• Bianka

  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Kedves Xyz181:)!

    Megmondom őszintén először nem tudtam hova tenni Ki is írt rólam egy kis szösszenetet :)!
    Köszönöm az értékelést, örülök, hogy jól érezted Magad. Tudod, hogy várlak bármikor-szeretettel, stb, stb, stb,...!
    Már "ismersz"-rend a lelke mindennek! Csakis patika lehet :)!
    Kicsit helyesbítek, bocsiiiiiiiiiii :)- az a bizonyos rózsaszín-tűzpiros, és az a bizonyos "kézimunka-lingám ill tantra kombinációja, fejleszthető még tovább is ám :):):)!!!
    Igen is elérhető vagyok kisebb "akadályok " után:):):)!!!

    Csak rosszat halljak ám :) Rólad

    Bianka

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje kommunikálnunk mikor sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Már az első telefonhíváskor éreztem, hogy meg kell látogatnom. Nagyon szimpatikus volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem a cím ismerete után nem volt gond GPS simán oda visz. Parkolni könnyű volt sok hely van a környező kis utcákban is. Nekem majdnem a ház előtt sikerült meg állnom. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen tiszta a lakás nagyon rendezett. Minden patika állapotban. A fürdőben kellő mennyiségű fajtájú tusfürdő van szépen katonás sorrendben:) (remélem eléggé eltöröltem) :) törölköző jó minőségű. A szobában masszázságy található a falakon tükör kellemes zene szóval a lazulashoz minden adott.
  • Lány külseje:

    Ez az amit nem lehet szavakkal leírni. A képek láttán gondoltam, hogy csinos a Hölgy de hogy ilyen kisugárzása legyen arra nem számítottam. Az arca valami fergeteges és ahogy néz az valami varázslatos. Egy rózsaszín ruhában fogadott. Gyönyörű volt.
  • Erotikus masszázs:

    Szóval mikor megérkeztem a látványtól alig tudtam megszólalni olyan voltam mint egy első randis iskolás. (Mondjuk később is). Fürdés után vissza a szobába Ő már melltartó nélkül fogadott, kényelmesen elhelyezkedtem a masszázs padon és elkezdődött a fantasztikus masszázs. Nagyon jól csinálta kellő erosseggel közben pedig remekül elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól. Lábamnál kezdte és úgy haladt végig egészen a nyakamig. Nagyon kellemes érzés volt és szakszerű.
  • Levezetés:

    Egyszer csak elhangzott, hogy ha van kedvem akkor meg is fordulhatok :) naná hogy volt kedvem. Nagyon fel voltam izgulva nagy hatással volt rám Bianka. Egyszerűen nem tudtam a tekintetével betelni olyan izgatóan nézett hogy az leírhatatlan. Felhívta a figyelmet, hogy nyugodtan hozzá érhetek így kicsit félve de simogatni kezdtem. Úgy éreztem tetszik neki. Kezelésbe vette a szerszámot de sajnos tényleg olyan voltam mint egy kis iskolás pillanatok alatt elsültem. fantasztikus ügyesen kézi munkázott ezért nem tudtam türtőztetni magam. Nagyszerű levezetés volt így is, de remelem legközelebb nem leszek ilyen gyors.
  • Elszámolás:

    100 százalékig megéri. Olyan fantasztikus élményben volt részem hogy ez ritka az életben. Köszönöm neked Bianka. Remélem hamarosan újra találkozunk.
  • Összkép:

    Egy nagyon csodálatos Nőt ismerhettem meg. Biztos hogy vissza megyek még hozzá.
Happy Massage