• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquilam :)

  Köszönöm szépen a beszamolot :) Spontán kis randi volt , egy két balett lépéssel megspékelve :))));) Mindig orulok neked :)) csodás volt az oracskank ;)

  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Úgy alakult a napom,hogy lehetőségem nyílt egy talira. Egyből Tiára gondoltam.Kaptam a telómat és hívtam. Pár csengetés és fölvette. Hát, ha nem sikerül is,de hallom hangját!! De sikerült. gyorsan megegyeztünk és kicsit dumcsiztunk. Aztán már csak ábrándoztam és kergettem az időt.
 • Megközelítés:

  A cím számomra ismert, de először is pontos címet kaptam.A XIV.- ker csendes mégis frekventált helye.Gps ismeri, oda vezet. Parkolás a ház előtt lehetséges. Mindig van hely és ingyenes. Tömegközlekedés kiváló. Közel a busz és troli. Az Őrs tér sincs messze.
 • Helyszín:

  Szépen rendben tartott fölújított négyemeletes panel. A lakás kedvemre való. Elvágólagos rend és tisztaság, hófehér falak, ízléses berendezés, friss jó illatú levegő. Tágas hancúrszoba egy méretes francia ággyal. A többi már csak kiegészítő.Pipere asztal mécsesekkel, éjjeli szekrény és egy kis ülő alkalmatosság, hova a ruháim szoktam tenni. Fürdő zuhanykabinnal és az elképzelhető mindennel fölszerelt.Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Nem csak korosztályának,hanem a tiniket is megszégyenítően szép, szexi, kívánatos és még sorolhatnám leggyengébb tulajdonságait. Kedvességét, farokállító szexuális kisugárzását már meg sem említem.
  No kicsit részletesebben. Smaragd zöld szemeiben az öröm tüze keveredett a kívánással. Ehhez jött még szép ívű kissé megnyílt szája miből előtűntek csillogó fogai. Arcának gödröcskéi kislányossá varázsolják. haja most mélyvörös színben keretezte arcát. Teste hibátlan. Egy deka fölösleg, mégis gömbölyű hol kell. A popsi világbajnok. Vele már csak a súlyos gyönyörű mellek versenyeznek.Hosszú hibátlan combok, tökéletes vádli, vékony boka. Ahogy meglátom agyam kikapcsol és a hormonok már tobzódnak és agyamban már csak az akarom, akarom .... kattog. Nem akarok senkit megsérteni, hisz rengeteg szép lány, nő akad itt, de nekem Tia No1. Egy igazi vadászbombázó.
 • Action:

  Belépve egy röpke csók, szia és kérdezi mit ugráltál ide oda. Hát frissen van a lépcsőház fölmosva és nem akartam,hogy nyomaim látszódjanak. Egy rugalmas vékony ruhácska rajta, no meg egy cicifix. Ez utóbbi minek? Azoknak a melleknek nincs szüksége Ilyen kiegészítőre. Az utca az más. Összeütköznének az emberek, mert csak azokat a csodás melleket néznék a meredő bimbókkal. Szóval a nagyja ruházattól megszabadulva összegabalyodtunk az előszobában rendesen.
  Valahogy bekeveredtünk és azon kaptam magam,hogy az ágyon hempergünk. Átkarolja nyakam és a fülembe súgja,menj fürödni. Göncöket ledobálom, de még vissza szólok,le ne vedd és húzok.Gyorsan végzek,hisz otthonról tisztán érkeztem. Szoba ajtó becsuk és ott áll előttem a csoda. vad csókok és már szedem is le róla a ruhácskát. Imádom ahogy fölemeli a kezét és előbukkan csodás teste. Már csak a cicifix és mellkasomat döfi két meleg melle. Magamhoz szorítom, de csak egy kéjes nevetés. Tán nem hazudok,ha azt mondom nagyon bejövünk egymásnak. Szinergikus hatással vagyunk egymásra. Keze megtalálja lompit és egy kéjes morgás,mint macska és rászorít. Nyelve számban pörög ezerrel. Az akarás hormonjai kezdenek dominálni és már átlósan az ágyon. Egymást húzzuk magunkba. Imádom kecses nyakát csókolni, mert látom minden sóhajából, mozdulatából, hogy élvezi. Tobzódok mellein. Tömöm velük pofámat, szívogatom csodás bimbóit, mik mint üvegvágók merednek kőkeményen. Egy leheletnyit mozdul csípeje. Ismerem e mozdulatot és hasát csóókolva már araszolok izgatottan várakozó puncija felé. Csókolom combjait mik teljesen kitárulkoznak és feltűnik csillogó rózsaszín puncija. ahogy érinti nyelvem, megremeg az egész nő. Nyalom finoman, erősebben és végig az egészet. Először csak hullámzik hasa. Fejét félre csapj. Bal kezem mellét markolja, jobb kezem feneke alá nyúl. megemelkedik csípeje vad táncba kezd. Remegő kéjes hangja nem hangos, de hallható. Puncija tocsog és nyelvem hüvelyébe tolom. Tiám a szellők szárnyán egy másik dimenzióban repül. Keze letéved,hozzám simul. Minden kizárt csak magamhoz szoríthatom. Így nyugszik le karjaimban a kielégült nő mosolyával arcán.
  Nem tudom mennyi idő telt el mert számomra ilyenkor megáll és csak gyönyörködöm benne. De magához tér és keze már lompit keresi. Megtalálja és szája is követi. Nem kivégzős isteni változatos, pörgőnyelves szopása. Mindenre kiterjed és közben csak úgy tövig nyeli. Úgy csinálja mintha nem is lennének fogai. Keresztben úgy helyezkedik,hogy mindenét elérjem. Simogatom, ha melleit akarom kezét megemeli, hogy jobban hozzáférjek. Ha nem lenne tele szájacskája biztos mondaná, mind a tiéd. nem is bírom és egy csókra fölhúzom. Nyelvek keresztben és egymás körül tekeregve, majd fejét vissza irányítom és horpad homlokom.
  Oda nyúlok és elveszem a kikészített kaucsukot. Fölbontom és kezébe adom. Fölpöndöríti és adom a síkosítót. Ez szerintem rutin, majd háttal ül belém. Csodálatos látni ahogy centinként tűnik el lompi szűk izmos puncijában. Fogom derekát ée gyönyörködöm izmos hátában, gömbölyű popsijában és vonaglani kezd. Tekereg emelkedik. Előre nyúlok mellei markomban. Hátra hajol, kezeivel mellettem támaszkodik és teszteli az árbócot. Fárasztó pozi így 180 fokof fordulat. Isteni mellei előttem himbiznek össze vissza. Nem tudják lekövetni gazdájuk tobzódását. Megpaskolom popsiját és markra kapom a melleket. A vér a füleimben is dübörgött. Átkarolom és magamhoz szorítom. Feneke meg sem mozdul, így csóókolózunk, mjd újra szabadjára engedődik a ménes. Másodjára hiába állunk le. Gyors átfordulás és missiben tolunk még egy keveset. Kimelegítő szexcsata volt, tán mondhatom mindketten élveztük.
  Takarítás és a szokásos beszélgetéseink egyike. Nem csak olyan,teljen az idő. Mindegyikünket érdekli mit a másik mond. Imádok ilyenkor elmerülni szép szemeiben. Egészen más fény lobog bennük,mint érkezésemkor.
  Fürdés kimarad, készakarva. Öltözés és búcsú. Csóókok közepette vigyázz magadra és el.
 • Elszámolás:

  Az érték a mérték s mivel Tiám egy kincs, nincs mérték, mi magas lenne.
 • Összkép:

  Nem véletlen, hogy visszajáró vagyok. A hosszú évek alatt sem tudtam megunni. Mindég van valami új. Ma is volt, de ezt kihagytam, hogy maradjon nekünk is valami személyes. Barátnőként viselkedik,bánik velem.Egymás örömére törekszünk és ez teszi egyedivé találkozásainkat.
  Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak
Happy Massage