• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedvesem! szeretném megköszönni ittléted és az élményed megirását!örömmel mosolyogva olvasom vissza soraid :)kellemes társaság végtelen udvariasság figyelem..mindent megkaptam Tőled :)igyekeztem megalapozni az estéd...;)hogy jol induljon.Legközelebb innen folytatjuk:) és ujra éljük.Millió puszi

  • Egyeztetés:

    Szöveges üzenetben kerestem fel, és beszéltünk meg egy időpontot. Már itt mindenről kaptam tájékoztatást. Másnap beszéltünk is telefonon és fixáltuk az időpontot. Szerencsére Ingrid nem tartozik az elérhetetlen hirdetők közé.
  • Megközelítés:

    XI. került egyik új építésű társasháza. Az üzenetekben pontos leírást kaptam, hogy hová is kell menni, nem lehet eltéveszteni (a házon lévő kiírás segít). Kocsit mellőzve gyalog érkeztem, de BKV is van bőven a környéken. A délutáni csúcs időszakában elég nagy volt arra felé a dugó, így autóval nem annyira ajánlanám a megközelítést. Parkolási lehetőség van, de nem igazán figyeltem, hogy mennyire szabad-telített az utca (valószínűleg inkább az utóbbi).
  • Helyszín:

    Nagyon hangulatos kis lakás, mindennek megvan a maga helye. Szépen van dekorálva, sok gyertya, lágy zene a háttérben. Tökéletes az átszellemülésre.
    Fürdő is kellemes, a kád sarkaiban sok-sok tusfürdő, mosdónál szájvíz és dezodor. Minden ami kellhet a felkészüléshez.
  • Lány külseje:

    A képeit nézegetve is látszott, hogy nem fog csalódás érni. Élőben huu... mikor megláttam leesett az állam. Egy eszméletlenül dögös, formás, sportos testű és gyönyörű arcú hölgy fogadott. Annyira megbabonázott, hogy sokszor keresgetnem kellett a szavakat lányos zavarodottságomban.

    Egy necc ruhában fogadott, melyben egyből csodájára járhattam fenséges kebleinek, melyek egyébként természetes hatásúak.
    Intim részen fazonra igazított, ami nálam abszolút plusz pont! :)

    A szeánsz végeztével kiengedett hajjal is megcsodálhattam. Egyszerűen gyönyörű, s ezzel sikerült még egyszer elkápráztatnia!
    Röviden: Nehézbombázó, a bájos fajtából!
  • Erotikus masszázs:

    Kifejezetten fontos volt, hogy a masszázs program is jó legyen, így olyan lányt kerestem, akinek valós tudása van a témában.
    Ingrid sok-sok tanúsítvánnyal bizonyítja a kedves érdeklődőnek, hogy itt bizony nem egyszerű simogatásról lesz szó, hanem tényleges szakszerű masszázsról. Képei között található egy kép a különböző elvégzett tanfolyamokról is.
    A program masszázspadon és olajjal történt, s mi tagadás van erő a hölgyben! :) Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt… Csodálatos, volt mikor felmászott rám, és csúszkálni kezdett. Ám ez nem a hagyományos értelemben vett erotikus csuszka volt, hanem a masszázs szerves része. Imádtam!
  • Levezetés:

    Az 1 órás programon belül 2 lehetőség is volt.

    A masszás előtt leheveredtünk az ágyra, majd ismerkedően puszikkal, csókokkal halmozott el. Előkerült az olaj is, mellyel kölcsönösen bekentük egymást. Bevallom annyira zavarban voltam a látványtól a csókjaitól, és a mozdulataitól, hogy teljes mértékben rábíztam magam Ingridre.

    Eleinte kézzel, majd szájjal segített megkeményednem, mindezt nagyon változatos franciával. Ilyet még nem éltem át… hol vákuumszerűen szívta, hol csak nyalogatta a farkam, majd nyelvének játékát lejjebb összpontosítva a golyóimnál folytatta, közben pedig érzékien verte, és csak verte… Mindezeket a mozdulatokat olyan profin és ügyesen kombinálta, hogy az öröm közeli állapot minél tovább kitartson.

    De ez még mind semmi… Ingrid folyamatosan pózt váltott, hol elölről, hol oldalról, hol felülről kényeztetett, olykor pedig szexet imitálva dörgölte mesés punciját a farkamhoz. Kedvencem, az a mozdulata volt, mikor nekem háttal állva az ágyon terpeszbe állt, majd előrehajolt és úgy kényeztetett tovább. A látvány egyszerűen letaglózó volt!

    Végül egy újabb pózcsere után nem bírtam tovább és engedtem a kéj beteljesülésének.

    A második alkalomra a masszázs után került sor, mely hasonlóan változatos, franciát tartalmazott egy-két újdonsággal.
    Ingrid többször tövig eltűntetett, majd forró szájával egyre gyorsabban, vehemensebb tempóban kényeztetett, mindezt kéjes hanghatások közepette. A katarzisom felé közeledve, sóhajtozva, s megfeszülve még egyik ujjacskáját is latba vetette az egyik érzékeny pontomon, hatalmasa élvezetet adva ezzel! :)

    Levezetésként egy közös fürdőzéssel zártuk a szeánszt. Csillagos 5-ös! =)
  • Elszámolás:

    A végén az asztalra helyezve. Egy ilyen nagyszerű masszázsért, kényeztetésért, és természetesen Ingrid lenyűgöző személyiségéért ez az ajándék semmiség.
  • Összkép:

    Fantasztikus élmény volt! Ha valaki tényleg egy jó masszázsra vágyik, egy igényes, gyönyörű és minden szempontból korrekt hölgytől, akkor ne keressen tovább.
    Köszönöm Ingrid ezt a kellemes 1 órát! :)
Happy Massage