talptol haladt felfele a fenekemig, majd ott lagy benyulasokqt eszkozolt. Kozben persze cseveg az emberrel, de abszolut jol felmeri azt is, mikor vagyik a vendeg kicsit csendesebb etapokra. A masszazs resze nem nyult hosszura, mivel mar alig birtam magammal.
  • Levezetés:

    Kb 10 perc utan - mivel nem birtam magammal - megkaptam a masodik parancsot a fordulasra. Ezt orommel teljesitettem is, majd igyekeztem kihamozni ot a fehernemubol. Mivel most "olyan napok voltak" a harisnya (eloszor) nem kerult le, de ez nem vont le semmit az elmenybol. Fordulas utan megkert, hogy olajozzam be az oriasi ikreket, mely keresnek kezseggel eleget tettem, majd kezdodott a mennyei csuszka. Egyszeruen csodalatos erzes volt. Kozben a kezevel delre, a meredezo ferfiassagom fele kalandozott, majd a szajacskajaval is odaert es isteni franciat produkalt kozben folyamatos szemkontaktussal vagy tukornezessel es kejes nyogesekkel. Tobbszor megszakitottam es felhuztam magamhoz, hogy meg inimebb legyen a dolog. Az erotikat megfelelo helyekre, megfelelo idoben elhelyezett apro puszikkal fokozza. Az idonk vege fele jarva ismet delre kalandozott, majd olyan nyelvlecket adott enyhe kezezessel, hogy a szemem kiguvadt.
  • Elszámolás:

    Helyi atlagnak megfelelo viragcsokor, nem ert meglepetes, tudtam, mennyi az annyi. Nem is jott szoba a talink vegeig, tavozaskor adtam at neki a viragszalakat.
  • Összkép:

    Visszajaro vendege vagyok es leszek is meg. Mindenkinek csak ajanlom, de keretik vele nokent banni es meg fogja halalni!
Happy Massage