• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Köszönöm a beszámolót és minden mást, egy élmény volt.

    Szíves örömest visszavárlak.

    Puszim..Enikő.

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en keresztül történt egy nappal a randink előtt. Egyszerűen, könnyen a mobilszámom megadásával, hogy másnap híváskor ne legyek ismeretlen. A randink napján telefonon pontosítottunk, és megerősítettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem a helyszínre, és miután ismerős a környék simán odataláltam, parkoló volt bőven, ráadásul sikerült pont az épület előtt parkolnom. BKV is sima ügy a helyszínből kifolyólagosan, villamos, hév, busz, minden irányból jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Tökéletes helyszín, egy randira. Könnyű a bejutás, lift a bejárat mellett, instrukciók alapján pillanatok alatt az ajtó előtt áll az ember fia és hopp már bent is vagyunk.
    Lakás tiszta, felújított, látszik hogy a benne lakó foglalkozik vele és hogy tisztán tartja. A baszobát tökéletesnek mondanám, bőr ülőgarnitúra, mellette pedig a tettek mezeje, vagyis francia ágya. Fürdő nem nagy, de tökéletes, minden van amire szükségünk van.
  • Lány külseje:

    Miután mindenki látja a hirdetésből, hogy nem tini lányhoz érkezik, ezért én is tudtam hogy mire számíthatok, és így is volt.
    Sportos, csinos, nagyon szupi popsival megáldott milf, aki az ajtóban puszival fogadva invitált beljebb a lakásba. Mindösszesen melltartó és bugyika volt rajta combfiksz kombóval. Csini volt.
  • Action:

    Érkezésem után, pohár vízzel kínált és én helyet foglaltam a bőr garnitúrán. Nem tértünk rögtön a részletekre, először csevegtünk egy jót, közben kaptam türcsit és lassan meglátogattam a fürdőt.
    Visszatértemkor elhelyezkedtünk az ágyon és folytattuk a trécsikét, közben simiztem, ismerkedtem a combikájával. Azt meg kell jegyeznem, hogy egyáltalán nem nézte az időt, tehát a trécsi nem befolyásolta az ottlétem idejét és a végén az 1 órát bőven túl léptem.
    Miután a tettek mezejére invitáltuk egymást, én kezdtem kényeztetni őt először megelégedésemre, miután konstatáltam hogy végre van egy kis szőrike a gyönyörű lepkécskék felett és ez manapság ritka jelenség.
    És végre belefeledkezhettem a gyönyör kapujának kényeztetésébe, amit élvezettel fogadott. Egy idő után ő is kérte, hogy kifejezze háláját az én kényesztetésemmel, de persze ezt 69 - es formátumban hogy számomra is tökéletes legyen.
    Amikor úgy éreztem, hogy itt az idő az eső köpenyre, mintha gondolat olvasó lenne már fel is húzta azt, és misszibe fordulva popsiba toltam amit kell, majd lábait a vállamra helyezve hatoltam belé szenvedélyesen folyamatosan.
    Itt már a halántékomon éreztem a lüktetést és tudtam, hogy mindjárt elér a beteljesülés.... Elért.
    Pihegve nyugodtam le benne, majd törlés után mellé heveredtem.
    Majd ismét kellemes trécsike, időt nem nézve kérdeztem, hogy mit szól a következő menethez, és már invitált is a fürdőbe, hogy folytassuk ahol abbahagytuk. Mikor ő is elvonult akkor láttam, hogy hoppá nagyon eltelt az idő, ezt szóvá is tettem, de nagyon aranyosan csak annyit mondott, hogy ő dumcsizta el az időt.
    Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt, még most is látom, teljes vizuális kép beégés a retinába... Szóval elhelyezkedve először a punciba hatoltam, de tudtam hogy át kell még mennem 1 kis popsi látogatásra is ezért itt nem töltöttem sok időt, hajrá 1-el feljebb.
    Aztán toltam lassan, gyorsan, és megint kezdett lüktetni a halántékom. Gondoltam jobb lenne ha a zöld mezőkre koncentrálnék, hátha elnyujtanám még 1 kicsit a mámort, de nem tudtam ellenálni a végzetnek és ama popsinak...
    Így másodszor is elért a vég,száraz lettem mint a puska por...
    Még egy kis búcsú trécsi fürdés után, és puszival az orcámon távoztam elégedetten, még vissza térek köszönéssel.....
  • Elszámolás:

    Miután fentebb említett időtúllépésem is volt, így kicsit kiegészitve a megbeszélt rózsaszálakat, eltávozásom előtt tettem az asztalra, a manapság átlag Pesti rózsa csokrot.
    Nem kérte előre, és ez számomra a bizalom jele.
    Köszönöm...
  • Összkép:

    Ha őszinte szeretnék lenni, akkor azt kell ide írnom, hogy minden szuper volt, és ez nem túlzás, hazudnék ha bármilyen negatívumot megjegyeznék.
    Azon férfi társaimnak ajánlanám Enikőt, akik szeretik az érett gyümölcsöt, annak minden szépségével, és tudásával, ami számunkra nem kevésbé fontos,ha nem a legfontosabb...
    Köszi szépen mindent, még vissza térek hozzád, puszika...
Happy Massage